vasárnap, április 19, 2009

furious anger

Az összes facebookon élő, hibás angolsággal egymásnak faszságokat üzengető nyomorult szarjon sünt MOST.

11 megjegyzés:

  1. Jo hat valakin ki kell tolteni a furious angert. A szarjon sunt kegyetlenul grafikus. N

    VálaszTörlés
  2. mi váltotta ki? a facebookon élő szerencsétlnek, akik...nade komolyan: írjon blogot, aki mindenkit tájékoztatni akar aktuális lelkiállapotáról, hőérzékeléséről, szerelmi életéről és gyomorbántalmairól.
    nekem mér kell tudnom ha xyz az ismerősöm, hogy jót kúrtak előző este abc-vel aki kibaszottul nem az ismerősöm? és amúgy is...a magyar ismerőseim (akik közül párat hat évesen láttam utoljára) mi a töknek hiszik, hogy menő kiteregetni minden fölösleges baromságot egy kibaszott üzenőfalra angolul? mert majd így egy nagy család lesznek a külföldi ismerőseikkel, vagy mi? konkrétan két egymással angolul flörtölő (magyar) ex-kollégámtól lettem szörnyen ideges, kurva életbe már: írjanak egymásnak cicázó levelet (amit én nem látok) magyarul, esetleg menjenek a szakítósblog fórumára vinnyogni, vagy mittomén, elképesztő.
    na mindegy, aztán lehiggadtam és úgy döntöttem, ez nyilván csak játék, de bármelyik percben újra fel tudom húzni magam ezen persze.
    amúgy a facebook tesztestül, pokeolásostul,hangulatleírásostul nagyon irritál a kezdetektől, eleinte nem találtam a delete gombot, most meg már nem keresem: ha gyűlölködni akarok, hát belépek és megnézem ki fingott five minutes ago... milyen fasza ez a facebook tényleg, nohátnahát

    VálaszTörlés
  3. (btw, birka te vasárnap reggel hatkor kelsz vagy hatkor fekszel? mindkettő komoly teljesítmény,tisztellek, becsüllek:))

    VálaszTörlés
  4. btw, spec általában kelek, keresni fájdalomcsillapítót, wcre menni, stb, aztán visszafekszem : )

    Ehh, a facebookról meg annyit, hogy ez még mindig messze jobb, mint a wiw üzenőfal az elleni készülő anyákkal, vagy a már megellettekkel, akik kényszert éreznek arra, hogy kitegyenek minden kurva hírt a kölkükről:

    http://www.sarok.org/users/birka/m_272854/

    VálaszTörlés
  5. Amúgy a FB esetében nekem pont az tetszik, hogy szabályozhatom, ki mit lásson, ez egy, kettő, akit nem akarok, nem igazolom vissza. Ha az ismerősöm akar lenni, ott a wiw és kezitcsókolom.

    jajj, amúgy meg biztos engem is gyűlölsz, már ha ilyet csinálok épp, bár asszem nem szoktam, levelezek, meg status-kommentelek, az nem látszik

    VálaszTörlés
  6. (másnapos fejfájás?)

    az én ismerőseim általában csak kiskutyákat, orbán viktort meg lakásokat ajánlgatnak a wiwen,de az is rettentő idegesítő (bár engem legjobban tényleg ez a "szar angolsággal cicergünk mer az olyan fasza"-jelenség bosszant),tegnap este imígyen rikácsoltam: "a kurva internetet még felrobbbantani se lehet".

    jóvanna, világ életemben nagyon indulatos voltam...

    VálaszTörlés
  7. két gyűlölködés között toleráns vagyok, nem gyűlöllek;)

    VálaszTörlés
  8. :D
    szépségem, ezt mintha kicsit túlreagálnád. kapcsold ki az ismerőseidet az üzenőfalról, és akkor nem látod, hogy ki kivel dug.
    de egy ilyen netvörking vagy milyen oldalon azér hisztizni, mert az emberek arra használják, amire van, vagyis netwörkölnek, vagy mi....hát nemár. tudod, kicsit olyan mint a klasszikus vicc, amikor mindenki szembejön az autópályán.)


    (tudom, marci, nem szerettek a szüleim, demagóg vagyok és az álláspontom torz. ne fáradj.)

    VálaszTörlés
  9. akkor nyilván a netvörköléstől hányok, lehetséges.

    VálaszTörlés
  10. (de mittomén, netvörkölni is lehetne kevéssé szánalmas módon, megint dühös lettem.)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.