kedd, március 17, 2009

eh

Az azér elgondolkodtató, hogy elvileg a férfiak szenvedélyes, izgalmas és vad nőre vágynak, de amint sikerül becserkészni egy ilyent és az elkezd szenvedélyesen és vadul hisztériázni, féltékenykedni meg tányért csapkodni, a megrémült hímek menekülőre fogják és hirtelen a jól rakosgatható szobanövény-típus után kezdenek sóhajtozni.

15 megjegyzés:

  1. csatlakozom. de egyébként nyugi. a vad, szenvedélyes nők legbelül ugyanolyan kedvesek mint a szobanövények. sőt.
    aki nem jut el eddig, az magára vessen.
    sej.

    VálaszTörlés
  2. hehe
    szoval hazamennek a nejukhoz? (:

    VálaszTörlés
  3. az is elgondolkodtató, ahogy a hisztériás nők összetévesztik a szenvedélyt a hisztériával...:D

    VálaszTörlés
  4. ivan, szerintem nem tévesztik össze. csak aki szenvedélyes az alapból nagyobb érzelmi skálán mozog, mint a szobanövény típus. ergó a hisztéria előfordulásának esélye nagyobb a szenvedélyes típusnál.

    VálaszTörlés
  5. igen, ez is igaz
    (ma a bólogatós szerepet osztottam magamra, ti csak vitatkozzatok)

    VálaszTörlés
  6. macs, ez természetesen nettó butaság.
    1. aki szenvedélyes az nem mozog nagyobb skálán, max. a megélt érzelmek amplitúdója nagyobb. azt talán te sem mondanád, hogy aki szenvedélyes, az többfajta érzelmet képes megélni.
    2. a hisztériának és a szenvedélyességnek semmi köze nincsen egymáshoz. összekevered a hisztit a (mondjuk) dühöngéssel.

    segítségképpen: egyenként földhözcsapkodni a tányérokat, mert a pasid nem érti meg, hogy woody allen csapnivaló rendező, és egy óra kemény vita után sem látja be az igazadat, sőt, ragaszkodik hozzá, hogy tartsatok woody allen maratont, és nevessetek együtt a kifinomult poénjain: ez szenvedélyes, impulzív és szexi, amiért óriási dugás a jutalmad.
    egyenként földhöz csapkodni a tányérokat, mert szeretnéd, ha a pasid nem találkozna többet azzal a lánnyal, akivel szerinted megcsal, noha semmi bizonyítékod nincsen, csak homályos női sejtésed: az hiszti, nem szexi, és pofon jár érte.

    VálaszTörlés
  7. najó. azt hiszem akkor eddig félre voltam informálva. mert a dühöngésre és minden egyéb intenzív érzelemre rásütötték hogy hiszti a csekély szókinccsel rendelkező férfiegyedek.
    mea culpa.

    máskor pedig vigyázhatnál, mert kissé bántó az általad frappánsnak vélt "netto butaság."
    beszélgetünk, ha jól gondolom és ez a nézetkülönbégek találkozásának helye és akár félreértések felbukkanásához vezet.
    lebutaságozni igy helyből...

    VálaszTörlés
  8. ha butaságot mondasz, és erre felhívja valaki a figyelmedet, akkor lehet azon problémázni, hogy milyen paraszt a másik, meg lehet arra is figyelni, hogy legközelebb inkább okosat mondjál. de te tudod.

    a férfitársadalom (amelyik manapság inkább áll pihe-puha, szorgos kis herékből, mint férfiakból) nagy bűne egyébként pontosan ez: hogy lustaságból mindenre megpróbálják rásütni, hogy hiszti, és ezzel pontosan azt veszítik el, amire a legnagyobb szükségük lenne: a jogot, hogy egy valódi hiszti esetén nyugodt lelkiismerettel megpofozhassák a kisasszonyt.

    VálaszTörlés
  9. "meg lehet arra is figyelni, hogy legközelebb inkább okosat mondjál"

    es te miota vagy ilyen kibaszott okos? tanits kerlek, mester!

    (amugy az altalam ismert tenyleg okos emberek onbizalmanak nincs szuksege arra, hogy a masikat egyfolytaban lebutazzak, kiderul anelkul is hamar, hogy mi a helyzet)

    VálaszTörlés
  10. szia marci, szerintem nyugodj meg.

    nem a másikat butáztam le, hanem amit mondott. okos emberek is mondhatnak butaságot. nem mondtam, hogy macs buta lenne, hanem hogy butaságot mondott. később macs is beismerte, hogy félre volt informálva.
    ara sem emlékszem, hogy valahol kibaszott okosnak mondtam volna magam. ahhoz, hogy felismerjünk egy csacsi állítást nem kell "kibaszott" okosnak lenni, elég ha átlagosan okosak vagyunk.
    macs egyébként biztosan nagyon örül neki, hogy megvédted, és nekem is nagyon tetszik ez a lovagias hozzáállás.
    hajrá.

    VálaszTörlés
  11. szia ivan.
    igen, macs örül.
    és ettől függetlenül a vélemények ilyetén bírálatával még mindig nem értek egyet. ha a butaságos mondat nélkül írod a véleményed ugyanúgy megértem. ennyi.
    de már most többet foglalkoztunk ezzel mint kellett volna...

    VálaszTörlés
  12. igen, ha valaki teved, akkor lehet valasztani a "hat, szerintem pedig" es az "ostobasagot beszelsz, mivel az UGY VAN, HOGY..." kozott; ivan valasztott, mi is, ennyi.

    de orulok, hogy tetszik lovagias megmozdulasom, bar macshoz fuzodo viszonyom alapjan nem a lovagias a legmegfelelobb kifejezes.

    VálaszTörlés
  13. nem akartam lebuktatni a speciális viszonyt, nem találtam érdemesnek rá. :)

    VálaszTörlés
  14. Vagy pedig (az eredeti témára visszatérve) rezignáltan tudomásul veszik, hogy szenvedélyes, izgalmas és vad nőre vágytál, megkaptad, baszod :)))
    (szobanövényeket ne.)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.