vasárnap, október 18, 2009

"Santa Maria donna del futuro prega per noi peccatori adesso e nell’ora della nostra morte"

A macska két napja retteg tőlem, hisztérikusan borzolja a szőrét ha meglát, tegnap nem mert kijönni az ágy alól amíg a szobában voltam, rémülten menekült ha elindultam felé, nagyon megdöbbentő volt. Végül arra a megállapításra jutottam, hogy nyilván megszállt a sátán és Fanni érzékeli a gonosz jelenlétét, hamarosan nyilván arámiul kezdek hörögni, csavargatom a nyakam meg majd köpködök is.
Btw szombaton megnéztünk egy szomorú lakást, nos, a lakásnézés aktusában nem volt semmi említésreméltó (szegény lakás csúnyácska és lehangoló volt), hacsak az nem, hogy tavaly ilyenkor még angolul kérdezősködtünk, idén ez viszont fel sem merült, mindent szépen meg tudtunk beszélni olaszul, szörnyen büszkék vagyunk magunkra, na.
Egyébként pedig sikerült végre normális túrós pogácsát sütnöm, éljek, amúgy pedig ma kirándultunk és ennek keretében megpillantottam a világ legrondább tárgyát (egy pár hányászöld flitteres szőrcsizmát) és kábé hetvenháromszor meghallgathattam a cividale-i hívő lakosság szájából a templomban, hogyaszongya
Santa Maria donna del sì prega per noi peccatori adesso e nell’ora della nostra morte. Amen.
Annyira szép, hogy már-már megtértem. Gyorsan ki is jöttünk - megmentve engem a vallási tébolytól - amíg csak mantráztak a hívek, pedig a pap bácsi biztos mondott volna még csudás mondatokat, na nem baj, majd a trieszti templomban ráizgulok valami gyönyörű imára, yea.

1 megjegyzés:

  1. http://videa.hu/videok/vicces/igy-is-lelehet-jonni-vicc-By8tlVQCh0TCz08r

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.