csütörtök, január 31, 2008

önismereti szakítós

A szakítás pocsék dolog, főleg, ha valaki függő típus (elég sokan vannak ezzel így ugyebár) és főleg, ha az életét arra rendezi be, hogy ha beledöglik is, neki kell valaki társnak/utánfutónak/magány ellen, blabla.
Én régebben majdnem szó szerint belepusztultam ezekbe - a társfüggés durva betegség -, mostanában már jobban megy az elengedés, de ez nyilván azért van így, mert tudatosan távolságot tartok mindenkitől.
Szóval a szakítás pocsék, döglesztő, gyilkos, de ugyanakkor iszonyú hasznos dolog, én mindig egy csomó mindent megtanulok magamról a regenerálódás közben, mert egyrészt megvizsgálhatom a regenerálódási képességemet, a túlélő módszereimet, az erőmet és az érzéseim valódiságát is.
Úgyhogy sajnos azt kell mondjam: szakítani tulajdonképpen jó, ha beledöglötök is, kedves tévénéző gyerekek.

love song

http://youtube.com/watch?v=G7-FWGZI4IY&feature=related

Na, így már nem annyira eddás, bár változatlanul fenntartom, hogy Tori Amos idegesítően nyivákol; na jó, ezt most itt egész jól nyomja.





Update: Rájöttem, hogy az idegesít ebben a szegény nőben, hogy mindenből hisztérikus operát gyárt.

1.31.

Köszönjük kedves január, elég volt.

szerda, január 30, 2008

A mai nap margójára

Kedves lányok, asszonyok,
sajnálattal közöljük önökkel, hogy a férfiember sajnos nem monogám - és ezt manapság tudományosan is alátámasztjuk, oh yeah - és mivel még közelebb van az állathoz, mint civilizált nőtársa, ezért képtelen gátat szabni vágyainak.
Jójó, ez talán túlzás, de valahogy van egy olyan érzésem, hogy nagyjából ilyen elvek mentén működnek manapság a férfiak és úgy látom, a média remekül alámuzsikál ennek.
Oké, a dolognak nyilván van egy emancipunci oldala is, hiszen a nőknek meg azt sugallják, hogy elég erősek ők egyedül is, mert pénzt keresnek, eltartják magukat és manapság a gyerekcsináláshoz sem kell férfi, elég egy spermabank, meg mondjuk némi pénz és hát az élet egyedül sok szempontból élhetőbb, mint egy pár év után megunt, fingó, horkoló, félredugó, lusta és részeges férjjel.
Hátnemtom. Én kellően zavarodott vagyok ebben a kérdésben ahhoz - minden más kérdésben is, természetesen -, hogy szilárd véleményem legyen, szóval nincsen is.
Nekem a 'csinálom is, meg nem is' jön be, igen, igen, mint a Mátyás királyos mesében.

"Tomorrow never comes, when it does, it's yesterday"

Persze, lehet mindenféle szentimentális áradozásba kezdeni az élet izgalmairól, szépségéről, lehet vigyorogni naphosszat és arról papolni, hogy az élet olyan kibaszottul, nagyon-nagyon, végtelenül izgalmas, de lássuk be, ezek csak üres szólamok: az élet időnként rettenetesen unalmas, borzalmasan fárasztó, elviselhetetlen, sőt, van olyan is, amikor kétségbeejtően szar; persze erről nem illik beszélni, mer olyankor jön ugye a you need help.
Ezzel együtt még mindig azt mondom, hogy élni jó, csak hagyjuk már azt a bullshitet, hogyaszongya intelligens ember soha nem unatkozik meg az élet egy nagy kaland.

"Szegény anyám csak egy dalt zongorázik"

Te, figyelj, szeretnék tőled tanácsot kérni.
Parancsolj.
Azt szeretném tudni, hogy amikor szakítasz, akkor mennyire vagy tekintettel a férfiak érzéseire, mennyire veszed figyelembe a lelküket?
Ó, én olyan férfiakkal szoktam járni, akiknek nincs lelke.

Be(x)élgetés

Te ne dumáljál, mer elhagytál, te kis geci.
Jóvan, te meg félrekúrtál.
Oké, de szóltam előre, hogy félre fogok.

Doris Lessing: The Golden Notebook (p. 25-26)

Anna meets her friend Molly in the summer of 1957 after a separation...(...)

'Do you know something? I discovered while you were away that for a lot of people you and I are practically interchangeable. ' (...)
'When we are so different every way', said Molly, 'it's odd. I suppose because we both live the same kind of life - not getting married and so on. That's all they see.'
'Free women' said Anna.

kedd, január 29, 2008

"Nem a zuhanás számít ... a leérkezés"

A Gyűlölet szinkronizálva olyan, mint a sótlan kaja: elviselhető, de közel sem az igazi.

hétfő, január 28, 2008

"No project manager, section head or administrator under any circumstances will be referred to as faszfej, genya, szarházi or geci"

Szóval az úgy van, hogy bent öten csináljuk ugyanazt a munkát, mi vagyunk a tím kicsi tímje ugyebár: négy fiú meg én.
Azt kell mondjam, hogy zseniálisan válogatták a fríkeket, általában olyanok vagyunk mint egy Jarmusch film: az egyikünk folymatosan valami apokaliptikusról vizionál, miközben tönkölybúzát rágicsál, a többiek arról vitatkoznak, hogy a létezés vajon tulajdonság-e, én pedig az abszolút fikagép vagyok (asszem bele is írom majd az aláírásomba, hogy spoiler).
Mivel mindenki filmbuzi, ezért filmszeminárium is vagyunk, folyamatosan Lynch filmeket elemzünk és a hitelesség kérdésén tépjük egymást. Egyszerűen elképesztő az egész, úgyhogy nagyon szomorú leszek ha ez megszűnik és a csoportot szétdobálják cégen belül...
Amúgy futok újra (nagy boldogság) és nincs laptomon otthon, csak netem, szóval gondoltam is, hogy beleordítok a modembe (vagy mi az), hátha történik valami, az Atonement című film pedig fölösleges, dögunalmas, hiteltelen, hamis, ostoba és...asszem nem hagytam ki semmit.
Amúgy meg én is akarok romantikus filmet rendezni, olyan magyart, tudjátok, amiben nem a tengerparton futnak a booldog szerelmesek, hanem a fonyódi mólón, zsíros lángossal a szájukban.

csütörtök, január 24, 2008

Kúra

A Cure például azért csuda jó zenekar, mert remekül egyesíti a brit popos agyalágyultságot a bömbölős szomorúsággal.

spleen

Szénné unom magam ha sokáig kell élnem.

józan

Az életem egy trágyadomb, egy köpedelem, egy adag szar mióta rájöttem, hogy sosem teljesül a két legfőbb ambícióm: se macska, se profi bowling játékos nem leszek belátható időn belül.
Nehogy fárasztani kezdjetek a reális célokkal, mer sikítok.

szerda, január 23, 2008

"Please don't cry in the morning"

Tegnap este jelentkező heveny halálvágyamat Trainspotting nézéssel kúráltam és megállapítottam, hogy egy Spud-hoz hasonló lény egyszerűen nem létezhet.
A film után Jorge, aki Miguel, de leginkább Borisz, a Szociáletika szöveggyűjteményből felolvasta nekem a Globális problémák a politikai filozófia és az etika szemszögéből, majd addig hallgattam a Raw Power című Apollo440 című számot, amíg hányingerem nem lett.
Álmomban azér öngyilkos lettem.

kedd, január 22, 2008

helyzetjelentés

Ettől most aztán már idegrohamot kapok: mármint amikor valaki pont úgy akar használni mint amikor még hagytam használni magam; na persze, mondjuk ha nem írjuk ki a boltban a csokira, hogy nem eladó, akkor azt majd jól meg akarják venni, értem én, csak hát.
Amúgy meg ambivalensen érzek a közös képviselő iránt, merhát szereltetett új zárat apostaládára, de rémesen barátságtalan, pedig ritkán köszönök meg dolgokat nagyon, értékelni tessék, ejnye.
Aztán még van az is, hogy utálom bevallani, de sajnos tévedtem.

hétfő, január 21, 2008

aufbrummen

Tegnap óta ebbe a pasiba vagyok szerelmes:

http://moritzbleibtreu.com/gallery-other/moritz-bleibtreu.jpg

Illetve hát egész pontosan azóta, hogy megnéztem az Elemi részecskék című felbecsülhetetlenül szar filmet, de mindegy is, a lényeg, hogy ez a csávó szexisen kancsal és egyáltalán, ne is próbáljatok lebeszélni, érthetetlen, hogy a Lola rennt-ben mér nem tűnt fel.
Kicsit mégis vonzanak a férfiak sajnos.

nyűgös

Nem értem, hogy annyi év tapasztalata után hogy lehetek még mindig olyan ostoba, hogy ha felismerhetetlenre bőgöm magam nagyjából minden ok nélkül, majd utána hosszan gondolkodom rajta, hogy hol lehet a közelben kötelet kapni, akkor pusztán azt kéne végiggondolnom, hogy van-e otthon tampon. A pszichiáter néni aszonta nekem annak idején, hogy ó, ez semmi, a klimaxba majd belepusztul, hát remek, tényleg, amúgy egy eszelősen beteg francia film miatt megint nem aludtam semmit, hétvégén pedig kiderült, hogy személyiségzavaros vagyok és végre sikerült megértenem azt is, hogy rajtam kívül miért nem akar senki az exeivel barátkozni.

csütörtök, január 17, 2008

The triumph of a heart that gives all

http://www.youtube.com/watch?v=ReHaLl3a8rU

csöbör, vödör

Mióta kigyógyultam a társfüggésből, súlyos társfóbiában szenvedek.

lol

István épp az orrom előtt csapta be fütyürészve a szép új, gyereküléses kocsija ajtaját a Lehelen; szerencsére valahogy sikerült elbújnom még mielőtt észrevett volna; kár pedig, mert pont úgy nézek ki az új zöld blúzomban mint egy szaloncukor.
Beteg vagyok tényleg.

szerda, január 16, 2008

helyzetjelentés

Álmomban egy óriás ruhacsipesz azt mondta nekem, hogy a félelemmennyiség csökkentése - a bibói "utópia" kategórikus imperatívusza - természeténél fogva nem a tökéletes társadalom deskripciója, hanem a társadalom tökélesíthetőségének regulatív elve, s mint ilyen találhat a "tökéletes bűnösség keretében", a történelemben is ilyen példákat és megfeleléseket, melyek alapján a hatalomkorlátozásra és a félelemcsökkentésre irányuló ideákat talán nem kell teljesen utópisztikusnak tekinteni.
Persze oka van a csipesz fixációmnak: a számlák a postaládában ragadtak, mer a kulcsnak nyoma veszett és én mindennap késekkel, villákkal és ollókkal felszerelkezve túrom és feszegetem és rángatom azt a vacakot, egyelőre hasztalan. Sok elpazarolt év, mért is nem betörőkkel jártam zenészek helyett...M aszonta, hogy simán szétveri, lám, lám, ősemberrel azért sikerült romantikus viszonyba bonyolódnom.

hétfő, január 14, 2008

vasárnap, január 13, 2008

Bűntudattal parádézni

Elhagyok mindenkit, menekülök mindenhonnan, vagy így valahogy, művészfilm vagyok, egy Sátántangó minimum, ma is nagyon néztem magam elé és gyalogoltam vagy harminc kilométert, szétment a térdem, nem futhatok (ez iszonyat), a térdem nekem az egyik gyenge pontom, a másik az agyam, ja, szóval mentem, már bőgni sem szoktam, csak kicsit be akarom kapni a gázcsövet, de aztán röhögnöm kell ezen, eh, valahogy mindig van, akkor is, amikor nincs is sehogy, mert ugye általában a légüres tér amit érzek, dehát.
Nem kell engem megvédeni semmitől, merhát amíg megtervezem az életem el is telik, hát nem?

szombat, január 12, 2008

Closer és büntetés

Ha még egyszer valaki azt a szar filmet fantasztikusnak nevezi a jelenlétemben, azzal megnézetem a Funny Games-t.

Unit 964

Szóval van az a tanítási elv, hogy ciklikusan kitágulós, vagy valami nagyon pedagógiai neve van (na jó, ez inkább pornográf), úgyhogy most azt alkalmazva szeretném legújabb töprengéseimet megosztani veletek (a munkahelyemen mellettem, mögöttem és velem szemben is férfiak ülnek, mostanában sokat kapok szexizmusból és bár ezt a leckét átvettük már, de most kicsit máshogy szeretném elmesélni kedves gyerekek, ciklikusan, kibővítve, you know, szóval figyeljetek)
tehát:
- ha egy nő kapcsolatban él, az ciki, mert nyilvánvaló, hogy a) a magány elől menekült a kapcsolatba, egyedül életképtelen, szerencsétlen, lúzer b) önmaga elől menekült a kapcsolatba, hiszen szeretné elfelejteni, hogy egyedül életképtelen, szerencsétlen lúzer c) ha azt állítja, hogy szerelmes, akkor csak azt szeretné titkolni önmaga előtt, hogy, hogy ő...na? na? igen! szerencsétlen, életképtelen lúzer, szerelem meg különben sincsen, csak reprodukálódási vágy (ezt most tanultam az egyik kollégámtól)
- ha egy nő nem él kapcsolatban, az ciki, mert nyilvánvaló, hogy a) nincs kihez menekülnie mert ronda b) magányos és boldogtalan, de főleg ronda c) magányos, boldogtalan, ronda és a szerelemtől várja a megoldást, mivel magányos, boldogtalan, életképtelen ronda lúzer.


Az én konklúzióm tehát az, hogy a legjobb házasnak születni és kihagyni az összes egyéb, felettébb kellemetlen stációt.



(Kisbetűs rész, a vizsgán tuti belekérdeznek)
Ne feledjük viszont: a magányos - ja, bocs, egyedülálló, szingli - férfi kibaszott kúl.

(Érdekesség, tudjátok, a nyelvkönyvekben ezek a hülye olvasmányok ilyenek)
Ha egy nő nem él hagyományos kapcsolatban, de nem egyszerű szingli, mivel rendszeres szexuális élete van, akkor számító, köcsög kurva.

csütörtök, január 10, 2008

ufós

Ő: Na jó, legyen, egyszer élünk.
Én: Hát, nagyon remélem.

Van persze jóban is rossz, derűre ború, meg ború és derű, meg ezek ilyen váltakozásban, szóval a lényeg, hogy megszűnik a munkám - lesz persze másik, valahogy mindig van -, kicsi, különös indiaiak csinálják majd helyettem, én meg ufó vagyok, szeretek beszélgetni, de persze nem, egyáltalán nem, mindegy, szavak nélkül érteni majdnem beszélgetés, na szóval értitek, biztos mer proli is vagyok, le is tolok mingyár valami szalonnát a torkomon, de mindez persze csak azért van, mert én kevés vagyok ide, ez itt nem az idealistáknak van csinálva kéremszépen - én csak a villanyszámlára gyűjtök amúgy -, nem értek semmit, de frankón.
Egyébként meg bevallom, hogy néha azért jó lenne, ha valakit érdekelne ami velem történik.
Jaja, kicsit rossz most, de elmúlik.

szerda, január 09, 2008

Kedves tévénéző gyerekek!

Elrontottam ám, mer a múltkor a Pótkulcsban azt mondtam egy felettébb idegesítő, logoreás, roppant buta és vélhetően súlyosan elmebeteg teremtésnek (érdekességképpen elmondanám, hogy az illető hölgy mostanság a látens expasimmal kefél és nem, nem vagyok féltékeny, mielőtt még butaságokra gondolnátok) hogy gereblye volt a jelem, dehát ez marhaság, mivel még 2000-ben elcseréltem fésűre.

Gloomy Wednesday

Szerintem testületileg kéne fellépni a január, a pattanás, az álmosság, az álmatlanság, valamint a csirkenyak hányás ellen.
Javaslom továbbá a munka betiltását, illetve új szakmák, úgy is mint ágyban heverésző, fannival szemező vagy akár a csókolózó bevezetését.
Egyébként pedig mindennek ára van, ezt biztosan tudom mióta azt álmodtam a hétvégén, hogy egy kínainak kell próbaórát tartanom. Az alvásért fizetni kell.

Mama, put my guns in the ground, I can't shoot them anymore.

Nemtom, szerintem valami van a levegőben, hamarosan lecsap rám és akkor megbolondulok, tudjátok, ahogy néha szoktam, így kattan valami és kész, vége, elmegy az eszem, valahogy ezt érzem, például ma is, ahogy ordítottam, hogy all I want is you és közben tutira olyan patkányarcom volt, mint a Bonónak, meg aztán képzeljétek, még azt is ordítottam, olyan bobdilenesen, hogy I'm lovesick, szóval vannak ezek a jelek, valahogy ilyen tavaszérzésem van, na.

kedd, január 08, 2008

lovebox

Isten nyugosztalja, én mostmár vastagon leszarom.

Óbazmeg, hát akkor is iszonyatos dráma van, ha nem csinálok semmit, csak létezem. *

Néha úgy kéne, hogy engem is megvéd valaki, engem is hazahoz, szeret, ha négy napja nem fürödtem, hát istenem, nem gond, én is, én is ezt akarom, legyen nekem is pótanyukám, apukám, valaki, akivel lehetek gyenge, nyomorult, védtelen, akit elárulhatok és aki akkor is megbocsát, merhát én vagyok az ő szerencsétlen, nyomorult gyermeke, valaki, aki úgy szeret mintha jó volna.

(Néha felébredtem arra, hogy gyűlöllek.)





*
a kétkedőknek üzenem: nem, ez kb már tíz éve nem tetszik





hétfő, január 07, 2008

Rá csaj még nem volt ilyen hatással

Na jó, nem ezt írta mikor rákérdeztem, hogy mégis hogy jön ő ehhez (persze én sem így, na) hanem aszonta, hogy barátkozni akar velem.
Olálá.
Hümm.

vasárnap, január 06, 2008

DM

Ez meg micsoda underground sznob picsaság, hogy ha az embert a wiwen ismeretlenül ismerősének jelöli a Déri Miki, akkor azér meg van ő vadulva a megtiszteltetéstől.
Nem, egyébként semmi kedvem írni, tényleg.

csütörtök, január 03, 2008

ne figyeljetek, csak a szokásos 2.

Te utálod, hogy szeretlek?
Nem utálom, mert nem hiszem el.

let me dream about making mad love on the heath

Egyébként meg egy nyomorult nemalvós, egy szerencsétlen inszomninyanya vagyok, pedig ásványokkal sportolok, kelő nappal kelek, nem középiskolás fokon tanítok, multigenya vagyok és egyáltalán, aki ennél többet sürög, az forog (sasjózsisodom határozottan, gyerünk, undorodjatok), de aludni azt nem, nem, soha.

ne figyeljetek, csak a szokásos

W,T [2:23 PM]:
pedig nagyon lelkesedik a zsidó lányokért
K,A [2:24 PM]:
sokan vannak ezzel így, ez nyilván vmi mítosz lehet
W T [2:24 PM]:
nem
WT [2:24 PM]:
őt télleg érdekli
WT [2:24 PM]:
most szerzem be neki a talmudot
KA [2:24 PM]:
mármint mi?
KA [2:25 PM]:
ja, hogy a vallás
KA [2:25 PM]:
na jó, de ennek nem sok köze van a zsidó nőkhöz
WT[2:25 PM]:
jó, hát de Te zsidó vagy és nő
WT [2:25 PM]:
a zsidókat is szereti meg a nőket is
KA [2:26 PM]:
na jó, de nem vallásos zsidó vagyok, meg hát nem is olyan fontos ez, igazából csak a mai magyarország az, ami eszébe juttatja az embernek. amúgy meg azért szerencsére vannak nem modoros pasik is, akiknek bejövök...

WT [2:28 PM]:
visszautasítod, tehát?
WT [2:28 PM]:
ez az utolsó szavad?
KA [2:28 PM]:
ez
WT [2:29 PM]:
meg fogod bánni
WT [2:29 PM]:
nagyon meg fogod bánni
KA [2:29 PM]:
nem hiszem én azt
WT [2:29 PM]:
én sem
WT [2:29 PM]:
na, kiknek jössz be?
WT[2:29 PM]:
nekem bejössz
WT [2:29 PM]:
de én pici vagyok hozzád
WT [2:30 PM]:
kéne sámli
KA [2:31 PM]:
sámli (ez milyen idétlen szó egyébként). hogy kiknek jövök be? hát, van egy pár ismerősöm, aki úgy tesz mintha bejönnék neki, gyanítom érdek nélkül, tehát...viszont nekem meg mindenkivel van valami bajom, merthogy én ugye valaki olyat keresek, aki nincsen is

WT [2:31 PM]:
illuzionista vagy?
WT [2:32 PM]:
csak ők tűnnek el és nem Te?
KA [2:32 PM]:
nem tűnnek el, eleve nincsenek
WT [2:33 PM]:
na igen
WT [2:34 PM]:
és milyen attribútumokkal ruházod fel a kedves szellemet?
KA [2:36 PM]:
ezt nehéz elmagyarázni, én a nagyon különleges embereket szeretem: az olyan nagyon morbid humorú, bölcsész műveltségű extravagánsokat, akik egyébként még minden máshoz is értenek, ugyanakkor megközelíthetetlenek és ezért van bennük valami ellenállhatatlan

WT [2:40 PM]:
olyan tééleg nincs
WT [2:41 PM]:
nincsenek nagyon különlegesek
KA [2:41 PM]:
de, már háromszor voltam szerelmes, egyszer meg félig még pluszban
WT [2:41 PM]:
és azok ilyenek voltak?
WT [2:41 PM]:
fú az szép
WT [2:42 PM]:
én mikor is voltam
WT [2:42 PM]:
...
KA [2:42 PM]:
igen, csak ilyen izékbe leszek szerelmes
WT [2:42 PM]:
előírás
WT [2:42 PM]:
másképp nem indulnak be a receptorok?
KA [2:43 PM]:
nem, másképp nem, de erről az első nagy szerelmem tehet, ő teljesen elképesztő figura, miatta alakult ki ez a furcsaságom

WT [2:43 PM]:
és most mindenkiben őt keresed?
KA [2:44 PM]:
nem őt, az extravaganciát
WT [2:44 PM]:
az mit jelent?
WT [2:44 PM]:
3 tetkó, négy pírszing?
WT [2:44 PM]:
és taraj?
WT [2:44 PM]:
az extravagáns
WT [2:44 PM]:
xxl-es kar
KA[2:45 PM]:
nem, nem, csak a szellemi extravagancia érdekel
KA [2:45 PM]:
tudod, az olyan nagyon különleges izék, satöbbi, satöbbi
WT [2:45 PM]:
akinek nem érted egy szavát sem, olyan okos?
KA [2:48 PM]:
nehéz ezt elmagyarázni. szeretem érteni a másikat - sőt, egy idő után mindig úgy érzem, hogy én vagyok az okosabb, hehehe - , nem ez a lényeg, hanem talán a "széles spektrum" - ennek még kevesebbb értelme van az eddigi magyarázataimnál -; az olyan embereket szeretem, akik nagyon sok mindent nagyon tudnak és ezáltal nagyon meggyőzőek.tudod, ilyen karizmatikus gecik, na

WT [2:48 PM]:
én tudok kiket bírok? az ilyen zsiványokat
WT [2:48 PM]:
sármos zsiványokat
WT [2:48 PM]:
Te is ?
KA [2:49 PM]:
jaja, az hasonló, bár nekem inkább az ilyen elegáns rohadékok jönnek be
WT [2:49 PM]:
az is jó
KA [2:49 PM]:
bár ahogy öregszem, ez kicsit azért változni látszik
WT [2:49 PM]:
nekem a kedvenc archetípusom
WT [2:49 PM]:
al pacino az asszony illatából
KA [2:50 PM]:
mostanában vágyakozva szoktam gondolni a kedves fiúkra,, akiket undokul elhajtottam anno, mert mind dögunalom volt

KA [2:50 PM]:
nem láttam az asszony illatát, jó? (al pacino mondjuk királyság)
WT [2:50 PM]:
ez aranyos
WT [2:50 PM]:
ja, nagyon
WT [2:50 PM]:
al pacino egy öreg vak strici benne
WT [2:50 PM]:
nem a kurvafuttatói értelmében
WT [2:51 PM]:
sármkirálny
KA [2:51 PM]:
btw nincs vmi jó filmed?

Damyata, Datta, Dayadhvam

Mégis hogy képzeled, hogy multinál dolgozol?! Már úgy megszoktam, hogy azért nézlek le mert tanár vagy.

szerda, január 02, 2008

ábránd

Mondjuk úgy kéne, hogy én ilyen gazdag balhés feka rapper legyek, tudjátok, olyan, akit lelőnek harminc éves korában, de ez nem is gond, mer addigra már úgyis annyit hordta a kutya nyakörvét, hogy megnyomorodott bele meg aztán egy zsák pénze van amit nincs mire költenie, merhát amúgy is csak az jut eszébe mindenről, hogy yo mutafuka nigga betta watch out.

feljegyzések a nyivákolók házából

Elfelejtettem már hogy kell dolgozni. Erősen akarok nem arra gondolni, hogy holnap ki kell mennem az undok hidegbe, be kell mennem öltönyös rabszolgának és azt kell mantráznom, hogy nekem ez jó és akkor majd ettől jó lesz, pedig közben egy kalap szar az egész, már a macska is elégedetlenkedett ma, ezért megivott egy üveg csempefényt, láttam, ne hőzöngjetek, a macska depressziós, mer a gazdi egy hisztis fasz, aki titokban még mindig világmegváltani akar, pedig örülnie kéne, hogy lyuk van a seggén meg nem tébécés hajléktalan és van pénz gumisünire, mp3- lejátszóra meg akciós dévédére.

kedd, január 01, 2008

happy new

Kívánok mindenkinek sok boldogságot, szerencsét, lófaszkát, tudjátok, ki mit akar, ezen kívül pedig erősen vágyom Celine Dion spontán égésére az új esztendőben.

vidám beszélgetés

A 2008-as projektem: elhúzni innen a faszba.
A január mondjon le!