szombat, január 12, 2008

Unit 964

Szóval van az a tanítási elv, hogy ciklikusan kitágulós, vagy valami nagyon pedagógiai neve van (na jó, ez inkább pornográf), úgyhogy most azt alkalmazva szeretném legújabb töprengéseimet megosztani veletek (a munkahelyemen mellettem, mögöttem és velem szemben is férfiak ülnek, mostanában sokat kapok szexizmusból és bár ezt a leckét átvettük már, de most kicsit máshogy szeretném elmesélni kedves gyerekek, ciklikusan, kibővítve, you know, szóval figyeljetek)
tehát:
- ha egy nő kapcsolatban él, az ciki, mert nyilvánvaló, hogy a) a magány elől menekült a kapcsolatba, egyedül életképtelen, szerencsétlen, lúzer b) önmaga elől menekült a kapcsolatba, hiszen szeretné elfelejteni, hogy egyedül életképtelen, szerencsétlen lúzer c) ha azt állítja, hogy szerelmes, akkor csak azt szeretné titkolni önmaga előtt, hogy, hogy ő...na? na? igen! szerencsétlen, életképtelen lúzer, szerelem meg különben sincsen, csak reprodukálódási vágy (ezt most tanultam az egyik kollégámtól)
- ha egy nő nem él kapcsolatban, az ciki, mert nyilvánvaló, hogy a) nincs kihez menekülnie mert ronda b) magányos és boldogtalan, de főleg ronda c) magányos, boldogtalan, ronda és a szerelemtől várja a megoldást, mivel magányos, boldogtalan, életképtelen ronda lúzer.


Az én konklúzióm tehát az, hogy a legjobb házasnak születni és kihagyni az összes egyéb, felettébb kellemetlen stációt.



(Kisbetűs rész, a vizsgán tuti belekérdeznek)
Ne feledjük viszont: a magányos - ja, bocs, egyedülálló, szingli - férfi kibaszott kúl.

(Érdekesség, tudjátok, a nyelvkönyvekben ezek a hülye olvasmányok ilyenek)
Ha egy nő nem él hagyományos kapcsolatban, de nem egyszerű szingli, mivel rendszeres szexuális élete van, akkor számító, köcsög kurva.

4 megjegyzés:

  1. Ezt a zöldséget már leírtad néhányszor, de abbahagyhatnád. A szingliség világjelenség, az emberek egyre jobban elmagányosodnak, azok is, akik kapcsolatban élnek. Úgyhogy előbb-utóbb biztosan történni fog valami, amitől ez a tendencia megváltozik, vagy ha nem, nagy szar lesz az élet.
    Attól, hogy egy-két barom előtted és mögötted faszságokat gondol, még nem így gondolkodik egy normális ember.

    VálaszTörlés
  2. k..ára sajnálom, hogy az én környezetemben is azt szajkózza néhány barom, amit nagyon szuperül leírtál itt. "nem tudom hogy van ez, de csak én veszíthetek".

    VálaszTörlés
  3. szerintem nem zöldség, a valóságra alapozom

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.