csütörtök, január 17, 2008

lol

István épp az orrom előtt csapta be fütyürészve a szép új, gyereküléses kocsija ajtaját a Lehelen; szerencsére valahogy sikerült elbújnom még mielőtt észrevett volna; kár pedig, mert pont úgy nézek ki az új zöld blúzomban mint egy szaloncukor.
Beteg vagyok tényleg.

6 megjegyzés:

  1. Istvánnak van már gyereke? Szomorúan konstatálom, h újabban minden olyan ismerősömnek, aki higítót szívó punk/kurva/lúzer volt gimiben már van kölyke. nagyon kiakadnék, ha vmelyik exem megkomolyodna. mióta hordasz blúzt? ez sokkolt.

    VálaszTörlés
  2. írtam már István fiáról augusztusban, akkor született a gyerkőc. ő évek óta gyereket akart amúgy. István amúgy csak alkoholista zenész volt:D nagyon jót tett neki, hogy rendbe rakta magát, szóval én örülök.
    blúzt pedig mindig is hordtam - mér, te mindig adidas pólóban jársz? - , kb ilyen a szép új, csak persze sokkal faszább és zöld, meg nem is hasonlít most látom csak, nade:

    http://www.ruhatar.atelapod.hu/files/bluz_korok_m.jpg

    VálaszTörlés
  3. nem, de én Veszprémbe mindig azokat a ruhákat hordtam, amiket csak otthon amúgy, megvetésem jeléül, mint egy 16 éves, de én aszittem a blúz az ilyen nem tom, olyan mamikon tom elképzelni. csak vmi fekete fölsők rémlenek, ámde feltételeztem, hogy nem ezekből áll a ruhatárad, ez színigaz.

    VálaszTörlés
  4. ja, hogy ezt is blúznak nevezzük? ilyet én is csomót hordok. látszik, hogy a farkasok neveltek, és csak hímbarátaim vannak, nem tudtam, h nem csak a Skarlát-betűben általam elképzelt, drapp színú mamiruha a blúz :D

    VálaszTörlés
  5. úgy látom nagyon megihlet ez a blúz, take it easy

    VálaszTörlés
  6. egyébként meg változom én is, mit lehet tenni: egyre kevesebb feketét hordok például

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.