hétfő, október 12, 2009

"az öregség ősi nyomora"

Egyszerűen képtelen vagyok napirendre térni a nagymamám felett, aki az iránta megkövetelt tiszteletet fordítja ellenem és az én öreg vagyok, bármit megtehetek, bármit mondhatok, mert a korom tiszteletreméltó fegyverét veti be egyéb érvek hiányában.
Bámulatos.

7 megjegyzés:

  1. ismerős szitu. felvilágosítottad már - persze a kellő tisztelettel -, hogy a kor állapot, nem érdem?
    :]

    VálaszTörlés
  2. gondolod, hogy meg lehet győzni bármiről?
    off: ne irigyeld tőlem Triesztet, nincs itt az égvilágon semmi...Budapest sokkal izgalmasabb hely

    VálaszTörlés
  3. és használod a házastársak közt rendszeresített nehézfegyver, az „igen drágám” (fülemen be-ki) nagyszülékre specializált változatát?

    off: rossz embernek mondtad. :) a budai hegyeket csak a duna keríti, de ott, ott a tenger. igaz, olyan, mint a gyönyörű más felesége: valaki azt is unja.

    VálaszTörlés
  4. a tenger fasza, tényleg. csak semmi más nincs itt. egy városhoz annyi minden tartozik...triesztnek valahogy a hangulata is hiányzik.

    VálaszTörlés
  5. mi tartozik egy városhoz? mindnek más a hangulata, jellege, íze és mások az álmai is. sosem éreztem jól magam ott, ahol én akartam megmondani, milyen legyen a levegő. :)
    félre ne értsd, nem szólom le a vén úrasszonyt, de úgy gondolom alapjaiban másnak kell lennie és ezt nem sportszerű számonkérni egy másikon.
    hm. ez elég habos lett. biztos késő van :D

    VálaszTörlés
  6. Trieszttel például az a baj, hogy

    1)nincs szaga 2) nincsenek terek, az egész nagyon szűkös 3) nincs kulturális élet 4) nincs metró (nekem ez a mániám, városi patkány vagyok, kell metró)5)nem dimbes-dombos, hanem körös-körül baszom nagy hegyek vannak, magyarul sokszor baromi kényelmetlen 6)egyszerűen kicsi és unalmas

    ha még eszembe jut valami negatívum, majd szólok:)

    VálaszTörlés
  7. ezt a kor-skála másik végén is el szokták játszani, pirosak még ki is tolják úgy 10-20-30 évvel

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.