kedd, február 20, 2007

Még mindig

Jack Nicholsonba vagyok szerelmes.
Nincs mit tenni, nem segíthettek.

3 megjegyzés:

  1. Én is! Meg Tommy Lee Jones-ba!


    Harmadik :)

    VálaszTörlés
  2. tlj? fúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjj. az egy nagyon undorító, büdös ember. bottal sem piszkálnám meg. na jó, ha nagyon sokat fizetnének, bottal talán...

    VálaszTörlés
  3. Jaj, ezt olyan éééééédesen mondtad..., beugrik egy kép, kislány fehér csupafodroshabosbabos szoknyában, fehér harisnyában, fekete lakkcipőben, piros masnival, és ahogy mondja, ráncolja a homlokát, és még toppant is :)
    Büdöööööös?! Szagos moziban nem ültem még, de tipikusan az a csúnyapofa, aki alkalmas a jófiút játszani valami limonádéban. (Na jó, azt aláirom, hogy legtöbbször nagyon be van állitva az ember, művészfilmben pedig nem is láttam még), de tele van a hócipőm a suvickosarcú, szivdöglesztő "jófiúkkal meg jólányokkal" (Brosnantól hányok, a nagyszájú Angelinát látva pedig kirohanok a világból, broáf), és a húdegonoszsunyiképű rosszfiúkkal.
    Ha egyszer összehozok egy filmet, az nagyon geci dolog lesz: az elején kinyirom az összes föszereplőt, aztán mondjuk egy hizlalda dolgos mindennapjai mennek -egy kamera állásból- a maradék 70 percben :))

    (Nekem egyébként a vége felé Haumann lett a magyar Nicholson, gyerek koromban nagyon utáltam pedig szegényt)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.