péntek, június 01, 2007

Friday I'm in Love (vagy mittomén)

Hát nemnem, péntek esti bulit nem lehet, merhogy holnap tanítani kell, meg fordítani, meg különben is estig nyomtam itten a sok okosságot és hát holnap reggel meg úgy kell tennem mintha normális ember lennék - kéne is egy "Megfelelően Működő Ember Tanfolyam", valami gyorstalpaló is jó lesz -, nem olyan régen épp a szombat reggeli órámról jártam öt percenként hányni, faszafasza.

People are afraid to merge.

18 megjegyzés:

 1. Na látod, a munka a helyes útra tereli az embert.

  VálaszTörlés
 2. :DDD
  ehem. de azér lehet, hogy mingyár összeszedem magam és elmegyek inni. különben mindig nagy barátja voltam a munkának, nemtom ezt most mért mondod ilyen éllel.

  VálaszTörlés
 3. Ez csak irónia, de szerintem most ne igyál, inkább holnap, persze akkor se sokat.

  VálaszTörlés
 4. holnap megyek, már meg is beszéltem, olálá.

  VálaszTörlés
 5. te, ha találsz olyan tanfolyamot, feltétlen szólj, bár szerintem addig jó nekem, amíg ezt a tudásanyagot kihagyom tekervényes agykapacitásomból.

  VálaszTörlés
 6. együtt megyünk majd a tanfolyamra, jó? utána gyorsan lobotómiát hajtatunk végre magunkon, mit szólsz? te amúgy nem halálra iszod magad éppen, GYERMEKEM? (tudom, hogy imádod amikor így szólítalak)

  VálaszTörlés
 7. a lobotómia nagyon veszélyes művelet, mi lesz, ha véletlenül kinyesnek a rendkívül fontos régiókból is. mi lenne inkább, ha bejelentkeznénk a tanfolyamra, aztán a tanfolyam ideje alatt halálra innánk magunkat, vagy moziznánk és más írná alá helyettünk a jelenléti ívet, majd elmennénk a záróvizsgára, ahol végig puskáznánk, meg lelesnénk az előttünk ülőkről, s végül meglenne a diploma. na mit szólsz?

  (egyébként részeg, na, hát minek szépítsem)

  VálaszTörlés
 8. okéoké. de úgy kéne inkább, mint ahogy én a fősikolán az esszé szeminárium legjobb dolgozatát írtam anno: picsa részegen, nagy vagányan bementem írni és írás közben hangosan buzdítottam a többieket, hogy "menjünk már haza, mi a szart ülünk itt?"
  hihetetlenül vicces volt. bár részegen nehéz puskázni...

  VálaszTörlés
 9. :D hát figyelj, a vizsga előtt nem iszunk, hát annyit talán kibírunk, majd utána jól megünnepeljük.

  VálaszTörlés
 10. amúgy itten meg ordít a placebo...placeboként, ehhe

  VálaszTörlés
 11. igen, szimplában netezek. én is akarok placebo-t, most azonnal.

  VálaszTörlés
 12. de hol van ottan net? wifi vagy mi?
  (javaslom a radioblogot placeboilag ha van neted)

  VálaszTörlés
 13. wifi, ha az olyan mint a free wireless:D. hiába van net, olyan hangos a nemplacebo,hogy esélytelen, hogy halljam (fülhallgatóm nincs). viszont lassan megyünk, így majd otthon bepótolom.

  VálaszTörlés
 14. jóvan, akkor viszont tessék holnapra edzeni, orrot nézegetni, ilyesmi:)

  VálaszTörlés
 15. :D simán. most viszont én is kikapcs, mert lázadoznak körülöttem, hogy menni kéne haza kialudni a több tonna fröccsöt. akkor hát jóccaka!

  VálaszTörlés
 16. bezony, majd értesíts holnap hogy alakulsz

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.