szerda, október 26, 2016

(képzeljetek ide valami nagyon csúnyát)

Na, hazavánszorogtam idő előtt az iskolából lázasan, iszonyú fejfájással (persze végigtoltam az összes órám), majd itthon egy levél várt, hogy két napom van megcsinálni valami kurva bonyolult szarságot a tankönyvrendeléssel kapcsolatban (na az is... hú, inkább nem is mondok semmit; nevetséges amit ebben az országban az oktatás körüli dolgokkal csinálnak), gyorsan beszéltem az iskolámmal erről (és nem mellesleg elmondtam, hogy kábé felkelni nem tudok) és valami olyan szinten nem voltak segítőkészek (ezt csak te tudod megcsinálni, hangzott a mondat és hát egy túróst, bárki meg tudja, aki hozzáfér a rendszerhez, én kapásból három ilyen emberről tudok - egyébként ezt el is mondtam, nem túl kedvesen), hogy azóta is csak tátom a számat, hogy én tényleg ennyire le vagyok itt szarva?! 
És hát úgy tűnik, hogy sajnos igen.

6 megjegyzés:

 1. de ugye most otthon maradsz gyógyulni? aztán ha jön a határidő, majd összekapja magát valaki odabent és mégis képes lesz regisztrálni meg rendelni (költözzetek el hamar! megvettétek a házat bárhol?)

  VálaszTörlés
 2. Megcsinàltam persze amit kellett (a tankönyvrendelésnek ezek az utórezgései, baromi sok szàmolàssal), mert egy idióta vagyok, Marci sokat segített.
  Most viszont durvàn fàj a fejem és ràz a hideg, szörnyen érzem magam és bàr volt némi felhàborodàs amiatt, hogy holnap nem megyek (ezt màr nem is kommentàlom), de nem megyek.
  Egyelőre az van a hàzzal, hogy van egy péceli kiszemeltünk, csak mivel a tesómmal is bonyolítunk pénzügyeket, ezért kb négy hónapba telik majd, hogy létrejöjjön a dolog, ha egyàltalàn megvesszük (holnap mutatjuk meg egy építész baràtnak.), na meg ha a tulajok belemennek az àtlagosnàl hosszabb vàrakozàsi időbe)

  VálaszTörlés
 3. drukk hozzá - és főleg gyógyulj meg és ne törődj a nagyon hülye kollégáiddal :(((

  VálaszTörlés
 4. Gyógyulj meg hamar, ha a TI házatok, akkor az lesz! Érezted, hogy az? Egyébként 4 hónap nem olyan sok idő ház vétel-eladás kapcsán szerintem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hát, én ehhez nem vagyok elég ezoterikus, inkább úgy mondanám, hogy el tudom képzelni magunkat benne, illik hozzánk:)
   szerintem sem sok idő, csak az elején elejtettek vmi megjegyzést és abból gondoljuk, hogy ők elég gyorsan szeretnék bonyolítani a dolgot (a standard ugye három hónap, nyilván az ideálisabb lenne), de nyilván kiderül ez amint valóban meg akarjuk venni.

   Törlés