péntek, április 02, 2010

áldatlan állapot

Tudom, ilyet nem szabad mondani, meg szörnyen boldognak kell lenni terhesen, de azért nem lehetne inkább, hogy valahonnan (mittomén, mondjuk egy ilyen gyerekmegőrzőből) majd készen kiveszik a gyerekeket november körül én meg addig jól elvagyok a saját régi életemmel? Életemben ilyen rosszul nem voltam még.
Azon szoktam gondolkozni, hogy ilyen lehet, mikor kemózzák az embert. Jó, nem hányok annyit, csak folyamatosan hányingerem van, gyenge vagyok, álmos vagyok, nem tudok gondolkodni, nem tudok vásárolni, nem tudok főzni, nem tudok enni, semmit nem tudok csinálni.

4 megjegyzés:

  1. Erre én is gondoltam már, bár sokkal egyszerűbben, letölteném az internetről... (előtte feltöltöm a saját X és a másik kromoszómát, a többi már nem az én dolgom lenne...). Majd hozná GLS vagy ilyesmi (felőlem a gólya is megteheti, ha tud áfás számlát írni) és utána nagyon szeretném a gyerkőcöt, csak hadd ne én hányjak és szüljek :)))))))))))).

    VálaszTörlés
  2. ó igen, a letöltés még kényelmesebb, igazad van:)
    (egyébként én tényleg nem értem a nők mért hiszik, hogy a terhességet élvezni KELL. eddig nem tűnik túl élvezetesnek...)

    VálaszTörlés
  3. http://gingkobiloba-meritesek.blogspot.com/2010/04/terhesnek-lenni-nem-jo.html

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.