péntek, november 11, 2011

http://www.youtube.com/watch?v=jzjUjNPYzLg

Olvasgattam kicsit ezt a blogot tegnap - mert az autizmus parámtól függetlenül nagyon érdekel ez a téma - és arra jutottam, hogy fríknek lenni csak és kizárólag férfiaknak szabad.
Ha jól értem ugyanis a blogot, az aspergeresek általában viszonylag jól funkcionálnak - sőt, sokszor intelligensebbek az átlagnál, bár éppen ennek a cáfolatát olvastam valamikor nemtomhol, mondván, hogy csak nagyon kis százalék a kiemelkedően intelligens -, viszont ők azok, akik olyan nagyon furcsák, olyan bizarr módon egyediek, olyan...fríkek, na.
A fríkség viszont egy nőben taszító - világ életemben frík voltam, én már csak tudom; nem, az aspergerhez nincs közöm, nade ki mondta, hogy csak aspergerrel lehetsz bizarr - és lehetsz te a legcsinosabb, legszebb, legérdekesebb, legizgalmasabb nő, valahogy sosem téged választanak majd a férfiak; na jó, egy éjszakára, meg havernak, meg inni, meg furcsaságokat csinálni jó leszel, sőt, még szerelmesek is lesznek beléd, merhogy van benned valami állati furcsa és olyan taszítóan-vonzó (ez az érzelmi kavalkád már elég egy olyan végtelenül irracionális érzés kialakulásához, mint a szerelem), nade hogy veled éljenek, azt már nem... Egy nő ne okozzon meglepetéseket, ne legyen furcsa, ne legyen különc. Egy férfi viszont bármi furcsaságot megengedhet magának, fürtökben lógnak majd rajta a csajok.
Figyeljétek csak meg a bulikban a különc, sarokban némán köldöknézegető fiúkat: tuti, hogy van barátnőjük és a buliban épp most próbálkozik náluk még 2-3 nő. Nézzetek meg egy ugyanilyet nőben: az életben nem volt még pasija nyilván és a buliban inkább nem szól hozzá senki, mert...hát...olyan furcsa és szomorú.
Hogy mit akarok ebből kihozni? Fene tudja...talán azt, hogy a nők őrültek. Vagy azt, hogy bármilyen férfinak lenni mennyivel egyszerűbb mint bármilyen nőnek. Esetleg azt, hogy szeresd a frík nőt.







PS.: Többször használtam a bizarr szót, amiről eszembe jutott, hogy amikor kiderült, hogy az anyámnak agydaganata van, akkor megkérdezték az apámat, hogy mostanában nem csinált vagy mondott-e bizarr dolgokat. Az apám elgondolkodott, majd azt mondta, hogy ő nem vett észre ilyesmit, de nálunk nehéz lenne bármi furcsát észrevenni, mert ez egy ilyen bizarr család. Heh.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.