szombat, április 03, 2010

"Mindenki volt már szerelmes, még Derrick is"

Egyébként meg azért is jó volt hazamenni, mert vettem három nagyon akciós Derricket, úgyhogy most az estéinket Harryval és Stefannal töltjük, dermesztő a dramaturgia: kivétel nélkül mindig a leggyanúsabb szereplő a gyilkos és Harry meg Stefan mindig mindenhová műanyag öltönyben megy nyomozni.
Az anyám régen mindig azt mondta, hogy Derrick egészen sajátosan nyomoz: aki nincs otthon, az vagy meghalt, vagy gyilkos; és hogy feltevéseit igazolja, Derrick mindig simán betöri minden gyanús szereplő ajtaját.

2 megjegyzés:

  1. Szia, Molly!

    Savanyúcukortól találtam ide, itt is ragadtam, egy ideje már visszajárok. Valahogy el szerettem volna kezdeni a kommentelést is,csak olyan hülyén jön ki, hogy pl. a macskás poszthoz odamondja egy vadidegen, hogy "igen, én se hagynám a kutyákat", mert ki az az én és milyen kutyákat.

    Úgyhogy ha ezt elfogadod bemutatkozásnak, akkor a továbbiakban jövök a rendes kommentekkel. (Megj.: mivel nem szereted a szmájlikat, ez egy olyan feszültségoldós félmosollyal lett mondva.)

    VálaszTörlés
  2. szia, mondhatsz bárhol bármit egész nyugodtan és nincs baj a szmájlikkal, úgyhogy ki velük (a sok felkiáltójel aggasztóbb mint a szmájli)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.