szombat, május 18, 2013

beszélgetünk a vacsoránál

Ma: Egyszer L (egy lány, mondja  a szerk.) azon elmélkedett az egyetemen ebéd közben, hogy lehetséges-e anális és vaginális dupla penetráció...kicsit fura small talk volt, dehát elég fura small talkjaink voltak akkoriban...
Mo: Na, ezt irigylem nagyon az amerikaiaktól, ezt a határtalan önbizalmat és magabiztosságot, amivel bármilyen témát bármikor pironkodás nélkül hajlandóak kivesézni...(hirtelen a homlokára csap) Te jó ég! Elfelejtettük 15-ét! Pedig ez volt a harmadik házassági évfordulónk! Emlékszel? Tavaly ilyenkor margaritát iszogattunk egy mexikói étteremben - még mindig tök hihetetlen, hogy Texasban laktunk, hogy lakhattunk Texasban, jó ég! Az élet az egy nagyon fura képződmény...PS: Tök jó, hogy nálunk nemcsak a férj felejti el a jeles ünnepet, hanem nagy egyetértésben mindketten. 

4 megjegyzés:

 1. Utólag is boldog 3. házassági évfordulót :-)

  VálaszTörlés
 2. ó, köszönjük, hétvégén meg is ünnepeltük.:)

  VálaszTörlés
 3. Boldogat! :)

  Egyébként kb. 2,5 évig mi a megismerkedésünk hónapfordulóit is ünnepeltük, most meg ugyanez van, hogy néha egyikünk felkiált napokkal később, hogy "jaj, a hónapforduló!" :D

  VálaszTörlés
 4. köszi:) régen mi is ünnepeltük és még mindig inkább a megismerkedésünket szeretjük ünnepelni - az egész sztori annyira elképesztően romantikus, hogy azt aztán nem lehet elfelejteni:)

  az esküvő is jó volt, bár egy nappal előtte én még infúziót kaptam és majdnem lehánytam az esküvői csokromat összerakó kislányt a virágboltban, szóval hát nem is tudom...nem voltam annyira jól, hogy felhőtlenül tudjak örülni:)

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.