szerda, július 09, 2008

"Felgerjedt szittya vérem Felgerjedt szittya vérem"

Öt percen belül huszonöt agyvérzést hordtam ki lábon - a bátyámmal politizáltam; ez általában abból áll, hogy én ingerülten rikácsolok vicces dolgokat, a beszélgetőpartnerem meg röhög, a szüleim annak idején mindig eldugták előlem a Demokratát: szegény gyerek, nagyon felizgatja magát ezeken, mondták szánakozva, mikor a Bencsik arcát trancsíroztam egy szép napon (az apám ezer évig nyomdász volt, hordta haza a legbrutálabb szennyet, Kiskegyeden és Demokratán nőttem fel, mindent tudok az emberről) - és megállapítottam, hogy a vadmagyarok nyilvánvalóan egymás szittya vérét szívnák, ha sikerülne eltakarítani minden zsidót, buzit, liberálist, szingli hordát, kék szeműt, horngyulát, de tényleg, gondoljatok bele, mi a faszt csinálnának, ha nem volna kire sziklákat dobni, ha nem volna kit gyűlölni, ha nem lenne semmi ok rá, hogy kocsikat és rendőröket gyújtsanak fel, hát mi történne itt, kérem szépen, ha nem lehetne hibáztatni senkit semmiért, ha nem lehetne tolni a felelősséget, ha nem lehetne homályos szemmel egy szebb, turulos, tashubatöhötömös, magyarok istene által vezérelt világról ábrándozni, mer megvalósulna a Szép Nagy Magyar Egység, kifehéredne a gazdaság, senki nem venne többé péntek este hatvan liter tecsó gazdaságos olajat, mer kitiltanák innen a mocskos multikat és végre az lenne, amire mindig vágytak?
Istenem, hát pont úgy kiüresedne az életük, mint az enyém, mikor szakítottam a Szép Nagy Orosz Lelkemmel, jaj, de szomorú lenne, én meg simogatnám a kis buksijukat, hogy igen fiúk, megértelek titeket, de meg lehet szokni, fel lehet nőni, egy darabig fáj, de menni fog.
Jó, persze nyilván nem én szartam azt az ötletet, hogy itten kurvára nem a magyarságról van szó, hanem hiányokról, félelmekről, frusztrációkról; régen nem nemzetről, nemzeti egységről meg nemzetféltésről szól a történet (gyanítom soha nem is szólt arról, ez csak egy az emberiség remek játszmái közül), hanem egyéni elégedetlenségről, agresszióról, sima agyról és vadállatiságról, a magyarság csak egy szép, kövér ürügy, hogy betörhessük egymás fejét valami elmebeteg eszme jegyében, mer kérem nekünk jogunk van állatnak lenni: szent és sérthetetlen magyar állatnak.









PS.: Vadmagyarok ne kommenteljenek plíz, nem érdekel, meghát amúgy is, az egész sztori lerágott csont, én csak frusztrált vagyok, hiperventillálok, mer nem vettem meg egy pólót, amin egy baszott ronda nyakláncos sárga macska pózolt, különben is el kell költöznöm Budapestről, mer ma egy (ismeretlen hímnemű) kollégám kétszer is rám mosolygott, én meg vissza, ez már flörtnek minősül és aki apátiában körutazik, az ilyent nem csinál, punktum.

4 megjegyzés:

  1. "Nekünk jogunk van állatnak lenni: szent és sérthetetlen zsidó állatnak" - Ezt is lehet?

    Néhány félreértést és dezinformációt azonban tisztáznunk kell! Egyrészt minket nem érdekel, hogy az emberek kivel mit csinálnak a hálószobájukban. Tény, hogy a homoszexualitás – mint a természetben felbukkanó rendellenesség – egyidős az emberiséggel, s annak ellenére, hogy a szexualitásnak értelme és gyümölcse (a gyermek) csak egy nő és egy férfi kapcsolatában van, tudomásul kell vennünk, hogy léteznek buzik, akiknek jó az, ami számunkra természetellenes, és kész. Az ő magánügyük, ahogy a mi hálószobatitkaink meg a mieink. A „Gay Pride” parádék azonban nem erről szólnak. A nemzetközi szervezők a világ minden pontján összehangoltan igyekeznek felborítani a társadalmi békét azzal, hogy az 1969-es sátáni esztendőre emlékeznek, amikor New Yorkban a Stonewall nevű buzibárnál sörösüvegekkel, kövekkel, Molotov-koktélokkal támadtak az őket igazoltató rendőrökre az agresszív buzik. Ugye milyen érdekes? Ugyanezek a buzik most fölháborodottan csőcselékeznek, és a vérünket követelik, mert a mieink is hasonló eszközökkel védekeznek a törvénysértő rendőrség támadása ellen, s tiltakozni merészelünk erkölcs-, társadalom- és családromboló, vallásgyalázó, felforgató parádézásaik, tömeges közerkölcssértéseik ellen. Idén is volt a buzimenetben papnak öltözött homokos Bibliával és feszülettel, valamint akadt Jézust gyalázó transzparens, ami nem véletlen, hiszen a Biblia kiirtandónak mondja a homoszexualitást.

    VálaszTörlés
  2. :ásít

    világosan megkértem mindenkit, hogy kíméljen meg a közhelyes zsidózástól és buzizástól. egyéb ötlet?

    VálaszTörlés
  3. (azt meg csak így zárójelben mondanám, hogy nyilvánvalóan nem érted miről szól a post, azér kezdesz azonnal zsidózni - amúgy csak szólok várható kommentjeidet illetően:nem különösebben érdekel a zsidóság sorsa, bármennyire is szeretnéd bebizonyítani, hogy csak egy véresszájú zsidót zavarhat a vadmagyarság -, tőlem amúgy anyázhatsz is, picit sem érdekel

    btw gratulálok kis szösszenetedhez, ez a rész a kedvencem: "tiltakozni merészelünk erkölcs-, társadalom- és családromboló, vallásgyalázó, felforgató parádézásaik, tömeges közerkölcssértéseik ellen.")

    VálaszTörlés
  4. Annyira éreztem, hogy "névtelen" erre bejegyzésre villantani fog valami baromságot...

    "Névtelen" miért pont itt pazarlod a drága idődet?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.