vasárnap, február 08, 2009

ahogy a dolgok vannak

Hát szóval eddig úgy tűnt, hogy egészen fasza kis kapcsolatban élek, van minden, mi szem-szájnak ingere: szex, móka, kacagás, macskanyomorgatás, a férfi külön kérésére filozofálgatás (én ebből már kinőttem, nade), de sajnos péntek óta problémák szennyezik be tiszta kapcsolatunk fényes arc(z)ulatját (szerintem ez a világ összes eddig leírt mondata közül a legszarabb): a férfi nem szereti a hónaljszagú sajtot, azonkívül egy Olga nevű, szlávfejű (remélem van arany foga is) gyévocska (ribanc) értesítette mélben, miszerint szeretne vele Triesztben kóricálni ismeretlen okból, ööö vessetek meg, de asszem engem ez most eléggé idegesíŧ és fogalmam sincs, hogy hogyan is kéne reagálnom.

10 megjegyzés:

  1. Kurvára nem kell sehogysem reagálni, majd M elhajtja gyevocskát a retkes picsába.

    A büdös sajt kérdése sokkal nagyobb probléma, ám.

    VálaszTörlés
  2. igen, eloszor csak a sajtnehezsegrol akartam irni, de zaklatott lelkem nem hagyott nyugodni gyevocskailag.
    a nagyon budos sajt iszonyu finom, nemde?

    VálaszTörlés
  3. Hogyne, hogyne, 19 éves koromban ismerkedtem meg vele (mármint a sajttal), az akkori csajom mutatott be neki, szerelem volt első látásra. Mélyhűtőben kellett tartani, de imádtam : )))

    VálaszTörlés
  4. elmondom mit kellene tenned, de aztán úgysem ezt fogod, mert ez olyan távol áll tőled.

    szóval először kattognod kellene ezen, magadba, szépen csöndbe nevelgetni a paranoiát, amíg el nem kezd rothadni és fekélyesedni. amikor bűzös levet eresztett, akkor el kell kezdeni baszogatni a pasit (aki nyilván akkorra már azt sem tudja, milyen lányról beszélsz) mindenféle csip csup dolgokkal. el kell kezdeni enni a lelkét. közben sajnálni magad, hogy mollykának milyen tragikusan rossz, őt mindig veri a sors, lám-lám, ez a pasi is csak olyan mint az összes többi büdös strici, akivel együtt voltál (a jó sajtot se szereti, ugye) stbstb.
    persze ő sokáig fogja mondani, hogy nem tudja miről beszélsz, de mindketten tudjuk: ez igazi, hamisítatlan bullshite, hazudik a trágár disznó, a véredet akarja, és titokban rajtad és a szenvedéseden röhög azzal a riherongy bárcással, amelyik nyilván semmi másért nem csinálja az egészet, mint hogy veled nagyon kikúrjon.
    ha eddig eljutottál, akkor már nyilván csak egy lépés a rikácsolós-üvöltős kurvaanyázás, aminek következtében a szerencsétlen csávó tehetetlenségében tényleg le fog koccolni a picsába, mire te ülhetsz sírva az egyik sarokban, hogy na ugye megmondtam.

    szóval ez kellene, de te erre teljességgel alkalmatlan vagy, úgyhogy valószínűleg csak simán, okos felnőtt nő módjára hagyod az egészet a picsába, vagy (figyedoda, ez még jobb): egyszerűen elmondod neki a félelmeidet. és akkor ő majd ezen megpróbál segíteni.
    ugye milyen jó, hogy a második típusba tartozol már?

    imádlak...:)

    VálaszTörlés
  5. nade mi van akkor, ha a masodik tipusu higgadt, felnott stb nokent verbalizalom a problemat, a pasi megnyugtat, megszeretget, etc, majd en tovabb kattogok ezen a baromsagon?
    tudom, tudom, ekkor forduljak szakemberhez:)

    VálaszTörlés
  6. Szerintem a feszültséget le kell vezetni, menj, és verd meg Olgát. Alaposan, fúria módjára : )

    VálaszTörlés
  7. >majd en tovabb kattogok ezen a baromsagon?

    menj el futni. :D

    VálaszTörlés
  8. igen, a futas gyogyir minden elmebajra

    VálaszTörlés
  9. csak a futás ment meg a tébolytól, ugye.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.