kedd, június 26, 2007

three days to go

Három nap múlva Krakkó, éjjenéjjen.

8 megjegyzés:

  1. ööö... a deprimált posztjaid mégis jobbak :P

    VálaszTörlés
  2. dehát ez nem is megy bejegyzésszámba olyan rövid

    VálaszTörlés
  3. Jó, de vidd magaddal a számítógépedet, és tudósíts, nehogy megálljon a blog, mert akkor mi gg-vel árván és szellemi táplálék nélkül maradunk.

    VálaszTörlés
  4. különben próbálok több lábon állni, de nehezen találok játszótereket. vagy unalmas faszságokat írnak, vagy nem lehet kommentálni, vagy nincs rss feed. ajánljatok valami jót (ismeretlen pasikat sem kommentálok, nehogy buzinak nézzenek)

    VálaszTörlés
  5. Ez nem olyan egyszerű, bár érdemes körülnézni a nem magyar blogok közt. Gondolom a nagy számok törvénye alapján találtam ezekre, mert az nem lehet, hogy a magyar blogozók ilyen sötétek legyenek. Na látod, itt akadtam én ki, mert ugyanazt a nótát fújják,/ki kivel fekszik le vagy nem, és miért nem/ meg ez a világfájdalmas szöveg, meg ez a mindenki húzzon az anyjába mentalitás, ráadásul ezt rossz stílusban nyomják, nem úgy, mint itt. Én pl. ráakadtam néhányra érdekesre, megdöbbentő dolgokat olvastam a világ más tájain élő emberektől, s mintha értelmesebbek lennének, mint a mieink.

    VálaszTörlés
  6. dehát mi a francról kéne beszélni? abban tán megegyezhetünk,hogy azért az élet nagyjából akörül forog, hogy ki kivel fekszik le és kinek mi fáj meg mi jó. kevesen foglalkoznak a hazával és istennel, fájdalom.
    és hát ha az ember foglalkozik is valamivel a transzcendenssel kapcsolatban - hehehe -, akkor ritkán beszél róla.

    VálaszTörlés
  7. Na persze, így van. De a lehet azt is érdekesen előadni, meg hogy az ember elgondolkodjon...meg hát annyi minden más is van, na mindegy.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.