hétfő, június 23, 2008

"Nem dolgozni jöttem ide Törpe-fejű mit akarsz tőlem?"

Reggel a rádióban bemondták, hogy K.A. 33 éves budapesti lakos soha többé nem lesz szerelmes, el is csüggedtem mingyár, de kicsit felvidultam, mikor eszembe jutott, hogy én egy Rettentő Fontos Ember Vagyok, ezér úgy döntöttem, számomra többé nincs jelentősége az "üzleties megjelenésnek", úgyhogy felvettem szépen az immár tíz éves szakadt nadrágomat, hozzá sportcipőt meg halacskás pólót (a fasza JPress melltartómról csak ti tudhattok), a kócos hajamat valami copfnak tűnő izévé borzoltam, halálsikolyos dob és basszust toltam a fülembe és beslattyogtam dolgozni.
Egyébként nem is olyan bunkó most a nyár: a munkahelyemen kábé tíz fok van, usankában meg télikabátban ülünk egész nap.




PS.1: Halál a papucsot hordókra!

PS.2: Halál a szandált zoknival hordókra!

PS.3: Halál az amerikai romantikus komédiák rajongóira!

PS.4: Halál a papucsférjekre! (a papucs ma visszatérő momentum)

PS.5: Halál Dr House-ra! (különösen utálom, mióta láttam azt a részt, amiben a sántaságból frissen felépülve kapásból letol tíz kilométert futva, kacagnom kell.)

PS.6: Halál a ...................... (ez a tiétek, csak tessék bátran)!

(Nemtom, ma valahogy nem vagyok elég ingerült, olyan szegényes ez a lista)



6 megjegyzés:

  1. nem frissen felépülve, hanem két hónap edzés után, és nem tíz kilométert, hanem nyolc mérföldet, ami testvérek között is jóval több.

    VálaszTörlés
  2. két hónap edzés lófasz, frissen - pár hónap igazán megkaphatja a 'friss' jelzőt - felépült sántáknak(akik mellesleg gyógyszerfüggők, ez így még viccesebb) alig valamire elég. "a jóval több" pedig végképp röhejes.

    VálaszTörlés
  3. két hónap edzés, ha trényleg komolyan és gyakran edzzel minden csak nem lófasz. mondjuk két hónapig minden egyes nap lemész futni, utána simán megvan a cumó.

    és miért röhejes a jóval több? mennyivel számolod te a mérföldet?

    VálaszTörlés
  4. edzetleneknek, ex-sántáknak, nemrég meglőtteknek, gyógyszerfüggőknek nem árt fél év edzés (sérülések árán nyilván le lehet nyomni a tíz kilométert, de minek)6-8 kilométerhez, a röhejest meg csak arra értettem, hogy egy ex-sánta, edzetlen, nemrég meglőtt gyógyszerfüggő tíznél is több kilométert nyom két hónap futkározás után.

    VálaszTörlés
  5. El a kezekkel House-tól! Jó karakter az öreg!

    VálaszTörlés
  6. jojo, annyira nem utalom mar, de nem eleg hiteles

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.