hétfő, október 19, 2009

Kedves tévénéző gyerekek!

Van abban valami végtelenül vicces, hogy a lovebox (tudjátok, Magyarország legpörgősebb, legfaszább, legebb társkeresője) beindítója és főfő üzemeltetője a blogjában arról értekezik, hogy a férfiaknak nincs szüksége párkapcsolatra (tudom, tudom, rövid ideig van, stbstb).
Hát gyerekek, ez egy vicc és pont ekkora vicc lenne, ha én a magamat hirdető weboldalon mondjuk arról magyaráznék, hogy angolul tanulni és tudni szánalmas úri szeszély és amúgy is csak a legnagyobb seggfejeknek jut eszébe nyelvtanulással foglalkozni.
Persze egy csomó dolgot tudnék mondani erről a sok sebből vérző párkapcsolatos cuccról, de legfőképp azt a gondolatot nem tudom kiverni a fejemből, hogy bazmeg, ha valaki minimálisan sem jó marketing szakember, az minek kovácsol bármiből is üzletet?

37 megjegyzés:

  1. férfi borderline-os véleményére nem adunk....
    főleg ha dangernak hívják.

    VálaszTörlés
  2. nem, nem is a véleményéről beszélek, hanem a viselkedéséről, üzletemberként
    (mellesleg ki mondta, hogy borderline beteg? ugyanugyan, fogadok, hogy ez sima öndiagnózis, az nagyon megy mindenkinek. egyébként borderline-szindrómát könnyű előállítani, mert nem kell más hozzá, mint egy kis önvizsgálat: ha csomót szorongsz, túlzott kritikai érzékkel vagy megáldva,labilis énképed van, magadat sokszor nagyon alá- vagy pont nagyon felértékeled, érzelmileg csapongó vagy, hajlamos vagy szenvedélybetegségekre,van némi evési zavarod,illetve kötődési problémáid vannak, akkor hipp-hopp, te is borderline beteg vagy, juhéj. tízből mondjuk hány ember ilyen? hét? nyolc?)

    VálaszTörlés
  3. nemtom, móli, tőle is hallottam. miután egyértelműen van valami pszichózisa, én nem vontam kétségbe, hogyan hívják azt neki.
    bár messze távol áll egy általam hivatalosan borderline-osnak definiált betegtől.

    a viselkedés és a vélemény erősen összefügg...
    egyébként nem lep meg a fenti eset, pont ilyennek ismerem.

    VálaszTörlés
  4. dehát egy borderline borzasztóan szeretne kapcsolatban élni, csak nem tud, vagy nehezen tud. ráadásul egy borderline ritkán veri a mellét nyilvánosan, hogy ő borderline...na mindegy, én nem ismerem.

    VálaszTörlés
  5. "egyértelműen van valami pszichózisa"

    de miért gondolod ezt? mert hisztis?

    VálaszTörlés
  6. izé... fordított pszichológia? bár bevallom, nem olvastam.
    vagy, ez lehet a privát véleménye, de üzletileg mégis vágja, mi a jó? végül is lehet a privát és az üzleti elgondolás homlokegyenest ellenkező, igaz, ennek ellentmond, hogy egy nyilvános blogon tolja az igét - dehát, hátha pont ez a csavar?

    VálaszTörlés
  7. de mondom, ez kábé olyan, mintha én azt hirdetném, hogy angolul tanulni faszság. persze, lehet ez a privát véleményem, de nem lennék túl hiteles tanár egy ilyen véleménnyel...mellesleg a boxon blogol, tehát annyira nem nyilvános, azok olvassák, akik már amúgy is ott vannak, oké, ettől nyilván nem törölnek majd.

    VálaszTörlés
  8. muhaha, lótné, hova tűnt a danger iránt érzett mélyéges szervilizmusod?

    VálaszTörlés
  9. a témához: lassan lemegy a függöny

    VálaszTörlés
  10. Borderline nem kell ahhoz, hogy valaki csömörösödjön ennyi év társkereső irányítása után és alkalmanként ez ki is törjön belőle.
    Viszont ennek ellenére jó a hasonlatod, tény, hogy most oltári nagy hülyeségeket írt, elszámolhatott volna előtte százig.

    VálaszTörlés
  11. ebben lehet valami. nekem például 6 év focimenedzser-játék után csömöröm lett a gyümölcsjoghurttól

    VálaszTörlés
  12. ja de most mondja, hogy ő nem nőgyűlölő

    engem teljesen összezavar

    VálaszTörlés
  13. mindenesetre a pszichiátere kudarcot vallott

    (a másik betegé is)

    VálaszTörlés
  14. de mi a tök a betegsége? hogy szeszélyes, hisztis és megalomániás? ez tíz férfiból nyolcra igaz. na jó, végülis lehet, hogy mind betegek.

    VálaszTörlés
  15. 10 emberből 9nek van amúgy....
    egyébként meg hosszúú, és amúgyis magánvélemény.

    VálaszTörlés
  16. hát igen, ez a blog csupa magánvéleménnyel van tele...szerintem egyébként a lebolondozás olyan olcsó. manapság könnyebb bolond cimkét kapni, mint mondjuk egy kiló kenyeret.

    VálaszTörlés
  17. szerintem sejted, mi a "betegsége" :D

    természetesen nem írjuk le

    VálaszTörlés
  18. Az a betegsége, hogy kitiltási okra irányuló kérdésre a második levél után megzavarodik. Vagy csak úgy tesz, erre még nem jöttem rá.

    VálaszTörlés
  19. Borderline személyiségzavarok: tartós szorongás uralja a színes, neurotikus képet, perverz szexuális tendenciák (stimmel), addikció lehetséges a prepszichotikus személyiségstruktúra talaján. Jellemzőek az instabil kapcsolatok (stimmel), impulzív magatartás, hangulati ingadozás (stimmel), az indulati kontroll hiánya (stimmel), visszatérő öngyilkossági fenyegetés vagy kísérlet (stimmel), identitásbizonytalanság, krónikus ürességérzés (stimmel), az egyedüllét elkerülésének kísérletei (stimmel), átmeneti paranoid (hajaj :DD) vagy disszociatív tünetek.


    borderline ő, tetszik vagy sem

    VálaszTörlés
  20. "hangulati ingadozás, az indulati kontroll hiánya, visszatérő öngyilkossági fenyegetés vagy kísérlet, identitásbizonytalanság, átmeneti disszociatív tünetek"

    alighanem borderline az illető

    VálaszTörlés
  21. ennyire jól azért nem ismered, nemde?

    VálaszTörlés
  22. "A piros ikszet a képek helyén pl akkor is láthatod, ha a felhasználó él és virul, de a képet letörli. Sőt, ha pánikot akar kelteni, olyan is van, hogy visszatölti, de akkor ugye már új ID-je lesz a képnek, tehát ott van a lapon, a fórumban meg nem látszik -> danger, hát ezért fizetünk? stb stb"


    az nem elég hangos jajkiáltás, hogy "istenem, mennyi hülye van itt", neki egyenesen lázadási kísérletekre kell rámutatnia (Sztálin Junior)

    VálaszTörlés
  23. love.hu
    Belépve: 5.796 fő

    randivonal.hu
    online 6022

    lovebox.hu
    1 528 jelenlévő (online)



    miben "leg" még?

    VálaszTörlés
  24. vatevör...minek foglalkozol ezzel ennyit?

    VálaszTörlés
  25. a rokonaid és a macskád nem ismerem

    VálaszTörlés
  26. de dangert sem.
    na mindegy, a te dolgod, én mondjuk eléggé leszarom, hogy mi történik a loveboxon. tőlem danger akár katatón skizofrén is lehetne, az se izgatna fel egy másodpercnél tovább.

    VálaszTörlés
  27. ezzel akkor nevezhettél volna a gyorsíró világbajnokságra

    VálaszTörlés
  28. (az "ismerek olyat, aki ismeri" elég kezdetnek?)

    VálaszTörlés
  29. d bordersége (vagy a nem csatolt, ennél egyébként sokkal viccesebb kórismék) egész egyszerűen olyan, mintha mondjuk Csurkáról kiderült volna, hogy III/III-as: egyszerűen nem lehet nem imádni ezt a helyzetet

    VálaszTörlés
  30. de kurvára nem derült ki, ugyanis iszonyatos hülyeségeket beszélnek egymásról a boxon az emberek, amiknek nagy része egyáltalán nem igaz.
    amúgy meg mért is olyan jó ez? a borderline személyiségzavar egy baromi súlyos betegség, ha tényleg az van neki, hát nagyon komoly részvétem neki és szeretteinek.
    nemtom ismerted-e emotionlesst, ő borderline-os volt (személyesen tőle tudom, sőt, vicces módon az orvosát is ismerem), nyáron öngyilkos lett.

    VálaszTörlés
  31. na jó, de amikor a legnagyobb kritikusokról derül ki, hogy ők az ilyen-olyan személyiségzavarosak, akkor, lássuk be, egy kicsit jobb hellyé válik a világ


    majd felhozom a topikját, wop örülni fog (mondjuk lehet, hogy már ő sem él, előbb-utóbb el fogja kapni pár valóban kemény arc)

    VálaszTörlés
  32. ebből is plesi jött ki rosszul :)

    VálaszTörlés
  33. nekem alapvetés, hogy a legnagyobb kritikusoknak vannak a legkomolyabb problémáik (személyes tapasztalat,úgyhogy pontosan tudom mit beszélek), szóval sok újdonságot nem rejt a borderline szindróma...egyébként meg fogalmam sincs mi történt plesivel, erről a wopról meg hallottam már nagyon sok gonoszat, de amúgy nem követtem a pályafutását

    VálaszTörlés
  34. wop üldözte keresztül Emo-t a fórumon a borderségével még anno (ez amúgy a rendkívül szegényes eszköztára legfontosabb eleme, a másik a delikvens fotójának linkelgetése), plesi pedig Emo állítólagos kamu öngyilkossági kísérletein élcelődött

    VálaszTörlés
  35. aki tudja, csinálja; aki nem tudja, tanítja; aki tanítani sem tudja - igazgatja

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.