hétfő, május 16, 2011

Blogger bloggernek farkasa vol. 78943261

Ez a kis részlet egyértelmű. A macskán vezeti le anyai ösztöneit. Vajon lesz valaha olyan férfi, aki gyereket csinál ...-nek? (itt a kedves blogíró kiírta a vezetéknevemet) Nem. De ez nem is baj, hiszen ő alkalmatlan anyának. Értéktelen életét és kiábrándultságát ugyanis a gyerekén vezetné le, miután az apját sikeresen elüldözte.

Aranyos, nem? Valaki rákeresett arra az úriemberre, aki vélhetően a fenti kis szösszenetet írta rólam (négy éve pár hétig vezette a csodás kis fikablogját, aztán gondolom megunta), aztán megtalálta az én blogomat.
Annak idején nem olvastam végig, de tegnap kíváncsi lettem. El nem tudom képzelni, hogy mit tettem, amiért ennyire gyűlölnie kellett, nem is találkoztunk soha személyesen.
Nem, nem vagyok ártatlan bárányka, aki nem érti, hogy őt ki és miért utálhatja, de ez azért már mégis túlzás. Darabonként minden postomat górcső alá vette és idétlenül pszichologizáló modorban elemezgette, engem sokszor az alanyként emlegetve. Mondanám, hogy nevetséges, de az az igazság, hogy inkább ijesztő hosszú oldalakon arról olvasni, hogy micsoda egy szörny vagyok.
Látjátok, sok minden volt itt, van ám azért története a komment beszüntetéseknek, voltak más fikapostok is, volt egy ellenblog, azokat is előtúrhatnám, de inkább nem, elég ennyi ebből. Jó, persze aki bloggernek áll, ne csodálkozzon, ha gyötrik, bár azt hiszem, én az átlagos bloggernél is több undokságot kaptam pár év alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.