szerda, december 18, 2013

Boldog karácsonyfát!

Marcika, mit mondunk annak, akinek születésnapja van?
Hát...boldog karácsonyfát!


Marcus maratoni kakilással ünnepelte  a születésnapomat - két napja nem alszunk, mert Marcus kakil -, de voltak a szenvedésben elmondhatatlanul megható részek is: mikor az első éjszaka már nagyon szenvedett, megint egymás mellett kötöttünk ki az ágyban, hogy a többiek tudjanak aludni és mikor vécére mentem, szenvedélyesen azt kiabálta, hogy ne menj messzire, nagyon fogsz hiányozni! 
Ma reggel meg Marci elvitte Lénát oviba, Marcus meg itthon kínlódott és a kínlódás közben egyszer csak Lénáért kezdett sikoltozni, miközben kövér könnycseppek gurultak le az arcán és azt hüppögte, hogy azért sírok, mert hiányzik a Léna. 

Nem bírom idegekkel, egyszer csak végleg megszakad a szívem ezektől.





PS.: Nos, estére már Lénát kakiltatjuk (még folyamatban, gondolom hajnalig), én meg azon tűnődöm tenyerembe hajtott fejjel, hogy vajon mit akar üzenni nekem az univerzum krónikusan szorulásos ikrekkel?
Gondolom azt, amit a horoszkópomból vélt kiolvasni egy műkedvelő horoszkópelemző, hogyaszongya ennyi életenergiával ne csodálkozzak, ha szinte csak megpróbáltatásokat lát a jövőmben vagy életutamban vagy fogalmam sincs mimben...de azért jövőre kakis bili helyett szeretnék legalább egy pohár pezsgőt a születésnapomon. Nincsenek különleges vágyaim, egyszerű eset vagyok, nohát.


PPS.: Ja és nagyon köszönöm a tanácsokat és fogok is mindenkinek válaszolni.