csütörtök, március 05, 2009

il pomeriggio

Ne is haragudjatok, de az en blogomat ma Kinabol olvastak, szoval, nade nem is ez a lenyeg, hanem voltam am a latens nogyogyaszomnal Csepelen, figyelitek: az Amerikai utrol Csepelre eljutni a leheto legkevesebb jegy hasznalataval eleg komoly bravur, bezony, hazajottem varosnezo turazni, buszok, villamosok, hatalmas kerulok, rengeteg adrenalin, a szegenyseg visz a rosszba ugy bizony, szoval elmentem a latens nogyogyaszhoz Csepelre, aki termeszetesen nem vizsgalt meg, merhogy o nincsen is, de a lenyeg itten az emlekezes, keremszepen, a Szabadkikotonel valamiert pont az a Vidampark koncert jutott eszembe, amelyiket a magassagos Pokorni Zoltan jofej fideszes fiukent (akkor meg nem tudtak a tutit es szivos liberalis arcok voltak, csuhasok terdre imahoz, meg ilyenek) nyitott meg es a koncert utan a seggreszeg Oz Zsozsival politizalt, boldog idok, sohasem, ez persze nem igaz, eleg borzalmas idok voltak ha jobban belegondolok, hazafele a 15-os busszal csalinkaztam a Hegedus Gyulaig es valamelyik kirakatban egy pillanatra elsuhant egy eskuvoi ruhaszalon, bent csokrokkal pipiskedtek a nok, mindegyik mellett allt egy unatkozo ficko es akkor hirtelen irigyelni kezdtem oket, en is ilyen problemakat akarok, ferikem akkor most ez a fatyol vagy az a kesztyu?, cserelek egy ilyen novel, en odaadom az elmulast meg a financialis gondjaimat es cserebe kerek eskuvoi meghivok miatti hisztit, na dil?
A latens nogyogyasz meg bekaphassa: ha holnap szembejon valaki a koruton huvelytagitoval a kezeben, eskuszom azonnal megvizsgaltatom magam.

14 megjegyzés:

  1. huvelytagito? nyugalmi allapotban mi a muveszneve?

    VálaszTörlés
  2. http://img.alibaba.com/photo/100091856/Cusco_Vaginal_Speculum.jpg

    hatooo...

    VálaszTörlés
  3. hm. szerintem az ovszer biztonsagosabb...

    trefat felreteve amugy erdekes szerkezet. lehetne nevezni noi kacsanak is. a csoreit inkabb muanyagbol csinalnam, kevesbe lenne huvos.
    de meg mindig szebb, mint egy terdprotezis vagy egy combcsont implantatum, amit anno tervezni kellett

    btw epp a napokban olvastam a vidampark maradvanyairol, kik colorstar nevre morfolodtak anno.

    VálaszTörlés
  4. szemely szerint kevesbe ismerem oket. egy haverom volt nagy rajongojuk. mindig kerdeztuk is tole, hogy mikor jelenik mar meg az uj cd-juk? (termeszetesen gunyoros ellel:)

    VálaszTörlés
  5. en zenekari feleseg voltam, negy evet vidamparkosan, harmat colorstarosan. nehez idok voltak;)

    VálaszTörlés
  6. mi koze ennek a gravitaciohoz? (;

    VálaszTörlés
  7. magyarazzak poent?

    ehhh

    szoval "nehez" volt...

    (ilyen hulyesegeket a "vissza a jovobe" hallhatsz)

    kerem kapcsolja ki

    VálaszTörlés
  8. kicsit aggodom, azelott ertettem a poenokat

    VálaszTörlés
  9. semmi gond

    titokbloghoz titokpost

    VálaszTörlés
  10. remélem, végül hévvel mentél.

    VálaszTörlés
  11. Te ferjhez akarsz menni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.