szombat, március 25, 2017

Feljegyzések a lestrapált háziasszonyok házából

Na jó, bevallom: a mosogató-és szárítógépnek még a kertnél is jobban örülök.

10 megjegyzés:

  1. Imádom a szárítógépünket....és Bernátnak hívják :)

    VálaszTörlés
  2. Igen! Es akkor mar csak egy funyiro robot kell a kertbe (v egy kecske :D) es akkor neked mar csak kv-znod kell a napsutesben ;).

    VálaszTörlés
  3. Én is úgy szeretnék már...
    Kanadában nekünk is volt, könnyű volt megszokni. Habár tönkreteszi a ruhákat, legalábbis én minden héten 2 nagy maréknyi szöszmöszt szedtem ki belőle és sokminden ment össze és vékonyodott el.

    VálaszTörlés
  4. Hu Fella, ilyenrol meg soha nem hallottam! Nem lehet, hogy a hofok rosszul volt beallitva? A mienk priman muzsikal es meg semmit nem tett tonkre. Sot, van amit vasalni se kell a szaritogepnek hala ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban SEMMIT nem kellett vasalni. És még puhák is voltak a cuccok (pl. törülközők). Viszont nekünk mondták is hogy majd vigyázzunk csak olyasmit szárítsunk amit nem nagyon sajnálunk. Lehet hogy ez akkor kanadai (észak amerikai) specialitás? Nagyon meleg volt, azt tudom forrón szedtem ki a ruhákat mindig.

      Törlés
    2. Nem, Svájcban is "koptatja" a ruhákat :) de végülis valamit valamiért.

      Törlés
  5. A mosogatógép sem rossz, de a szárítógép tényleg csodás, viszont TÉNYLEG összemnennek a ruhák, szóval már figyelek rá, hogy ami fontos, azt vállfán szárítsam inkább és hát itt is a jó idő, szóval kint teregetek főleg, de a gyerekek ruhái tutira egy évszalkosak már csak, főleg a nadrágokon látszik, hogy összemennek, jobban mint ahogy a gyerek nő:)

    VálaszTörlés
  6. hú, ilyen posztot én is akartam épp írni :D
    de tényleg, eddig egy pólót rántott össze, remélem, nem tendencia. (elvileg meg kell nézni a címkén, lehet-e gépbe tenni) -> i mean, szárítógép.

    VálaszTörlés
  7. Nekem is összementek, pedig kímélőprogramon szárítottam, alacsony hőfokon, és mégis. Azóta csak törölközőt és ágyneműt teszek bele, azoknak viszont csodás.

    VálaszTörlés
  8. Én imádom a szárítógépet, akármit is csinál a ruhákkal, de amúgy nekünk egyszerűen muszáj volt venni: a házban hosszasan küzdöttek a penészesedéssel és nekik az oldotta meg a dolgot, ha mindig kint teregettek. Próbáltam én is a mínuszban, elég vicces volt az eredmény. Persze ha ketten lennénk, még okés lenne ez a kinti félig száradás (aka jegesedés, ha nagyon hideg van), majd a kandalló előtti végső szárítás, de a gyerekek rengeteg ruhájával erre nem vagyok hajlandó, van nekem elég bajom.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.