csütörtök, szeptember 20, 2007

helyzetjelentés

Miért tetszik nekem valaki olyan, aki semmilyen értelemben nem tetszhet nekem?
Ez csak kémia, vagy vajon mégis van benne valami ami miatt vonz? Fogalmam sincs.
Macskamán, ez lehet az oka...(kínomban nem tudok mást kitalálni)
Na mindegy, mindenesetre rémisztő a felismerés, hogy valószínűleg én is tetszem neki - fuck - merhogy ilyenkor jönnek a nehézségek ugyebár.
Jójó, az egésznek semmi értelme - több unalmas oka is van ennek - de akkor is. Érteni akarom magam, nohát.
Amúgy mindig vigyorognom kell mikor telefonon beszélünk az amerikaiakkal, mert Johnjohn régebben azt mondogatta, hogy annyira szexis a hangom mikor angolul beszélek a telefonban, hogyaszongya: It gives me a hard on. Well.
Aztán meg végig az motoszkált ma a fejemben, hogy egyesek, akik bort isznak és vizet prédikálnak, istennel, magyarságtudattal, feleséggel, gyerekkel és kutyával parádéznak, elég igazságtalanok valakihez, akit valamilyen rejtélyes és megmagyarázhatatlan okból kifolyólag - a tisztaságuk nem engedi bizonyára - minduntalan kihagynak az általuk folyton emlegetett illusztris névsorból.
Nos, őt úgy hívják, hogy szerető.

2 megjegyzés:

  1. Respect ez utolso bekezdesert, mert noha szeretonek lenni szivas es ezert nem celszeru es kotelezo igy elni -neha mar mar martiromsagnak tunik, persze ez lehet, hogy nem igy van -, de ha mar megis, akkor nagyon kedves, hogy valaki vegre belegondol az o helyzetukbe is, fuggetlenul attol, hogy ki kinek okoz kart az ilyen ugyekben...

    VálaszTörlés
  2. hát, bevallom, én inkább fricskának szántam, mert egyes szenteskedőknek ideje elgondolkodniuk...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.