csütörtök, július 07, 2011

http://www.youtube.com/watch?v=KtpmSllg4M4

Teljesen megszállottja vagyok ennek az ügynek és az egésztől hányingerem van.
Mennyire gáz, hogy az ügyvédek vad ünneplésbe kezdtek, mikor megnyerték az ügyet. Annyira ízléstelen, hogy egy hónapig egy halott három éves kislány koponyáját nézegették és a számukra pozitív ítélet kihirdetése után úgy tesznek, mintha ez valami baromi jó buli volna. Azon gondolkodtam, hogy részegen ünnepelve azért csak elhangzik már valami ilyesmi, hogy ugye öregem te is tudod, hogy ő tette? Mindenki tudja, miért épp az ügyvédek volnának kivételek?
Persze nemcsak én vagyok megszállott: nagy tömeg hisztizik a bíróság előtt, szidják az esküdteket, az amerikai jogrendszert, zokognak, verekszenek, a halott kislány nevét kántálják, az ügyészt istenítik. A hápé szülei már egy tucat halálos fenyegetést kaptak (sokan úgy gondolják, hogy jóval többet tudnak, mint amit elmondtak), a csaj meg elvileg jövő szerdán szabad lesz.
Hát, nem lennék a helyében: oké, lelkiismerete nincs, tehát ez nem gond, a kislánya nemigen hiányzik neki ha jól érzékelem (sajnos már most arról dumál, hogy szeretne másik gyereket. Rendben, felmentették, de nem lehetne valahogy sterilizálni?), de a családjához valószínűleg soha többé nem mehet haza (a védelem arra épített, hogy azt állította, az apja és a bátyja is zaklatta szexuálisan -szerintük ezért lett belőle notórius hazudozó-, plusz tulajdonképpen az apja "takarított" a véletlen baleset után), az arcát most már mindenki ismeri és hát nem annyira népszerű, ha jól érzékelem...Mivel a barátaitól is lopott egy csomó pénzt és mindenkinek hazudott, aki él és mozog, ezért a "barátok majd segítenek" opció is kilőve. Marad az ügyvéd-team (sokan itt szexuális kapcsolatot szimatolnak), meg persze sok rajongója akad, mondván, hogy gyönyörű (??): az előbb láttam egy riportot egy fickóval, aki arra készül, hogy megkéri a kezét, amint kilép a börtönből.
Most éppen az a pletyka, hogy Houstonba költözik Floridából. Mondjuk nem pontosan értem, hogy itt mit remél és miért hiszi, hogy nem fogják meglincselni ha kiteszi a lábát az utcára...annyira torokszorító, mikor a kislányáról készült képeket meg videókat mutatják, én mindig teljesen kikészülök tőlük. Kis cuki, ártatlan baba. Miért, miért nem adta annak idején örökbe azt a szegény kislányt? Most kezdené az iskolát.
Link

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.