szombat, március 31, 2007

Már megint itt van

Én: Szerelmes vagyok ....-be.
Ő : Ne már bazmeg, megint?
Én: Még mindig. Nem múlik el. Picsábamár.
ő : Próbáltál már nagyon keményen inni?

Politoxikomán

maga megbolondult, hogy mindent kétszer mond. kétszer mondd. arról beszélgetünk, ki hogyan hányta le a cipőjét. meg hányszor. és amikor a space cake. ahogy beszívott az ágy. ahogy space ez a cake. hát persze, hogy másnap beledöglöttünk. szerezz jó sok füvet. gombát. aha. van még pezsgő? mert amúgy ez mekkora faszság már. hogy csak azért. tényleg, miért is? erre koccintunk. massive attack. massive attack. massive attack. fáj a hasam. fáj. valami fáj. a hasam. ja, aha. fáj a hasam. a space cake. massive attack. tracey thorn. tricky. sms. david lynch. protection. olcsó bor. a hasam. na meg. (nem szeretlek-sms) mittomén. részeg. van gogh és az abszint bazmeg.(hogy csinálta?) persze tulajdonképpen. persze tulajdonképpen. persze. tulajdonképpen. bejegyzés vége. már majdnem. én sem olvasom. te se olvasd. ne olvassuk.
bárcsak tudnék írni.

Pofánbaszós levélváltás

Molly Bloom 2007-03-31 11:07:23
Tárgy: v: Napló, 2007-03-31 10:10:30
beletettem:

PS.: Feladó: krillin 2007-03-31 10:36

a legtöbb férfinak semmi más nem kell, bárhogy is szeretik a nők azzal hitegetni magukat, hogy igen.
ebből, illetve a nagy számok törvényéből következik a másik fele.
magyarul nem pont te, hanem te is.

- - - " - - -
krillin 2007-03-31 11:10:37
Tárgy: v: Napló, 2007-03-31 10:10:30
jó, bár kicsit nyers

az egész nőtársadalmat nem szeretem ekkora lendületből pofánbaszni

- - - " - - -
Molly Bloom 2007-03-31 11:11:48
Tárgy: v: Napló, 2007-03-31 10:10:30
akkor eltüntetem
- - - " - - -
Molly Bloom 2007-03-31 11:13:40
Tárgy: v: Napló, 2007-03-31 10:10:30
engem azért lelkesen pofánbaszol mindig:)
- - - " - - -
krillin 2007-03-31 11:15:49
Tárgy: v: Napló, 2007-03-31 10:10:30
te bírod, mert igényled, bár nagyon úgy csinálsz, mintha nem így lenne
- - - " - - -
Molly Bloom 2007-03-31 11:17:12
Tárgy: v: Napló, 2007-03-31 10:10:30
ambivalens vagyok ebben a kérdésben. de persze inkább basszanak pofán mint kíméljenek. csak néha azért kurva szar.
- - - " - - -
krillin 2007-03-31 11:22:29
Tárgy: v: Napló, 2007-03-31 10:10:30
Mojj, te erős vagy, mint a bivaly, csak sokszor átadod magad a gyengeségnek, mert bármennyire utálod, azt is szereted.
- - - " - - -

A bejegyzés szereplői nem valós személyek és bármilyen hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve

Nincs annál zavarbaejtőbb mint amikor egy férfi azért akar megszerezni magának, mert állítólag van benned valami többlet de amikor végül belemész a dologba, csak egy darab húsként kezel és a legvadabb ösztöneidet óhajtja előcsalogatni belőled.
Ezzel persze nem is lenne semmi baj, de akkor mért pont te vagy a levadászott áldozat, érthetetlen...nem tisztább és egyszerűbb kurvázni? De komolyan.









PS.: Feladó : krillin
2007-03-31 10:36

a legtöbb férfinak semmi más nem kell, bárhogy is szeretik a nők azzal hitegetni magukat, hogy igen.
ebből, illetve a nagy számok törvényéből következik a másik fele.
magyarul nem pont te, hanem te is.

péntek, március 30, 2007

Amiről nem lehet beszélni, arról hallgatni kell (an old post rewind)

2007-02-28 17:11:10

Most kábé csak olyasmikről beszélnék amikről nem lehet beszélni. De én annyira de annyira szeretnék beszélni azokról a bizonyos dolgokról. Viszont gyáva szar vagyok ezért befogom a számat.
Egyszer meg már elmondtam én eztet:

Igazából sosem arról beszélek, amiről szeretnék. Egyszerűen vannak dolgok, amikről nem tudok beszélni senkinek. A dolgokról, amikről nem beszélek senkinek, csak én tudok. A dolgokról, amikről csak én tudok, sosem tud meg senki semmit. Ha beszélnék róluk, akkor mindenki más tudná, hogy miről van szó.
De én hallgatok. A dolgokról. Amikről beszélni szeretnék. És hiába volna egy jó barátom, akinek beszélhetnék róluk. Nem beszélnék.
Nem beszélek.

(passz)

Van valami, amiből régóta nem tudok kigyógyulni. Fáj a szívem miatta.
Fogalmam sincs ilyenkor mit kell csinálni.
(brainstorming)

Szép hús

Kicsit aggódom, hogy abnormális vagyok: nem vagyok képes részt venni egy olyan kapcsolatban, ahol darab húsként kezelnek. Hiába, a viktoriánus vér...nem is vagyok fasza csaj, csak egy hülye kislány.

Blogügy rewind

Jól írsz, de nincs mindenben igazad.
Én egyáltalán nem akarom, hogy igazam legyen. Azt sem akarom, hogy segítsetek, megmentsetek, szeressetek, utáljatok, semmit sem akarok. Nekem ez itt a saját gumiszobám, pszichodíványom, játszóterem, spéci mászókákkal, homokozóval, medencével.
Egyszerűen jól esik pofázni bele a világba - nem mondom, hogy nem érdekel olvassátok-e, de, nyilván fontos az is -, jó bogozgatni a lelkemet, jó okoskodni, butaságokat beszélni, viccelni és jó leírni a hirtelen impulzusokat is, úgy, ahogy vannak. Ez itten az én bokszzsákom.

Vicces, de közel egy év blogírás után úgy látom, hogy ti dimenzionáljátok túl, nem én.

Kóbor kisgyerek

Újabb kiváló férfitípussal gazdagodott páratlan gyűjteményem, a kóbor kisgyerek személyében. (Ezt a kifejezést magamra is gyakran alkalmazom, jól ismerem tehát a fajtáját.)
Ez a legelvadultabb, legtörékenyebb, legmegközelíthetetlenebb, legambivalensebb férfi -, vagy inkább embertípus: bízik is meg nem is, szeret is meg nem is, hisz is meg nem is, akarja is meg nem is.
Elég egy rossz szó és minden veszni látszik, ugyanakkor ő az, aki leginkább vágyik a szeretetre, de annyira retteg az intimitásnak még a látszatától is, hogy jól irányzott geciséggel reagál a szeretet bármilyen megnyilvánulására.
Mivel az én személyiségem leginkább ennek a típusnak a viselkedésével rokon, az ilyen férfiak lebénítanak és egyszerűen semmit nem tudok kezdeni velük.

Egy rejtélyes viszony margójára*

A hisztis férfiaktól ments meg uram minket...











*Néha fáj nekem, hogy tehetetlen vagyok és éppen egy olyan ember fordul ellenem brutális vehemenciával, akinek pontosan tudom hogyan segíthetnék ha hagyná...nem dühít, nem pusztulok bele, csak fáj a szívem egy kicsit.

Mobilos

Az hagyján, hogy az új, tökös telefonomon bénán baszós csengőhangot állítottam be - tudjátok, amilyenre kefélni kezdenek a leggyagyibb erotikus filmekben -, de az indítási üzenet is figyelemreméltó: Grin and bear it.
Felvenni még nem tudom...

A drama queen's night

Egész éjjel ordítottam és sírtam: egy évekkel ezelőtti kapcsolatom játszódott le álmomban. Most úgy érzem magam mint akit összerugdostak.
Kell a francnak új kapcsolat, elég ha lefekszem aludni...

"Légy ami lennél: férfi"

- levélváltás -

Ő: Kár egyenlőségjelet tenni a gennyládák és a férfiak közé, bár a sok csalódott nőstény hajlamos elkövetni ezt a baklövést.
Én:Kár úgy tenni, mintha kurva sok, a nők boldoggá tételére alkalmas férfi volna a világon. Nem fogom a férfiak dícséretét zengeni csak azért, mert talán valahol a világon létezik néhány megfelelő példány...

csütörtök, március 29, 2007

Feljegyzések a lógósok házából

Ma kurva sok ronda ember volt a metrón. Folyton le kellett szállnom, azt hittem ellenőrök.

Macskásos

Tegnap kérdezte egy tanítványom, hogy Fanninak (aki Borisz, hát persze) nem lesznek-e kiscicái. Én abban a pillanatban borzadva elképzeltem valami geci kandúrt, ahogy hátulról megragadja az én ártatlan kicsi macskám tarkóját és vadul megerőszakolja.
Fanni természetesen rég ki van pakolva (mielőtt hisztizve írnátok erről: próbáljatok csak bagzó macskával együtt élni), tehát ez semmiképp nem történhetne meg, de szegény gazdi vizuális típus és hát háziállataink és szüleink szexuális életénél kevés írtózatosabbat tud elképzelni...na jó, esetleg a disznósajtot, az ezotériát vagy a pacalt...

szerda, március 28, 2007

Férfi agyvelő

Én: Akkor is szar embernek tartanál, ha kefélnénk?
Ő: Nem, akkor nem.

A woman needs a man like a fish needs a bicycle

Mostanában kétféle férfitípussal hadakozom és az egyik épp annyira felidegesített, hogy muszáj beszélnem róla.
Az első típus a geci kisgyerek, aki minden egyes tettével azt üzeni, hogy őt bármi áron szeretni kell, hogy aki őt nem szereti, az egy utolsó, érzéketlen, aljas gennyláda. Őt szeretni kell akkor is, ha már évekkel ezelőtt eljátszotta minden hitelét, ha ő nem szeret, ha hazudott, átvert, bántott, ártott, ha szeretni már nincs mit benne, akkor is, örökkön-örökké.
A másik típus, a kicsinyes szerelmes, akinek az agyát oly mértékben elönti valami beteges indulat ha visszautasítják, hogy a szerelmet egyetlen pillanat alatt képes gyűlöletté változtatni majd hihetetlen energiával bizonygatni, hogy a kegyetlen, elutasító nő egy nagy adag szar, akinek minél hamarabb pusztulnia kell.

Anna öreg

Nincs igazság. Dögunalmas konformista lett belőlem: sokat dolgozom, tízkor már baromi álmos vagyok, ezért általában anélkül fekszem le aludni, hogy megvalósítanám legújabb projektemet.
Hiába, már az önpusztítás sem a régi. Asszem punks are dead.

kedd, március 27, 2007

Új projekt

Most így kábé az egyetlen unaloműző ami eszembe jut, hogy módszeresen szétkúrok magam körül mindent.

Good Morning Sunshine

same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day.
same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day. same shit, different day.

hétfő, március 26, 2007

Hirdetés

Napról napra súlyosbodó spleenemet tomboló mániára cserélném. Minden megoldás érdekel. A válaszokat 'Oblomov' jeligére a kiadóba várom.

Attraction

Megtetszett nekem valaki a metrón. Ilyen kábé tíz évente egyszer történik, mivel én kisugárzásra és első mondatra hajtok - na jó, a nagyon szép orrúak azér... -, úgyhogy rendkívüli ez a nap.
Ahogy néztem a pasit, a másodperc tört része alatt a következő három dolog cikázott végig a fejemen:
1, barna cipő, fúj
2, biztos felesége van
3, biztos fideszes

no man, no fuckin' cry

Asszem a magánytól alszom annyit mint egy eukaliptusztól betépett koala. Persze az is lehet, hogy a civilizációk összecsapása nem köt le eléggé - a tudományos munkához túl szeleburdi vagyok, Borisz pörgetése például jobban izgatja a fantáziámat - de a lényeg, hogy már megint annyira hülyére aludtam magam - összesen tizenhat órát töltöttem öntudatlanul, asztakurva -, hogy félő, ma nem fogok odatalálni az iskolába, sőt, az is lehet, nem emlékszem majd arra sem, hogy mi az a do.
Picsába, hogy még egy hétfő. Aztán kedd. Szerda. És a többi kurva nap. Megint. Újra.
Meg kéne barátkoznom végre a spleen-emmel, tán csak egy kis becézgetésre vágyik...

vasárnap, március 25, 2007

'Ne élj, mikor nem akarom'

Döbbenetes, hogy mennyire gonosz leszek ha egy férfi kiszolgáltatja magát nekem. Érzem, ahogy folyamatosan az erőmet próbálgatom és addig bántom, amíg sikoltozva el nem menekül.
Mától megértem az übergeci férfiakat. Az ember bármit megtesz a másikkal ha az hagyja.

'Brutális és durva dolgokat látok, brutális és durva vagyok ettől, nagyon sajnálom emberek'

Van az a fajta mentalitás, amitől égnek áll a hajam és legszívesebben őrjöngve rugdalnám a falat amíg szét nem esik a ház; á, nem olyan lényeges ám, csak ilyen szomszéd tehén-ügy...
Valahogy így hangzik egy ilyen hányinger mentalitású ember krédója:
Az én életem nagy adag szarfos, nem tudom jobban csinálni, lemondtam már magamról, úgyhogy legjobb lesz ha te is követed a példámat. Dobd ki a köcsög illúzióidat, ugorj fejest bármibe amivel ártasz magadnak, én is ezt teszem. Ha én elkúrom, hát csak természetes, hogy magammal rántalak.
Én hirtelen szoktam nem szeretni. Hirtelen múlik el. De akkor olyan véglegesen, hogy szó szerint meg is feledkezem arról az emberről, aki azelőtt a szerelmem, barátom, haverom volt. Épp most múlt el egy ilyen fontosnak hitt kapcsolat az életemből. Nincs több mentség, nincs újabb esély, nincs megbocsájtás, nincs empátia, nincs. Elfogyott.

(Úgy akarok viselkedni mint egy mocskos strici, végre úgy.)*













*Bergman, respect

szombat, március 24, 2007

Experimentális

Mindig is izgatott az identitászavar háttere, asszem bele is vágok egy kísérletbe: Fannit mától Borisznak szólítom.

'Please release me, let me go'*

"Akit szeretsz azt el kell engedni ha menni akar..."

Ehem...csak előbb rúgj egy kibaszott nagyot a sípcsontjába és nyomj le a torkán fél kiló medvecukrot.















* an old post rewind

Kedves Kaszás Attila!

Nem szép dolog.

Eh

Van egy fiú az éjszakai buszon, meglököm, felébred, engem néz. A szemembe néz, bele. A szemembe. Ez valamiért olyan sokkoló mindig, nemtom mért. A szemem, ja. Pedig csak egy nagy adag víz, háddenem? Az sokkoló. Szóval néz bele a szemembe és meglököm újra és megint...a szemembe néz. Aszongyák mostanában - a nagyok - hogy van velem valami baj (elmebeteg vagyok, aszongyák, na) meg naiv, kis hülye, Molly Bloom, aszongyák. Énnemtom, csak viccelek igazából (egy lány vagyok csupán a sok közül) meg volt nekem egy kecském...szóval néz bele a szemembe.
Én nem állok ellen. Hát csak nézzen bele. Bátor fiú. És akkor nézzük egymást. És olyan mindegy, óbazmeg. Olyan mindegy ez is. Én vagyok, vagy valaki más. Az én szemem. Nem az enyém. Az én agyam. Nem az enyém.
És bármi, bármi, bármi, bármi történhetne. Én lennék. Meg nem én.
Olyan mindegy.


(Ó, én testem*)










* William Styron, respect

péntek, március 23, 2007

'És beleborzongok, látván, hogy nélküled éltem'

Szerelmes vagyok beléd, de nincs időm udvarolni. Nem dugunk?

Egy kapcsolat margójára

Megdöbbentő, hogy magukat felnőttnek valló, intelligens, tájékozott férfiak miként válnak aljas csúszómászóvá amint arról van szó, hogy egy egyértelműen általuk elbaszott kapcsolatból sehogy sem tudnak győztesen kikerülni és ahelyett, hogy kertelés nélkül bevallanák, hogy hibáztak, újra meg újra rátámadnak arra az emberre, akinek a bocsánatáért kéne esedezniük.
Empatikus vagyok, de a frusztrált hárítóknak szívesen felnyitnám a koponyáját valami felettébb kellemetlen módon.

És mindez a lovebox miatt

Ha nincs a lovebox, akkor nem regisztrálok tavaly júliusban. Ha nem regisztrálok tavaly júliusban, nem kezdek itt pasizni. Ha nem kezdek itt pasizni, nincsenek boxos kapcsolataim amik csúnya véget érnek. Ha nincsenek csúnya véget érő boxos kapcsolataim, nincsenek exeim sem. Ha nincsenek exeim, nem iszom velük a kapcsolat utáni barátságra. Ha nem iszom velük a kapcsolat utáni barátságra, ritkábban megyek a Pótkulcsba. Ha ritkábban megyek a Pótkulcsba, kevesebb esélyem van berúgni. Ha kevesebb esélyem van berúgni, akkor képes vagyok józanul cselekedni. Ha képes vagyok józanul cselekedni, nem dobom a kabátom minden második percben a földre. Ha nem dobom a kabátom minden második percben a földre, a kulcsom nem esik ki a zsebemből. Ha a kulcsom nem esik ki a zsebemből, akkor nem állok szerda éjjel fél egykor toporzékolva az ajtóm előtt. Ha nem állok szerda éjjel fél egykor toporzékolva az ajtóm előtt, akkor ennek folyományaként nem kell hajnalban a békásmegyeri rabszolgatelepre kicaplatnom a szülőkhöz a pótkulcsért (ugye érzitek a metaforát?). Ha nem kell hajnalban a békásmegyeri rabszolgatelepre kicaplatnom a szülőkhöz a pótkulcsért, akkor sosem tudom meg, hogy milyen zseniálisan viselkednek a szüleim ilyen helyzetben.
Elfáradtam, folytassátok ti.

Amúgy mondtam már, hogy bűnbakot kérek a harmincharmadik születésnapomra?

szerda, március 21, 2007

'Te sem vagy, te sem vagy ártatlan'

'Ha mindenki elkezdene igazat mondani, minden összeomlana'.

Az én drága és nagyon okos bátyám mondta ezt valamikor és hát persze hogy így van. De nem lehetne mégis valami köztes állapot? Nem lehetne valahogy megoldani, hogy a nyilvánvalóan szükséges kegyes és tapintatos hazugságok csak a legszükségesebb dolgokra vonatkozzanak? Oké, ez vékony jég, mert mik is a legszükségesebb dolgok?
Természetesen fogalmam sincs és azzal is tisztában vagyok, hogy a hazugságnak bizonyos formái a legtöbb esetben sokkal jobbak a fölösleges és gyakran bántó őszinteségnél. (Persze, kössetek bele nyugodtan - bár ezt kivédendő írtam, hogy az egész téma vékony jég -, nem, nem tudom hol kezdődik és hol végződik az úgynevezett szükséges vagy kegyes hazugság.)
És mégis...Nem élhetnék úgy legalább egy kicsit, hogy ne kelljen majdnem mindenkiről cinikusan feltételeznem, hogy hazudik és amint kiderül, hogy tényleg, abban a pillanatban még többet veszíteni az idealizmusomból?
(Én azelőtt helyes kis idealista voltam ám...most meg csak 'száradok, törődöm, korán elöregszem.')
Mert persze örülhetek, hogy milyen jól ismerem én az embereket, verhetem a mellem mindig, minden ügy kapcsán amikor nagyjából tökéletesen átlátom a dolgok kimenetelét, a szereplők motivációit és rálátok távolról az egész hazugsággépezetre...de mi a francra jó ez nekem? Pofára akarok esni végre. A cinikus pofámra. Azt akarom érezni, hogy tévedtem, hogy igenis létezik az őszinteségnek legalább valamilyen szintje.

Egyszerűen torkig vagyok a cinizmusommal.

Kívánjunk egymásnak sok szerencsét

Kaszás Attila kapcsán jutott eszembe, hogy írjak arról a fiúról, akivel még általános iskolás koromban, egy különórán találkoztam. Ő éppen elment, én megérkeztem, csak egy percre láttuk egymást és mégis, szinte nem telik el nap, hogy ne gondolnék rá, mert aznap éjjel, tizenhét évesen, minden előjel nélkül meghalt tüdőembóliában.
És bizony azóta gyakran elcsodálkozom reggel, hogy fel tudok kelni, egészben vagyok, létezem.

Kurva sok szerencse kell az élethez, feleim.

kedd, március 20, 2007

Éjszakai telefonbeszélgetés és egyebek

Én:'Figyelj, tudnál nekem tanácsot adn...'
MG:'Dugjál vele.'



A macska fél ötkor elterpeszkedett az ágy közepén és szó szerint lelökött róla, azóta nem tudok aludni. Amúgy is komoly számvetésben vagyok mostanában - úgyhogy egy ideje nagyon szarul alszom - mert el kéne végre döntenem, hogy sodródós, beledöglős, csúnya végű életet szeretnék vagy unott, lemondóan mosolygósat.*
A baj csak az, hogy már most tudom: egyik döntés sem fog tetszeni.

(Baszd meg Molly Bloom, már megint túlbonyolítod.)








* Tudom, van még olyan nagyon rózsaszín verzió is, hogy 'nevetünk sokat mer az élet szép'. Csak azt a lapot nem nekem osztották.

Rég elveszett ártatlanság

Ma jöttem rá végképp (vagy talán végre be mertem vallani magamnak?), férfimód, hidegen, megvető mosollyal hallgatva egy vadidegen szerelmi vallomását, hogy egy ideje már semmit nem hiszek el senkinek.
A tékozló úristenemet.

hétfő, március 19, 2007

Cynically promiscuous

Ő: 'A mai este után még jobban szeretlek. Én mit jelentek neked?'
Én:'Az állandó szex lehetőségét.'

Szocializációs izé

Én kéremszépen egy zavarodott introvertált vagyok, aki társadalmi kényszer hatására, szélsőségesen extrovertált ripacsként - nemtom létezik-e ilyen; mindegy, mosmár igen - keresi nyavalyás kenyerét.*












*Ennek alapján akár politikus - mondjuk a Megyó - is lehetnék.

vasárnap, március 18, 2007

ripacsnyaff

már semmit nem akarni is kurva sok energiámba kerül. egyébként jó, hogy két blogom van, egyik a nyüszögős-térdencsúszós, másik a könnyedebb, savivós. dögledezik a gyerek ha játszik, ajdefasza.

(félek)

félek

post

Azon gondolkoztam a fölösleges kósza szexek, egyéjszakás vadulások kapcsán, hogy mennyire elbaszott dolgok ezek sok szempontból.
Mert lehetséges, hogy az ilyenek közben, az ilyenek miatt mulasztjuk el pont azt az embert, aki éppen akkor, ott, az ágyunkban fekszik.
Mert meglehet, hogy az idő előtt i-re tett pontok miatt - óbazmeg, micsoda szemérmes megfogalmazása ez a kefélésnek - esetleg nem ismerjük fel a másikban azt, akit egész életünkben sírdogálva kerestünk.
Mivel a fatalizmust ostoba romantikának tartom, ezért ne nyugtassatok az 'Akkor annak így kellett lennie' kezdetű szánalmas butasággal.
Egyébként meg szarok az egészre, ne figyeljetek ide. 'Adolf Hitler volt a legnagyobb fasiszta diktátor.' Vagy akármi más. Faszér kell ennyit dumálni.

helyzetjelentés

A macskát rajtakaptam ahogy az ágyba hugyozott. Ordítva kergettem fél órán át. Már nem szeret. A takaróm kibaszott macskahugyos lett. A macskát megölöm. Pedig nem. Katatón vagyok. Álmos vagyok. Fáradt vagyok. Álmomban egyszerre öten fogtak rám pisztolyt. Egy volt csoporttársam is köztük volt. Aztán kiröhögtem őket. Ők is engem. Együtt ébredtünk. Vasárnap van. Hétfő van. Kedd van. Szerda van. Csütörtök van. Valamilyen nap van. Március van. Január van. Június van. Öt óra van. Hat óra van. Hét óra van. Van.

Olyan unalmas az életem mint a képújság volt a tévében anno.

Álmatlan bejegyzés

Végképp igazi korcs lettem. Már a barátságból együtt alvás sem megy.

szombat, március 17, 2007

Someday Night Fever

És igen, eljön az az idő is feleim, amikor a magamfajta perverz ösztönlény* képes nemet mondani és nem adja meg magát bármilyen aljas, utolsó kísértésnek.
Sőt, egy idő után a magamfajta perverz ösztönlény - igen, mondjátok csak ki hangosan ezt a szép kifejezést, ízlelgessétek, érezzétek a zamatát - még azt a bizonyos gondolatot is szégyelli.














* olyan illető, aki valódi, vérbeli ösztönlénynek túl intellektuális, viszont a racionalitását túlontúl elnyomja az a vágy, hogy lubickoljon - azaz egyszerre kóstoljon, szagoljon, tapintson, érezzen, halljon és lásson mindent - az életben.

péntek, március 16, 2007

"Shes doing so much harm, doing so much damage"

A morbiditás csúcsa erre a zenére takarítani:
http://www.youtube.com/watch?v=bd7mizeyS1s
Asszem hamarosan bemászom az ágy alá és szűkölve elmúlok. A macska már most súlyosan depressziós: mozdulatlanul, nyitott szemmel fekszik. Hát még ha tudná, hogy meg kell hallgatnia a Massive Collected-et ma estig...
Egyébként meg nagyon durván öregszem, de tényleg: az utcán az összes napszemüveges emberről azt hittem, hogy vak.
Amúgy lux respect.





PS.: Hátkéremszépenazér.
http://www.youtube.com/watch?v=ZOWtHuQ4a-U

Vad angyal

Egy egészen fordulatos, helyenként már-már pornóba hajló brazil szappanoperát lehetne írni a telefonomban lévő sms-ek felhasználásával.

csütörtök, március 15, 2007

A kedvenc mondatom*

Tudom, hogy mitől becsületes: nem sikerült vétkeznie







* Mihalkov, naná

Elcsépelt

Elég gyakori jelenség, hogy a nők karmikus találkozásról, soha nem tapasztalat egységről, különleges intellektuális és spirituális vonzalomról, hatalmas egymásra találásról rebegnek, a férfiak meg kurva jókat kefélnek mindeközben.

Naiva

Az úgy van, hogy én mindig mindenkit felmentek minden alól: 'Á, ő nem szemét, csak rossz napja van.' 'Igen, kicsit tényleg furcsa de meg kell értenünk, mer megbetegedett a mosómedvéje és nehéz gyerekkora volt.' 'Szerintem is idegesítő, de biztosan elmúlik ez nála, tegnap olyan kedves volt.' 'Azért nem mindig ilyen ám.' 'Végülis őt is biztosan szereti valaki, nyilván értékes ember.' 'Szerintem csak bolond, nem geci.', satöbbisatöbbi.
Azt hiszem, leginkább onnan tudhatjátok biztosan, hogy valaki utolsó, aljas, mocskos, hitvány strici, hogy én azt mondom rá: 'Igen, ő tényleg gonosz.'

"Magyar hazám, te mindenem!"

Olyan nekem a kokárda mint vámpírnak a kereszt.

hétfő, március 12, 2007

szerda, március 07, 2007

An old post

Igen, megoldom egyedül, megy ez nekem és nem, tényleg nem a másik felemet keresem, hanem egész társamat, meg persze boldog vagyok magamban is, "inner poise" és woman of integrity meg fasza, kemény csaj vagyok, köpök a társas kapcsolatokra és hát persze hogy nem pótcselekvésről van szó és nem támaszkodási kényszerről, de bazmeg - csak halkan merem kimondani - végre szeressen már valaki ENGEMET.

kedd, március 06, 2007

Kedves Molly Bloom!

Baszd meg. Napi rendszerességgel. A grafomán hisztériás úristenedet.
Úgy kell ezekkel a szar érzésekkel, drágám, hogy amint megjelennek, elengeded őket. Nem ragaszkodsz hozzájuk, nem vizsgálgatod, nem boncolgatod egyiket sem, menjenek isten hírével.
"A dolgok úgy oldódnak meg, hogy elmúlnak".

Nohát, te buta liba.

Szép és kutyás

Két fontos kutyával találkoztam ma: az egyik mosolyogva napozott egy piszkos fekhelyen, a másik egy telefonfülkében őrizte a gazdi álmát, aki álmában megölelte a kutyus fejét.














PS.: Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy pici korában Fanni kóbor volt, hazajövök és halálra dögönyözöm.

hétfő, március 05, 2007

Vegytiszta önzés

Szenvedni a veszteség érzésétől olyankor, amikor véget vetsz valaminek aminek tulajdonképpen egyáltalán nem engedtél teret az életedben.

vasárnap, március 04, 2007

A night in tecsó

Tesóék vasárnap esti klotyópapír vásárlásra csábítottak az újpesti tecsóba.
Tök jól lehet ott zsezsegni: én például a klotyópapírok előtt énekeltem és táncoltam, mer kivételesen jó zenét nyomtak: http://www.youtube.com/watch?v=z4F3x5bRVEg
Aztán tesóval megtaláltuk a Norbi update lisztet - fél kiló 900 forint - és ettől kezdve igazán vidámmá vált a bevásárlás. Arra jutottunk, hogy a liszt nyilvánvalóan a Mester szárított spermáját és körömdarabkáit tartalmazza, azt meg kérem szépen meg kell fizetni. Be kell vallanom továbbá, hogy puszit adtam a Darling konzerven önelégülten vigyorgó cirmosnak.

Hát így.

Ismételjük át a leckét

Nemcsak hogy nem vagy felelős a rózsádért, de el is taposhatod.

Kedves tévénéző gyerekek!

A cölibátusban az a legjobb, hogy általa a szex visszanyeri valódi értékét.
Kicsit olyan ez, mint mikor az ember végigbulizza, végiglógja a főiskolát, majd végül dolgozni kezd és a hétvégék új értelmet nyernek.

Live fast, die young and pretty

A veszélyes életnek szerves részét képezi a bizalom képessége, ami folyamatosan bajba sodor ugyan, de időnként határozottan kellemes.

szombat, március 03, 2007

Magyarázom a bizonyítványom

Keveset írok mostanában, tudom én, dehát a pasizás - ami azt jelenti, hogy levelezek egy láthatatlan hímneművel, tök viktoriánus - hihetetlen energiáimba kerül. Még ha virtuálisan is. Merugye csak úgy. Tulajdonképpen az internet akár erényövként is szolgálhatna ha az ember nem érezné szükségét az irl találkozásnak. Ugyeugye. Egyébként nem tudom tudtátok-e, hogy a baglyok nem azok, amiknek látszanak.
Most pedig énekeljük el a "Kis Petrovom, remélem megbocsátja, hogy búcsú nélkül hagytam el magát" kezdetű dalt.

Sirám

Ó, bárcsak belém csapott volna a villám amikor elvállaltam több hétvégi órát is. A szombat reggeli do-magyarázás kellemetlen fényében még a takarítás is vonzó alternatívának tűnik. Szeretek tanítani, tényleg, de azér mindennek van határa. Valaki akasszon fel. Köszi.

péntek, március 02, 2007

Köpni kell

Egy ország állapotának kiváló barométere a boltokban lévő biztonsági őrök mennyisége.

csütörtök, március 01, 2007

ööööö

Van a boxon egy érdekes hímnemű. Most akkor inkább nem is mondok mást.

"Oh mein liebe Strauss, the life is short"

Némileg elszomorodva konstatáltam az előbb, hogy a gonosz tekintetű szomszéd bácsi pont úgy néz ki mint az Agyament Harry-ben a geci öregember, akiről a felesége negyven év házasság után tudja meg, hogy fiatalkorában valamikor embert evett.
Amúgy meg: "Hold your breath and count to ten, and fall apart and start again, hold your breath and count to ten, start again, start again... vagy esetleg: "The sex, and the drugs, and the complications" és például: "I'm coming up on infra-red, there is no running that can hide you 'cause I can see in the dark I'm coming up on infra-red, Forget your running, I will find you."
Bulizunk, ja. Brian Molko, a macska meg én.

Óvatosság

Úgy utálok szakítani, hogy inkább nem járok senkivel.