szombat, június 09, 2007

szakítós

A nők többségétől legtöbbször azt hallani, hogy Engem még soha senki nem hagyott el (néha azt is, hogy Engem még soha senki nem csalt meg; na persze).
A férfiak többsége azt állítja, hogy mindig ő volt a szakító fél, viszont nagyon sok esetben bebizonyosodik, hogy nem mondanak igazat és egyszerűen nem értem miért.
Ennyire vesztes pozíció az elhagyotté? Akit elhagynak, az automatikusan egy adag szar, akiben valami hiba van?
Én sosem ferdítettem ezekkel kapcsolatban, mert nem hiszem, hogy szégyenkeznem kéne bármi miatt is. Amúgy egy nőnek nem különösebb dicsőség szakítani - jó, persze, ez eleve hülyeség, mi köze ennek a dicsőséghez, de értsétek, jó? -, hiszen a férfiak általában annyira belekényelmesednek a kapcsolatokba és olyan kellemes nekik, hogy egy állandó nő mellől félrekúrogathatnak, hogy eszük ágában sincs szakítani, úgyhogy simán lehet, hogy amikor egy nő végre szakít, akkor már korántsem tudja büszkén elhagyni a terepet, hiszen addigra milliószor megalázták és átverték.

33 megjegyzés:

  1. én úgy veszem észre, hogy ismerőseim nagy része arra büszke, (legalábbis beszámolói szerint)hogy kb fele-fele arányban rúgták ki, és szakított ő. hmm, megihlettél.

    VálaszTörlés
  2. "Bűntudattal élni könnyebb,mint változtatni." Honnan is való ez az idézet, kedveském?

    VálaszTörlés
  3. fogalmam sincs. amúgy ez hogy jön ide?
    ha még egyszer kedveskémnek szólítasz, megrúglak:)

    VálaszTörlés
  4. okéoké, de miért kell büszkének lenni rá, hogy kirúgunk valakit és miért szégyen, hogy kirúgnak minket?
    ez árulkodik valakinek a jelleméről, vagy mi? az erős a győztes (kirúgó), a gyenge meg a vesztes (kirúgott)?

    VálaszTörlés
  5. Az utóbbi kérdésre nem a válasz, nem is lehet más, hiszen ez nem erősebb-gyengébb kérdés, nem az erősebb rúgja ki a gyengébbet, hiszen ezer más ok játszik itt közre...A fenti idézet tőled van, legalábbis te idézted ebben a blogban ezt valakitől kb. fél éve, vagy régebben. Ezt csak a félreizélő de állandó nőjük szoknyája mellett üldögélő, felháborító alakokkal kapcs.ban említetem.

    VálaszTörlés
  6. "Ezt csak a félreizélő de állandó nőjük szoknyája mellett üldögélő, felháborító alakokkal kapcs.ban említetem."
    mert mindig csak magadra gondolsz...mellesleg hiába próbálod iróniával elütni a félrekúrás jelentőségét, azér van neki, sztem nem is kicsi(mármint jelentősége)...emlékszem erre az idézetre, de szerintem pont rosszalló értelemben írtam én ezt anno, na mindegy, szóval nem a félrekefélés - estenem, ez a félreizélés:DD - volt itt a lényeg, hanem a ki kit rúg ki problematika.

    VálaszTörlés
  7. De ha van egy bejegyzésed, amivel kivételesen egyetértek, akkor ezt nem kell hangoztatnom, viszont egy mellékes mondatára reagálok, mert arról eszembe jutott ez az idézet. Másrészt az irónia nem üti el semminek a jelentőségét, főleg nem az önirónia.

    VálaszTörlés
  8. ez a kirúgósdi sztem azért van így, mert mindenben a teljesítményt nézzük, győzelem-veszteség, az emberi kapcsolatokban is. én pl utálok vkit kirúgni, és nem szívesen hangoztatom.

    VálaszTörlés
  9. hát igen, nyilván az ember kirúgattatás alapján ítéli meg mennyire jó pasi/nő, mennyire kapcsolatképes, mennyire jó ember, ilyesmik...

    VálaszTörlés
  10. nem tom, magamat nem az alapján ítélem meg, de pl az egyik haverommal azért nem fekszem le, mert csak egy nője volt, és az is őt rúgta ki :D :D :D na jó, azért nem, mert azilyen "kváziszüzek" tuti belémesnek mikor előveszem a felcsatolhaó anális vibrátorom :D (na, iylenem tényleg nincs)nem, különben tényleg nem számít sztem semmit.

    VálaszTörlés
  11. hát nemtom, én meg a saját életem alapján annyit mondhatok, hogy a férfiak általában még a nyilvánvalóan rothadó kapcsolatokból is nagyon nehezen lépnek ki, én életem során összesen hat emberrel jártam, ezek közül egyetlen ember rúgott ki engem.

    VálaszTörlés
  12. ja nem is, bocs, héttel jártam, de a hetedik úgy lépett ki a kapcsolatból, hogy eltűnt:DDD az minek számít?

    VálaszTörlés
  13. az annak, h ő rúgott ki :D Látod, de te is tuti büszke vagy, hogy ilyen a arány :D vagy nem?

    VálaszTörlés
  14. dehogy vagyok büszke, sajnálom, hogy a férfiak, akik pontosan tudták, hogy mekkora szarban lavírozunk, nem voltak képesek nálam hamarabb - én lassan ocsúdok és sokáig reménykedem, nem jó tulajdonság - pontot tenni a dolog végére.

    VálaszTörlés
  15. hát hiszen pont azt nem értem, hogy ez miért ok a büszkeségre?

    VálaszTörlés
  16. a nők viszont három pontot tesznek oda...

    VálaszTörlés
  17. a három pont néha háromszor (vagy ötször...) egy pont

    akkor ki nem képes és mire?

    VálaszTörlés
  18. azért két résztvevője van a háromszor meg ötször pontos ügyeknek is...az olyanokban nagyjából mindenki döntésképtelen, nemde?
    ráadásul a gyakori szakítás nyilván része a játéknak.
    te még mindig a szépnevű vagy, ugye?:)

    VálaszTörlés
  19. de eddig úgy állítottad be, hogy jellemzően a férfiak nem képesek rapid módon lezárni a dolgot

    "okéoké, de miért kell büszkének lenni rá, hogy kirúgunk valakit" - erről meg tudnék beszélni, ugye... főleg az előző kommentem tükrében :D

    (az vagyok)

    VálaszTörlés
  20. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  21. az én megfigyelésem szerint a férfiak nem képesek - persze engem, is rúgott már ki pasi, tehát bizonyos férfiak természetesen képesek szakítani -, ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne másként.
    mondjuk épp most pontosan tudom, hogy miről beszélünk, de csak a te verziódat ismerem a dologról, a másik fél meghallgattatása még várat magára...amúgy meg nyilván azért kell büszkének lenni rá mert ez az egyetlen amivel az ingatag egónkat ideig-óráig támogatni tudjuk, nemde?

    VálaszTörlés
  22. benne hagytam egy zavaros mondatot, úgyhogy kijavítotam

    VálaszTörlés
  23. +t
    (á, reménytelen, kisimult az agyam végképp)

    VálaszTörlés
  24. a nők se könnyen, bár ez sokmindentől függ. erre írtam a három pontot

    ez nem az én verzióm, hanem ami kifelé is látszott ebből a történetből

    VálaszTörlés
  25. nem, általában a nők se könnyen. bár a három pontodat én inkább a befejezetlenségnek gondoltam, az ilyesmi meg ugye évekig húzódhat (én pl öt évig szakítottam életem nagy szerelmével. tényleg. hetente többször is.)
    nem nagyon tudom megítélni, hogy a ti ügyetekből mi látszott kifelé, mert én majdnem végig tőled informálódtam az aktuális eseményekről. például a fórumos gecizéseket nem is nagyon láttam, akkoriban keveset voltam ott

    VálaszTörlés
  26. igen, jól értelmezted a három pontot. meg ugye nem csak a férfiak akarnak "barátok maradni" utána (nem véletlenül nem fordítva írtam, sokdé)

    idézd fel a szimpatikus öregúr rajongói topikjában látott "érveit"

    VálaszTörlés
  27. szimpatikus öregúr:DDD
    és tényleg, mitől ez a brutális háború? mért nem lehet ezt nyűglődés nélkül megoldani?

    VálaszTörlés
  28. Mit?

    Majd ha visszajössz, linkelek erre egy régi fórumhozzászólást.

    VálaszTörlés
  29. mit mit? hát a szakítást. mért kell gecizni attól kezdve örökké? ezek a dolgok elmúlnak, nem?

    VálaszTörlés
  30. pont az a lényeg, hogy nem attól kezdve. erről fog szólni az a bejegyzés.

    ezt persze mindenki látja, de hát magának a rajongói topiknak a célját is látta mindenki, mégis...

    VálaszTörlés
  31. hát, erre kíváncsi vagyok. tudom, menjek vissza a boxra:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.