vasárnap, június 03, 2007

oldalas

Annyira idegesít már ez az egymásra mutogatósdi - "én jobboldali vagyok, te meg köcsög baloldali, hogy dögölnél meg"-, hogy én ezentúl sokoldali leszek.
A szerencsétlen kockafejűek meg mutogassanak halálukig.

44 megjegyzés:

  1. Ezt a dolgot direkt gerjesztik, hogy ezzel is csökkentsék a am agyar nép ellenállását szolgasorba és gyarmati sorba süllyesztése ellen.

    VálaszTörlés
  2. Oszd meg és uralkodj, magyarul, erről van szó.

    VálaszTörlés
  3. engem szoktak bekategorizálni, nem én magamat, csak beletörődöm, és szopjanak le, ha ez nekik olyan kurva jó. elveim vannak, de nem hiszem, h bármiylen kategóriába direkt beleférnék, mint ahogy talán senki sem, az, h merre szavazok, nem hiszem, h a teljes világképemet tükrözné.

    VálaszTörlés
  4. Alapvetően már mindegy, merre szavazunk, habár nyilvánvaló, hogy melyik oldal a sokkal kisebb rossz. Az egész szar renszert kell eltakarítani, mert különben végünk.

    VálaszTörlés
  5. én mindenképp javasolnám, hogy még ebben a topikban kiáltsuk ki a negyedik köztársaságot

    VálaszTörlés
  6. gg lehet,hogy neked jól megy...De egyre többen máról holnapra tengődnek, és nem sosrsszerű, hogy így legyen, és én a helyedben mások balsorsán nem humorizálnék.

    VálaszTörlés
  7. ugyan, én teljesen komolyan beszélek... abban persze nem vagyok biztos, hogy mindenhol elismernék a köztársaságunkat, de komoly arculcsapása lenne ez a rendszernek (virág elvtárs után szabadon: nem szeretnék majd a helyükben lenni)

    VálaszTörlés
  8. Tök igaz, amit névtelen mond, de ami minket sújt, nem balsors, és nem is csak elkúrás, hanem tudatosan nyomnak le a szarba bizonyos érdekeknek megfelelően.

    VálaszTörlés
  9. Már megint ez a "úgyse tehetünk semmit" duma én is ezt nyomnám a rabszolgáim agyába, ha én lennék a gazdájuk.

    VálaszTörlés
  10. az a baj, h azt a minnimálisat is féltjük, amink van, a szarul fizető állásunkat, stb, és nincsenek már olyan emberek, akik mögé egy nemzet áll oda, mert sajnos mindneki (én is) a saját érdekeit nézi, és csak egy minimális sávon lát előre.

    VálaszTörlés
  11. Ez igaz, de nem jól van így, belepusztulunk ebbe.

    VálaszTörlés
  12. huh, mennyi absztrakt nemzathalál-vízió... ti mind közalkalmazottak vagytok, vagy miért várjátok az egyéni felemelkedéseteket valamilyen államszintű deus ex machinától?
    csak mert eddigi életemben nekem hullamindegy volt, épp melyik zsákmányszerző csoport kormányzott, a fizetésem azon múlt, hogy kinek dolgozom, és mit tudok kialkudni magamnak.

    VálaszTörlés
  13. pont ez a lényege a muogatósdinak; találjunk gyorsan bűnbakot, aztán ki-ki kedve és ízlése szerint kulturáltan észérvekkel vagy indulatból anyázva szidja.
    egyiknek sincs se értelme, se jelentősége; mert nem attól szar,nem attól jön az üdv, melyik oldal kormányoz. egyszerűen van némi ledolgozandó hátrányunk gazdaságilag-társadalmilag és talán ami a legfőbb, a gndolkodásmódunkban.

    VálaszTörlés
  14. Ideális alanyai vagytok minden elnyomó rendszernek, kiváló rabszolgaanyag.

    VálaszTörlés
  15. te figyelj már... hol van itt elnyomó rendszer? egyelőre nyugodtan hőböröghetsz, nem jön érted a fekete autó, és ha a polgártársak többsége megszavazza, 4 évente olyan kerül hatalomra, aki turulháton foglalná vissza erdélyt.
    de hát valamiért nem kell ilyen ember, még a kritikus 5%-nak sem.

    VálaszTörlés
  16. Mert lehetsz te közalkalmazott, vagy dolgozhatsz a magánszférában, így is úgy is kizsákmányolnak, s a munkád gyümölcseit mások aratják le. Nem tudsz kialkudni semmit, vagy nagyon szűkre szabott határok közt. Nem eleve elrendelés, hogy így legyen, a világ másként is berendezhető, ne dőljetek be ennek a "másképp nem lehet" szövegnek, ez nekik jó odafönt, de minket behülyítenek ezzel.

    VálaszTörlés
  17. Hőböröghetek, de akkor kirúgnak...a nép pedig olyanokra szavaz, akiket a nagypénzű médiák sztárolnak, s azok az ő embereik. Nem kell ide fekete autó, elég a tv, meg agazdasági függés.

    VálaszTörlés
  18. a "ne így legyen, hanem másképp" ideológiával az baj, hogy kissé tág teret enged a fantáziának... konkrétan hogy legyen?
    amúgy lehet, hogy nem mindenki számára ismert, de a kizsákmányolás megszűntetésére és a termelőeszközök/média közös tulajdonba vételére már voltak elhúzódó kísérletek, de '89 környékén nemtetszés okán mindenhol leállították őket.

    VálaszTörlés
  19. Na és most erre hivatkozva kuss mindenkinek, el kell fogadni, hogy bagóért dolgozunk, napi 12-14 órát, korán meghalunk, nincs eglszségügy, csak a gazdagoknak, stb...Szóval te szerinted a világ csak olyan lehet, hogy mi rabszolgaként egyre mélyebbre süllyedünk, egy szűk téteg meg gazdagodik?

    VálaszTörlés
  20. És ne feledd, nem mindenhol megy ilyen durván a rablás, és nem mindenütt van ilyen durván pénzközpontú világ. Még Európában sem.

    VálaszTörlés
  21. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  22. ismét csak az érdekelne, hogy konkrétan milyen berendezkedést szeretnél az országban, és azt miből finanszíroznád. mert ez eddig csak szimpla demagógia, ami kísértetiesen hasonlít török pista bácsi, nyugdíjas házfelügyelő (és idült alkoholista) programjára lépcsőházunkból

    VálaszTörlés
  23. Azok, akik nap mint nap rugdosnak seggbe minket, azok sem agyalnak azon, hogy milyen "berendezkedést akarnak", egyszerűen csak kiveszik zsebünkből a pénzt, magyarán megrabolnak, oszt jó napot. Tőlem pedig, aki itt vagyok legalul, napi 12 órát dolgozom a semmiért, elvárnátok, hogy ideológiákat gyártsak, meg felvázolhjam a jövő társadalmát. Hát nem!

    VálaszTörlés
  24. Milyen jó, hogy Dózsa györgytől nem kérdezték meg, vagy Spartacustól, hogy milyen társadalmi rendet akar, miután a másvilágra küldött néhány nagyon szemét és nagyon gazdag ipsét. Ha pedig megkérdezték, és nem tudtak volna válaszolni a kérdésre, akkor teszerintetek tovább kellett volna tűrniük minden aljasságot, Spartacusnak és a galadiátoroknak például be kellett volna várniuk a szégyenletes halált, csak azért, mert nem tudták, milyen társadalmi rendszer lesz a győzelmük után. Remek!

    VálaszTörlés
  25. blogaddiktnak:
    nem ideológiát, inkább türelmet. és ez nem rabszolga-attitüd. a sztoikusok sem voltak azok anno.

    VálaszTörlés
  26. Én legyek türelmes, én? Aki halálra dolgozza magát, mégis nyomorog? MIért nem amazokon ott fünn kéritek számon a türelem erényét? Tudjátok, mennyire lennének azok ott fönn türelmesek, ha azt éreznék, kicsúszik a kezükből az összelopott vagyon és hatalam? Szétlőnék a fejünket. Szóval miért a rabszolga legyen türelmes a végtelenségig? Neki is csak egy élete van, basszus.

    VálaszTörlés
  27. Ami a sztoikusokat ileti, mind jómóduak voltak, Horatiusnak pl. nagy villája, földje volt, és Diogenész is csak játszotta a szegényt. berzsenyi sem volt éppen szegény. Ha valaki rabszolga, nincstelen létére mégis sztoikus, akkor hülye, ill. ideális rabszolga, mert nincs engedelmesebb szolga, mint aki sztoikus. Azt ugyanis verni lehet, halálra dolgoztatni, mindent eltűr, mert "belül keresi a boldogságiot". Tökéletes rabszolga!

    VálaszTörlés
  28. És ha nem volna bennetek ez a birka, mindent eltűrő rabszolgamentalitás, amit a rabszolgatartóink által fenntartott médiák ültettek el a fejetekben, akkor egy jobb világban élhetnénk.

    VálaszTörlés
  29. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  30. húbazz... mondja már meg valamelyik lánglelkű forradalmár, hogy MIT AKAR. legalább olyan kezdő szinten, mint abban a bizonyos 12 pontban volt anno.

    no addig is egyenlőség, szabadság, testvériség!

    VálaszTörlés
  31. kedves blogaddikt, felhívom szíves figyelmedet arra a fontos tényre, hogy ebben az országban nem te vagy aki nyomorog...ez persze lényegtelen, lehetsz elégedetlen azért, de lássuk be, egyelőre van hol aludnod, van mit enned, stbstb...elég sokan nem dicsekedhetnek ilyesmivel. a többi hisztériához nincs kedvem, az összeesküvés-elméleteid egyszer a sírba visznek.

    VálaszTörlés
  32. "És ha nem volna bennetek ez a birka, mindent eltűrő rabszolgamentalitás, amit a rabszolgatartóink által fenntartott médiák ültettek el a fejetekben, akkor egy jobb világban élhetnénk."
    jesus fucking christ. még nem döntöttem el, hogy sírjak vagy nevessek.

    VálaszTörlés
  33. Lehet, hogy nem éhezem éppen /még/, de gondolok azokra is, akik éheznek, ezt úgy hívják, tudjátok, hogy szolidaritás. Együttérezni mással a bajban. Hallottatok már róla?

    VálaszTörlés
  34. nohát akkor nem is nyomorogsz? ez forradalmi szempontból sajnos nem szerencsés, és nem várt törésvonalat képez a Nyomorgó Szélessávú Internetezők Egységfrontján

    VálaszTörlés
  35. bocs,de azt mondtad te nyomorogsz. mellesleg megjegyzem, ha valaki itt nyomorog, az speciel most éppen én vagyok, zavar is kurvára, de nem kezdek eszeveszett zsidózásba, románozásba, buzizásba, meg a faszom tudja mibe. a megoldást nem a háborgásban látom, de azt sem hiszem, hogy majd isten meg a nagy családok és orbán viktor megoldják a problémát.
    ne haragudj, de nem látom, hogy olyan sokat tenne a sok hőbörgő, nemzetféltő vadmagyar csodás nemzetünkért, a magad módján te is kibaszott individualista vagy, persze imádkozni még mindig lehet a nélkülözőkért, de elsősorban te is magadat félted meg az állásodat és nincs is ezzel semmi baj, csak egy picit nézz magadba néha.
    ja, még egy dolog. az ilyen erőszakos, hisztérikus, minden humorérzéket nélkülöző magyarságtudat miatt írtóznak a jó ízlésű, gondolkodó emberek a jobboldal vadhajtásaitól.

    VálaszTörlés
  36. mellesleg természetesen én sem nyomorgok, ha azt vesszük kurva szerencsés vagyok.

    VálaszTörlés
  37. Comment deleted
    This post has been removed by the author.

    június 04, 2007 12:34 DU

    ezmiez? itt is van moderáció?

    VálaszTörlés
  38. molly vszleg lesz macskánk. mitmondtál hogy mit kell csinázni a csirkenyakakkal?

    VálaszTörlés
  39. ha author van odaírva, akkor az törölte, aki írta

    VálaszTörlés
  40. macskátok? de kivel? és mikor? és honnan? macskanyakat forrásban vízbe dobni, felforralni a cuccot még egyszer, aztán kalapáccsal szépen összetörni az egész hányingert. érdemes bébikajával - hipp - keverni, azt szeretni szokták és attól mmeglesz a macska főzelékadagja is.
    kicsi macska? úristen, látnom kell!

    VálaszTörlés
  41. a kedvemért hívjátok a macskát milánnak, bármilyen nemű.

    VálaszTörlés
  42. Egyik ismerősöm macskáját Kázmérnak hívják, én tehát ezt javasolnám.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.