szombat, július 07, 2007

öregszem

Régebben megrémített a gondolat, hogy a dolgok visszafordíthatatlanul elmúlnak.
Ma már örülök ennek.

16 megjegyzés:

  1. de hát az elmúlás, a visszafordíthatatlanság rémisztő, eleve deprimálja a hangulatot, persze nyilván sokkal borzalmasabb volna a dolgok állandósága, örökkévalósága, az egyikben legalább van esély megpihenni.

    VálaszTörlés
  2. nem, nem, mert az elmúlás maga a változás, a változás pedig maga az élet.
    döbbenet, hogy jack milyen költőivé tesz:D

    VálaszTörlés
  3. én nem mondtam, hogy nem így van...:D azaz nem értem a nemnem-et. csak annyit mondtam, hogy az elmúlás rémisztő és ezt még mindig így gondolom, attól függetlenül, hogy megveszek a változásért, de azért nyilván iszonyatosan megvisel.

    VálaszTörlés
  4. a "nem,nem" arra vonatkozik, hogy az elmúlás nem rémisztő, inkább tudomásul veendő. de mondom, ahogy öregszem, egyre kevésbé félek tőle. dehát én már nagyon öreg vagyok, tudod:)

    VálaszTörlés
  5. igen, tudom, már nagyon öreg vagy :D egy csomó mindent egyébként tudomásul kéne vennem, de mivel én még gyermek (és nem gyermekem) vagyok, így mindig lázadok az eleve elrendelt ellen.

    VálaszTörlés
  6. (nem kedves....) nem vagyok gyáva, ha valaki, hát én elég sok (s nem egyszerű) változáson átestem szándékosan az életemben. az egy dolog, hogy most tudsz bizonyos dolgokat, amik alátámasztják a gyenge jelzőt, de hát akkor is, azaz akkor se, na.

    VálaszTörlés
  7. még csak kósza gondolat sem maradhat a "gygy" által rövidített "gyáva gyermekem" kifejezés, mert enikő végérvényesen megharagszik.

    VálaszTörlés
  8. nos, amennyiben nem feledi eme csodás kifejezést, hamarosan megismeri haragos mivoltomat... egy hatalmas haragmaszlag leszek, ami cirmos kiscicákat emészt, s még miféle pusztításokra képes...

    VálaszTörlés
  9. ez izgalmas, úgyhogy ööö...gygy?:)

    VálaszTörlés
  10. na, majd meglátod... (ha jól emlékszem fanni is cirmos...tudod, a kis fannikád)

    VálaszTörlés
  11. fannit nem bántod, mer kitekerem a nyakad, ilyen egyszerű:D
    van még valami ötleted ellenem?:)

    VálaszTörlés
  12. de hát nem is bántanám fannit, akkor már nem én leszek, hanem egy nagy haragmaszlag, ami teljesen elveszítette enikő személyiségét, így nem ér engem fenyegetni... teljesen ártatlan vagyok (nagyokat pislog)...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.