kedd, március 31, 2009

kritika helyett

Dé konyhaasztalán láttam egy Watchmenre szóló mozijegyet. Dé szentimentálisan minden ilyent megőriz, érthetetlen, nade.
A jegy láttán őszintén elámultam, merhogy ezek szerint ez nemcsak városi legenda: az emberek tényleg néznek ilyen filmeket.





ciki párok ciki vacsorája

[Sze márc. 25 2009 15:53:48] … nemtom, rad bizom, eleg megertonek tunnek, talan nem kell udvariaskodasbol fozni mindenaron. de ha siman belefer (vegulis ott a H-K-Sz), es van kedved&energiad, akkor azert lehetne, nem?
[Sze márc. 25 2009 15:54:12] … vagy utolag... dontsd el, neked zsufoltabb minden (utazas, tanitas, fozes), en csak vigyorgok es toltom a bort

Mindig nagyon iszonyodtam ettől a bonbont ajándékozó, udvariaskodó ciki párok ciki vacsorája műsortól, de nincs mese, be kell állnunk a ciki párok sorába: a Fanninak pesztra kell amíg mi Fish and Chipsben leszünk, úgyhogy ma este vendégül látjuk azt a nagyon kedves, ám kissé szociopata olasz párocskát, akiknél novemberben laktunk pár napig és akik reményeim szerint nem eresztik szélnek a macskát a hétvégén.
Természetesen Nagy Magyar Kaját (NMK) főzök és ha kell, esetleg dalra is fakadok majd az asztalnál és eléneklem a Röpülj pávát, Marci meg ostort csattogtat, vagy ilyesmire gondoltam.

hétfő, március 30, 2009

viaggio orribilissime

Ha a Népligetben a buszpályaudvaron egyfogú, pecsétgyűrűs, lila susogósban büszkén grasszáló büdös férfiakat, illetve feliratos csöcsi pólós (szintén egyfogú), óriás karika fülbevalós, rikácsolva ordító cigánylányokat, esetleg agresszív, nőimitátorra hajazó, erőszakos orosz banyákat láttok, nos, akkor biztosak lehettek benne, hogy ezek a kellemes és csinos emberpéldányok mind Olaszországba utaznak, természetesen éppen akkor, amikor én is.
To cut a long story short, M elmélete beigazolódott a kártyás mobilról, merhogy szerinte a pénz éppen akkor fogy el róla, amikor a leginkább szükség van rá, tegnap például éppen így történt: amíg a drága férfi teljes nyugalommal, az óraátállításról tudomást sem véve itthon számolt és várta, hogy hívjam amikor Triesztbe érünk, merhogy lovagiasan mindig kijön elém hajnali négykor, addig én bánatosan (ez nem igaz, a hisztérikusan örjöngve jobban közelít az állapotomhoz) realizáltam, hogy a pénz sajnos leszopódott a kártyámról, nem tudok telefonálni, így nagy valószínűséggel a nagynéniktől kapott öt kiló lekvárral, a három keménykötésű Agatha Christie-vel, a dög nagy olasz nyelvtankönyvemmel plusz némi ruhával a hátamon zuhogó esőben kell megmásznom az összes kibaszott trieszti lépcsőt, hegyet, emelkedőt (itt minden utcán olyan mintha sziklát mászna az ember), nem, euró természetesen nincs nálam, így hát telefonálni nem tudok, taxiba nem ülhetek, elvégre kábé havi öt forintot keresek, no way, hogy ezt a szánalmas összeget épp egy taxisnak adjam.
A trieszti buszpályaudvaron frusztráltan, fáradtan azonnal sírni kezdtem persze (mentségemre legyen mondva, hogy délután még az anyámat hánytattam, az asszem eléggé megviselt), zokogva eljöttem hazáig, kicsit ordítottam a megszeppent Marcival, mire ő is ideges lett, kicsit visszaordított, aztán hamar megnyugodtunk, elkezdtünk örülni egymásnak, dugtunk, röhögtünk, macskát simogattunk, boroztunk, majd háromnegyed hatkor végre lefeküdtünk aludni.
Elcsépelt happy end, jóvanna.

vasárnap, március 29, 2009

paidagogosz

Minden bokorban - de legalabbis minden ejjel-nappali boltban - regi tanitvany terem.
Sajnos nem mindig sikerul elbujnom.






PS.: A hogy vagy? ugyebar kotelezo kerdes, ha "atlag ismerossel" talalkozunk. Ha tanar ismerosunkkel, akkor a Mennyiert tanitasz? az adekvat.

feljegyzesek a zenehallgatok hazabol

bach, dvorak, michael nyman, nirvana, csajkovszkij, mendelsohn, hedningarna, dead can dance, sibelius, lou reed, mozart, mingyar elajulok, most egy ideig nem hallgatok zenet.

konyvtaros meg korustag mind rusnya*, ez alapszabaly; na jo, a szopranok altalaban kicsit szebbek (en mindig az voltam, hehehe), de azer keretik a sikitos reszeknel ahitattal foldre rogyni: rondak ugyan, de enekelni tudnak.






*kedves tevenezo kisgyerek, mielott hapogni kezdenel, mer azt hiszed teged szapullak, hat elarulom, hogy vagy tiz evig voltam korustag es (tobbek kozott) konyvtar szakon (nagyon kemeny, tudom en is) vegeztem a foiskolan.

szombat, március 28, 2009

meg tudom magyarazni

Szerintem zsenialis dolog a skype-os angol ora, egyszeruen eksztazisba ejt.
Talan ezert tortenhetett, hogy nehany hirdetesembe felkialtojelet tettem.





PS.: szia, kicsi formaztam meg a honlapon, a cimoldalnal a felsorolast pottyosre csinaltam, igy szellosebb is, megcsinaltam a linkeket, kicsereltem egy halom hullamos hosszu o"-t, tettem egy "!"-t (ebbol, lehet, hogy baj lesz:))


"Na es mit csinal a baratod Olaszorszagban?"

J: Na es mit csinal a baratod Olaszorszagban?
Mo: Hattoooo...folyton szamol, en sajnos csak a kepletek melle irt kerdojeleket ertem...amikor szamol, akkor mindig osszemegy a feje, szamolas kozben mazsolat meg gumimacit eszik, a mazsolas csomag neha osszekeveredik a gumimacis csomaggal es amikor mazsola helyett gumimaci kerul a szajaba, akkor szornyen megijed, hat szoval o kvantumfizikus, barmit jelentsen is ez...

péntek, március 27, 2009

vonatra nem kell szallnotok

Soha, ertitek?! SOHA ne utazzatok vonattal Olaszorszagbol Budapestre. A tizenket (!) oras vonatut alatt percenkent horvat rohamrendornek tuno izek kaptak szet a vonat tetejet, uleseit, utasait, passport control, ticket control, joanyad kontroll, a veceben nyakig ert a hugy, egy orult horvat almaban nagyokat csengetett, szetment a seggem, a nyakam, egesz elhibazott eletem, draga busz, bocsass meg, amiert valaha ketelkedtem benned, soha tobbe nem megyek egyetlen vonat kozelebe sem, most elhullok, eszmeletemet vesztem, goodnight Bill. Goodnight Lou. Goodnight Mary. Goodnight. Ta ta. Goodnight. Goodnight.

csütörtök, március 26, 2009

"Istenem, Moszkvát látom álmomban minden éjjel, már olyan vagyok, mint egy elmebeteg."

Mo: prágában is biztos jókat lehet kajálni, én meg már fenem a fogam a fish and chipsre
Dé: mennyi utazgatas, te pestre, en kozben knedli&krusovice turan, aztan te fish&chips turan

"Continental people have sex life; the English have hot-water bottles"

Tegnap Alessandra (az új tanítványom) mesélte, hogy Olaszországban július közepéig tart a vizsgaidőszak, majd kedvesen érdeklődött, hogy Angliában hogy is van ez. Ekkor döbbentem rá, hogy angolnak néz, őszintén szólva nem nagyon tudok elképzelni durvább sértést, na jó, oké, egy fokkal rémesebb lenne, ha azt feltételezné, hogy amerikai, netán német vagyok...

rasszista

Mikor fekák néznek meg az utcán, mindig imígyen borzadok: nyilván már óriási a seggem...

"mit kiván a magyar nemzet"

Minden utólag letagadom-embernek vascső.

spamtelen

Reklámozom az online nyelvtanítást, a remek új projektemet, nagyon fasza dolog de tényleg, tök hiteles vagyok mindig, mikor az előnyeiről szónokolok, na mindegy, szóval van egy erre fenntartott mélcímem, a delikvensek itt érdeklődhetnek, meg minden, minden reggel izgatottan nyitom meg, hogy na vajon megjött-e az emberek esze, tanulnak-e végre angolt online és láss csudát, ma ott várt egy mél, ó igen, igen, az üzlet beindul, éljek, remegő kézzel megnyitom és akkor hirtelen meglátom a csudás címet, hogyaszongya természetes segítség az öregedés lassításához, najóvan mosmár, kurva anyátok.

szerda, március 25, 2009

(would-be) vita nuova

[16:17:47] … amúgy meg csináltam egy kurva nagy csokitortát
[16:17:54] … szerintem belehalsz mire megeszed
[16:18:12] … lehet, hogy kéne vinni az emberevő néniknek is a házban

Mióta kiszakadtam az otthoni munkamániámból (munka előtt és után is tanítottam - az úgy mondjuk napi tizenkét óra -, hogy ne nagyon kelljen gondolkodnom) és hátébé vagyok, mer a buta digók miatt alig taníthatok, azóta megszállottan főzök.
Mindig szerettem főzni, de mikor egyedül voltam, akkor magamnak utáltam csinálni bármit, másnak meg ritkán volt alkalmam - najó, például Dé azér részesült a jóból néha: tavaly tavasz óta sírdogálva emlegeti valamelyik hétvégén kreált (mellesleg tényleg csudajó) lecsómat - , most meg lelkes közönségem van, szóval megvadultam és habarok, dinsztelek, pirítok, posírozok, blansírozok (bármit jelentsen is mindez) rogyásig.
Mióta tavaszi lefogyási akciót indítottam magam ellen azóta kétszer annyit főzök, mint átlagosan megszállott napjaimon, merhogy sajnos a szaggal kell jóllaknom, jajjaj.
Szerintem hamarosan átképzem magam szakáccsá, úgyse tartom sokra a szellemi munkát, gyerekek, milyen fasza lesz hetven liter krumplifőzeléket hisztérikusan kavargatni a menzán, hú, alig várom az új életemet.

kedd, március 24, 2009

"mondd, mitől van, hogy olyan ritka"

[15:47:59] TJ: és neked jó? nagyon jó? boldogság, szerelem?:)
[15:48:49] KA: igen, nagyon jó, bár nagyon felemás is, mert rendbe jött ugyan a szerelmi életem (amiről azt hittem, hogy mindig szar lesz), de minden más látványosan tönkrement.

az egyensúlyon gondolkodom már egy ideje, meg azon, hogy nekem mér nem adatott meg az a lehetőség, ami sok ismerősömnek azért néha-néha (és nem is olyan ritkán) igen: hogy egy darabig (csak egy kicsit, léccilécci) nagyjából minden ott van a helyén.

"és ezért most itthagylak az úton"

Sár és Gyűlölet van az alján néhány csillogó, nagy szerelemnek, kár, hogy olyan faszán átláttam ezen is megint, persze mindig baszhatom mikor igazam van, az erkölcsi győzelmeket mindenki feldughatja magának ugyebár és hiába tudom, hogy a kapcsolatok általában ingatagok, a dolgok mulandóak, mindig meglepődöm, mikor szerelmesek (?) hirtelen szakítanak, mikor a nagy szerelmeket utólag elkezdik leköpdösni (változatlanul azt gondolom, hogy magadat köpöd le, ha utólag utálkozol); btw hiába tudom, hogy az ember halandó, iszonyúan meglepődöm mikor meghal valaki, lássuk be, romantikus, naiv lélek vagyok titokban, nem örülök, dehát.




PS.: Úristen, hány agyvérzést hordtam ki lábon, míg próbáltam megértetni veled, mekkora gáz ez az egész.

hétfő, március 23, 2009

vacsora

Ezért kétszer kell feleségül venned.

"Látja Isten, hogy állok a napon" (a ljubljanai állatkertben, fantaivás közben)

Mo: Csorog alá...nanana, miből idéztem?
Ma: Ööö, hát ööö...
Mo: Jajmár, hát Pilinszky nyilván.
Ma: Tényleg, azt bevallottam már neked, hogy direkt Pilinszkyt olvastam mielőtt találkoztunk, sőt, volt is akkor nálam egy Pilinszky kötet? Egyszer azt írta valaki a blogodon, hogy ez a recept...
Mo: Bazmeg! Tényleg behálózási akció volt, elképesztő...

elmebeteg álmaim vol. 254

Álmomban irodalom szigorlatra készültem, illetve arról szónokoltam valakinek, hogy meg fogják adóztatni a kajajegyeket, valamint M gúnyosan magyarázta nekem, hogy tanítani milyen szánalmas dolog, dolgozzak inkább a Tecsóban vele.

vasárnap, március 22, 2009

karmikus találkozás

A kedves tévénéző gyerekek kedvéért mondom, hogy a mai napon mély szerelembe estem a ljubljanai állatkertben egy feka kölyökkecsóval (gyk. fekete kecskegyerek).
A találkozás szerencsére nem pusztán plátói volt: a kecsót az állatsimogató részben boldogan dögönyöztem, majd hazatérve hosszan áradoztam róla a Fanninak, aki sértődötten költözni akar*.






* Válassz bazmeg. Vagy én, vagy a kecske.

szombat, március 21, 2009

RIP GJ

Szerintem pont jó a Gasnernak így: hétfőn fellép, kedden tragikus hirtelenséggel, viszonylag fiatalon meghal, semmi betegség, semmi szenvedés, szép halál, én is ilyent kérek majd, köszi.
az összes álmomban egészségesen szerepel az anyám

péntek, március 20, 2009

"Tŕst (italijansko Trieste, nemško Triest) je mesto v severovzhodni Italiji ob Tržaškem zalivu"

Az a baj Trieszttel, hogy itt nincs az a rothadó nagyvárosi fíling, ami Budapestet, Londont, Párizst meg Berlint olyan ellenállhatatlanná teszi, megjegyzem Rómában sem éreztem semmi ilyet, mittomén, lehet, hogy elkezdek ásni itt egy metró gödröt, kezdetnek nem rossz, aztán mondjuk Triesztet Ljubljanához csatolom, hátha így beindítok valami elidegenedési folyamatot és kellemesen nyomasztóvá teszem a helyet.
Btw Alvise amore-nak szólítja a csaját (akit mellesleg tanítok a jövő héttől ) mikor telefonon beszélnek, én meg még mindig nem tudom megszokni, hogy olyan párbeszédeket kell hallanom az utcán, mint Ciao Maria, come stai?

Hülye digók, hülye angolok, impeach Eisenhower...impeach Nixon...impeach Lyndon Johnson...impeach Ronald Reagan.

"a ritmus az egy táncos"*

Mer itt van kéremszépen a Seven pounds című film ugye. Hát angolul milyen faszán hangzik már egy ilyen cím, olyan rejtélyes, misztikus, izgalmas, senkinek nem jutna eszébe nevetségesnek találni.
Nade kérdem én, megnéznétek-e egy olyan filmet, aminek a címe Egy liter?
Na ugye.






* http://www.youtube.com/watch?v=C9c5otT-RUA

csütörtök, március 19, 2009

agyvelők

Mo: Szex és New Yorkot bámulni nekem olyan mint Nők Lapját vagy más szennylapot olvasni, tudod, ilyen agykisimító.
Ma: Aha, ja, hát igen, nekem a pornó ilyen.

recognishun (miután hosszú idő óta először olvastam el a wiwes adatlapomat)

Úristen bazmeg, 34 éves vagyok?!


mezoszisztolés klikk

Ma: Jézusom, de ugye nem lesz szívrohamod vagy ilyesmi? Ha meghalsz mit csinálok? Nem is tudlak újraéleszteni.
Mo: Á, az orvos szerint ezzel a betegséggel száz évig lehet élni, csak nagyon kellemetlen időnként...
Ma: Na jó, de mondtad, hogy okozhat hirtelen szívleállást...Még mentőt se tudok hívni, nem is tudjuk az itteni mentők számát, mit csinálok, ha meghalsz?
Mo: Hát...szépen fogsz eltemetni.

szerda, március 18, 2009

használati útmutató

Ha valaki fel akar bosszantani, feltétlen mesélje el, hogyan tiltotta le egykori szerelme mindenféle csetprogramokból vagy hogyan tüntette el a képeit/blogját ilyen-olyan fondorlatos módokon mindenféle fórumokról.
A kiberkicsinyességtől (szép jelenségnek szép név dukál, mosmivan?) garantáltan annyira ideges leszek, hogy lábon kihordok néhány agyvérzést.




update: A legfaszább, ha a nagyon okos letiltó személy (NOLSZ) a letiltás után még szerelmes leveleket írogat, illetve az eltüntetett blogot továbbra is buzgón olvasgatja.
Na ettől a jelenségtől garantáltan spontán égek.

Kedves tévénéző gyerekek!

Soha ne bízzatok olyan emberben, aki citromail-es címet használ.

kedd, március 17, 2009

eh

Az azér elgondolkodtató, hogy elvileg a férfiak szenvedélyes, izgalmas és vad nőre vágynak, de amint sikerül becserkészni egy ilyent és az elkezd szenvedélyesen és vadul hisztériázni, féltékenykedni meg tányért csapkodni, a megrémült hímek menekülőre fogják és hirtelen a jól rakosgatható szobanövény-típus után kezdenek sóhajtozni.
Áprilisban megyünk Londonba nosztalgiázni, sej.

hétfő, március 16, 2009

Bötty

Fogalmam sincs, hogy mért jönnek folyton a szenvedély felperzselő erejével a kritikusok és mért mondják, hogy szegény Betty Blue a fullasztó szerelemtől bolondult meg, hát gyerekek, simán bolond volt eleve, szóval szerintem ez itten egy félreértés, a rendező épp arról beszél, hogy a szerelem sem óv meg a tébolytól, amúgy a rendezői változat meg fölösleges, mert nem bontja ki jobban a tébolyt és ráadásul itt is túl gyorsan alakul ki a végén mint minden bolondos filmben ( a rendezők valahogy biztos vérszemet kapnak mikor az első durva hibbanós jeleneteket leforgatják és képtelenek uralkodni magukon), a Ragyogással is ez a bajom: Jack Nicholson hirtelen lesz teljesen kattant, az első tüneteket még lehet az alkoholra fogni, na mindegy, azért a Betty Blue fontos film, bár nekem Betty csak monomániás húsz éves hisztérikának tűnik az elején, valahogy lehetnének durvább tünetei is azért, hogy végül logikusan öncsonkítósba mehessen át, Zorg mindenesetre a (röhejesen és valószerűtlenül) legtürelmesebb férfi a világon, szerintem elég fasza lehet hisztérikus nőnek lenni egy ilyen fickó mellett: amikor például Betty Blue kidobálja az összes cuccát, majd felgyújtja a házat, a pasi meg se mukkan, és később is, max néha leissza magát, mikor már nagyon idegesíti a nője.
Tény, hogy az őrület lefegyverző, de azér ezt kicsit reálisabban is kibonthatták volna, ejnye.

péntek, március 13, 2009

álmokat csak tömören, szépen

Mostanra összeállt a nightmare, íme: álmomban egy 37-es kék-piros strandpapucsot vettem 14 ezer forintért.

"Choose life" (slumdog millionaire gyalázó)

Ha jobban meggondolom, még a zenéje is egy szép kövér közhely, az egész film egy unalmas, vaskos közhely, minden egyes képkockáját hetvenháromszor láttuk már máshol.
Fuck you Danny Boyle, egy Trainspotting után nem illik ilyet, bár jó iparosnak tök mindegy végülis, ügyes vagy Danny Boyle, jól atverted a sok nyomorultat, aki beszopja a gyenguci meséket szegény szerencsétlen szerelmes (SZSZSZ) kisfiúkról.

csütörtök, március 12, 2009

"Liebe Radioaktive Damen und Herren"

A Ball által generált vita új irányba terelte a kapcsolatunkat.
Mióta visszajöttem, hajnali kettőig fizikáról meg csillagászatról beszélgetünk minden nap. Na jó, a beszélgetünk azért erős túlzás: én elképesztő hülyeségeket kérdezek, Marci meg mindent kedvesen elmagyaráz.
(Fanni mindeközben megvetően alszik: a múltkor kifejtette, hogy ő fejben nyomja a Marci által papírra írt képleteket és szánalmasnak tartja, hogy magyarázni kell ezeket a triviális dolgokat.)

kedd, március 10, 2009

irigy

és mások elutaznak az anyjukkal. veszekszenek az anyjukkal. tanácsot kérnek az anyjuktól. tanácsot adnak az anyjuknak. főzni tanulnak az anyjukól. együtt főznek az anyjukkal. haragszanak az anyjukra. kiabálnak az anyjukkal.
vásárolnak az anyjukkal. játszanak az anyjukkal. nevetnek az anyjukkal. takarítanak az anyjukkal. kutyát sétáltatnak az anyjukkal. macskát gyömöszölnek az anyjukkal. tévét néznek az anyjukkal. moziba mennek az anyjukkal. vendégségbe mennek az anyjukkal. sétálnak az anyjukkal.


haragszom rájuk.

hétfő, március 09, 2009

back to normal

Egy csapat paraszt kozotti het oras, terdgyilkos nyuglodes utan (oszt mondtam neki, hogy megyek olaszba takaritani) hajnali otkor erkelyen borozni meg Fannit gyomoszolni igazan felemelo elmeny, uristen, de jo, hogy augusztusban elmentem talalkozni veled.

vasárnap, március 08, 2009

nonapi

[12:05:07 AM] M says: Tudok rovásírni.
[12:05:31 AM] KA says: varj, epp a pisiszexrol csetelek
[12:05:40 AM] M says: Fasza!

szombat, március 07, 2009

"kinzo kerdes" (thx vojsz)

De feleim, mar miert ne lennenek veletlenek?

3.40

A regi eletemben...ooo, azelott, szoval a MEK (Marci Elotti Kapcsolataim) idejen (Marci azert uj idoszamitas, mert vele kepes vagyok normalisan letezni, nem is ertem, ilyen azelott senkivel sem sikerult) megfigyeltem, hogy mindenki az utanam jovo kapcsolataban lesz elkepesztoen bolcs, kiegyensulyozott es boldog.
Most azt nem tudom, hogy mig velem voltak en huztam le oket annyira, hogy mind zurzavarosak es tebolyultak legyenek, vagy (es bevallom hajlok erre a megoldasra, de nem azert, hogy a sajat boromet mentsem, pusztan az emberismeretem diktal) everybody lies es azok a gyonyoru, kiegyensulyozott csudakapcsolatok igazabol pont olyan zurzavarosak mint amilyenekben en eltem eveken at.

van egy macska

a fanni termeszetesen meg mindig tragar es drogozik, viszont jo hir, hogy nemreg nobel-dijat kapott.

péntek, március 06, 2009

az anyam fejborenek mama szaga van

Kedves tevenezo gyerekek!

Vajon ki volt az az agyhalott, akinek kipattant a fejebol a lomtalanitas otlete?
Gusztustalanabb mint az utcan harakolva zoldessargat turhazo muborkabatos bacsik, komolyan.

forditok, nyughassatok, csond legyen

Meg soha eletemben nem voltam ilyen almos.

csütörtök, március 05, 2009

il pomeriggio

Ne is haragudjatok, de az en blogomat ma Kinabol olvastak, szoval, nade nem is ez a lenyeg, hanem voltam am a latens nogyogyaszomnal Csepelen, figyelitek: az Amerikai utrol Csepelre eljutni a leheto legkevesebb jegy hasznalataval eleg komoly bravur, bezony, hazajottem varosnezo turazni, buszok, villamosok, hatalmas kerulok, rengeteg adrenalin, a szegenyseg visz a rosszba ugy bizony, szoval elmentem a latens nogyogyaszhoz Csepelre, aki termeszetesen nem vizsgalt meg, merhogy o nincsen is, de a lenyeg itten az emlekezes, keremszepen, a Szabadkikotonel valamiert pont az a Vidampark koncert jutott eszembe, amelyiket a magassagos Pokorni Zoltan jofej fideszes fiukent (akkor meg nem tudtak a tutit es szivos liberalis arcok voltak, csuhasok terdre imahoz, meg ilyenek) nyitott meg es a koncert utan a seggreszeg Oz Zsozsival politizalt, boldog idok, sohasem, ez persze nem igaz, eleg borzalmas idok voltak ha jobban belegondolok, hazafele a 15-os busszal csalinkaztam a Hegedus Gyulaig es valamelyik kirakatban egy pillanatra elsuhant egy eskuvoi ruhaszalon, bent csokrokkal pipiskedtek a nok, mindegyik mellett allt egy unatkozo ficko es akkor hirtelen irigyelni kezdtem oket, en is ilyen problemakat akarok, ferikem akkor most ez a fatyol vagy az a kesztyu?, cserelek egy ilyen novel, en odaadom az elmulast meg a financialis gondjaimat es cserebe kerek eskuvoi meghivok miatti hisztit, na dil?
A latens nogyogyasz meg bekaphassa: ha holnap szembejon valaki a koruton huvelytagitoval a kezeben, eskuszom azonnal megvizsgaltatom magam.

sette anime

De szerint egy haz az oceannal jobb mint egy uj sziv, fene tudja, az en szivbillentyum nagyon durvan lotyog miota az anyam korhazba kerult, szoval kene uj sziv, meg haz is, Will Smith nagyon derekasan osztogatta a szerveit, kicsit giccshataron, de valahogy most nem haragszom ra, pedig meglepo modon pont olyan a szeme es a mosolya mint egy kellemetlen emleku dugopajtasome (aki nemfeka es megis, nagyon fura), apropo dugopajtas, eletem legrosszabb dugasa valamelyik nap egy ujsag cimlapjarol nagyon komolyan nezett ram, most vagy ez a ficko lett ilyen hires az utobbi idoben, vagy csak veletlen, hogy folyton latnom kell mikor hazajovok (nem orulok), lenne meg mas mokas pasis sztorim is, de a net meglepo modon kicsi homokozo, szoval tikoloznom kell, vigyaznom a szamra, lakatot tenni ra vagy mi, pedig mokas sztori, ej, lemaradtok rola, szomoru tenyleg, nagyon kivancsiak vagytok mar en tudom, de sajnos nem mondhatom el, pedig bizonyara konnyesre rohgonetek magatokat, o, de kar...amugy meg van egy lego.

szerda, március 04, 2009

sajnalom

Tok jo lenne, ha az emberek a sajnalkozas (vagy a teljes nemasag) helyett inkabb kerdezgetnenek. Es mit csinal? Hogy nez ki? Megoperaltak? Felrebeszel? Az milyen? Meg fog halni?
De nem, ok sajnaljak. Sajnalom. Nem mondom, hogy mit sajnalok, mer nem szalonkepes. Sajnalom, de tavol akarok maradni a problematol, veled tortenik szerencsere nem velem. Sajnalom, de nem segithetek neked. Sajnalom, de leszarom.

Sajnalom, na persze.

kedd, március 03, 2009

(hosszut akartam, de elmult)

mindig lehet meg szarabb

En mar nem tudom mi ov meg a tebolytol

Ha esetleg szomorkodni tamad kedvetek, ajanlom utvonalkent a 21-es vagy 30-as (vagy milyen) villamos utvonalat. Ha extra borzalmakra vagytok, a villamosozas utan menjetek azonnal az Amerikai uti idegsebeszetre. Ha gondoljatok, utana meg beszelgethetunk is, szerintem rendkivul vidam tarsasag lehetek ma.

fel az idegbe

Olvasom, hogy a nemtommilyen szlengszotar osszeallitoja a doktori iskolaban is a szlenget kutatja es ettol aztan nekunk milyen jo lesz, merhogy majd lesz ugye uj szlengszotar, meg egyaltalan, a kimuvelt emberfok, lofaszka.
Olvasom es hirtelen rettentoen felhuzom magam, mer ertem en, hogy idot kell huzni - az egyetem es a doktori iskola mosmar kabe olyan mint az elfekvo vagy mint ezeknek a hatranyos helyzetu gyerekeknek fenntartott melegedok meg sporttevekenysegre kialakitott helyek - de konyorgok, ne legyen mar bolcseszeknek doktori iskola, leci ne koltsenek erre kurva sok penzt, koltsek rakkutatasra, Budapest felujitasara, autopalyara, allamadossagra, hospice-ra, mittomen mire, de ne mar, hogy azoknak a tevekenyseget tamogassuk, akik egesz eletukben a hatarozott nevelovel akarnak foglalkozni, nohat az uristenit, ne huzzatok fel idegbe, koszi, helo.

hétfő, március 02, 2009

Trieszt - Budapest

Elkepeszto a magyar utazokozonseg, komolyan: a Romabol erkezo buszon mindenki ket ulesen tehenkedik es mely alvast tettet, hogy meg veletlenul se tudjak leulni valahova anelkul, hogy egy vadidegent kene kinban keltegetnem, majd aki melle vegre sikerul leulnom, arrol vegig nem tudom eldonteni, hogy zokog vagy nathas es azert szorcsog meg horog megallas nelkul. Hajnali negy fele pedig mar igazan kezdem Jordaniaban erezni magam, amikor egyik kurva idegesito utitarsnom (!) percenkent hatrafordulva megallas nelkul engem bamul.
Ugy tippelem, a heten nagyreszt orvosokat latok majd: egyreszt az anyamat latogatom a korhazban, masreszt a sajat testreszeimet vizsgaltatom vagyonkert, fasza.
Az elet egy rohadt, igazsagtalan, lehuzos kurva. Francert nem tudok en egy gazdag zsido lenni. Picsabamar.

vasárnap, március 01, 2009

blogger bloggernek farkasa vol. 58903114

Körülbelül annyira lehet fárasztó minden nap fennkölt rejtélyblogot írni, mint punkként, emósként vagy gruftiként élni nap nap után.
Csak képzeljétek el: felkel a grufti és hirtelen kedve lenne farmerban, pulóverben, smink nélkül mondjuk tecsóba menni, de nem lehet, mer szólítja a temető meg a borzalmas hajborzolási kötelesség.
A rejtélyblogger is szívesen leírná néha, hogy micsoda fos napom van, megőrülök, de nem lehet, mer őneki szíve meghervadt nagy bánat miatt no meg amikor viccelne, hát visszatartja, merhogy a rejtély, szóval bús kedve sincsen semmi néki, nohát.