csütörtök, október 27, 2016

Feljegyzések a Nyomorultak Házából (FNYH)

Hát ez valami horror, ez a lázasság, folyamatosan le-fel megy a lázam és mikor felfele megy, akkor annyira fázom, mint mikor szülés közben beütött az epidurál: éjjel egy pulóverben, három(!) takaróval, plusz sízokniban aludtam (most ezen felröhögtem, mire köhögő rohamom* támadt, amitől majd széthasad a fejem, egészen a nyakamig bezárólag), fúj, rég voltam ilyen szarul, teljesítsen inkább alul az immunrendszerem, ha kérhetném. 
A betegségben az egyetlen jó, hogy Marci elviselhetetlenül cuki: betakargat, babusgat, aggódik, zoknit keres, megcsinálja a határidős munkát, hagy aludni reggel (és a gyerekek is, ez mennyire megható már; azt mesélte Marci, hogy a reggeli készülődés közben végig suttogva beszélt mindenki, hogy tudjak aludni**), jaj, nem bírom idegekkel. 




* nagyon fura ez a betegség: egy nagyon kicsit náthás vagyok, időnként rondán köhögök, néha hánynom kell, de alapvetően csak a lázasságom van, meg hogy kábé mindenem fáj - gondolom ilyen az influenza, szerencsére nem nagyon volt részem eddig benne

** ez különösen Marcikának lehetett óriási kihívás, mert ő valamiért csak ordítva képes kommunikálni

8 megjegyzés:

  1. - betegség, főnök :-(
    - gyerekek, férjed :-)

    gyógyulj meg gyorsan, most lesz pár napod

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást! Ez nagyon influenzának néz ki :( Szabad tudni, hogy hol fogtok házat venni? Ha nem felejtsd is el. Nem szokásom kíváncsiskodni, de mi is nemrég vettünk egy házikót és előtte fél évig csak abból állt az életünk, hogy Budapest 30 kilométeres körzetében házat néztünk. Mi végül Gödön kötöttünk ki. Szeretjük nagyon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi Pécelt szemeltük ki magunknak hosszas tipródás után, mert oda még éjszakai busz is van Pestről:)

      Törlés
    2. mi éjszaka sajna muszáj, hogy itthon legyünk (vagy reggelig távol), éjszakai busz nincs :)

      Törlés
    3. Igazából ez Marci kívánsága volt, mert hogy időnként lumpolna a barátaival és azt máshogy nem lehet. Mondjuk időnként együtt is lumpolunk, szóval kell az az éjszakai busz.

      Törlés
  3. Igyekszem, màr jobban vagyok egyébként, a fekvés hatàrozottan jót tesz.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.