hétfő, április 05, 2010

helyzetjelentés

A kocka el van vetve: lefoglaltuk a jegyeket; najó, szóval szegény Marci ezer óra telefonálás után lefoglalta a jegyeket, Fanninak is van regisztrációs száma és ha minden jól megy, ő is utazik velünk és én sem kezdek szülni a gépen. De gondolj bele: ha elkezdenék szülni a gépen, bekerülnék a Blikkbe. Ja, kis szerencsével a híradóba is bekerülnél.
Jó, mondjuk ott az a verzió is, hogy valamiért nem kapok vízumot; na, azon még nem gondolkodtunk, hogy olyankor mi van.
Amikor épp sikerül nem figyelnem a folyamatos huhogásra és károgásra, hogyaszongya jujjaj, úristen de nehéz lesz neked, akkor azért mégiscsak elég izgalmasnak találom, hogy elköltözünk Amerikába.
Btw költözés: szerintem a tartósan külföldön élő magyaroknak nem kéne megengedni, hogy szavazzanak.
Amúgy meg szerintem lassan bemegyek a kórházba és megkérem, hogy infúzióval tápláljanak, annyira iszonyodom minden kajától; és az a legszörnyűbb az egészben, hogy folyamatosan éhes vagyok, de szinte semmit nem bírok megenni. Méghogy áldott állapot...
(morogva el)

11 megjegyzés:

  1. Ha ez megfogalmazódott Benned, akkor lehet, hogy már kéne, hogy infúziót kapj (nem eléggé beteg embernek eszébe nem jut -gondolati menettel). Nem is a kaja, azt sokáig bírja még a 2 gyermeket váró nő is, de a folyadékhiány...

    VálaszTörlés
  2. á, inni sokat iszom, azzal nincs gond, de ez a kaja-szenvedés ez valami iszonyú, de a doki csak legyintett, mikor aggódtam, hogy nem bírok enni, aszonta, majd a tartalékaimat kajálják az alienek...

    VálaszTörlés
  3. Ide most majdnem írtam egy tanszékfoglaló előadásnyit a hányás és következményeiről, de kitöröltem és inkább bízom abban, hogy ha úgy alakul, akkor majd kapsz infúziót, de leginkább, hogy nem jutsz el odáig.

    VálaszTörlés
  4. Szia,

    nem vagyok kórházba rohangálás párti, de egy barátnőm (iker lányok mamája) mindent kihányt, még a gondolatot is, és kiszáradással (bébik veszélyben felkiáltással) került kórházba infúzióra.

    Csak nagyon figyelj a testedre, ennyi volt az észosztás, uff.

    Amúgy meg, hajrá Amerika, irigyellek Benneteket ezért a "kalandért".

    VálaszTörlés
  5. ja nemnemnem, nem hányok egyfolytában (még csak az kéne, akkor sokkal jobban nyivákolnék), eddig asszem háromszor hánytam a két hónap alatt, csak folyton hányingerem van meg étel-és szagundorom, meg hát alapvetően hisztis vagyok és nehezen viselem, hogy a testem önálló életet él.

    VálaszTörlés
  6. Oké, így más :) orvosi szempontból :))), persze ettől még áldatlan az állapot...

    VálaszTörlés
  7. most épp boldog vagyok, hosszú idő után először sikerült (rendelt)főtt kaját ennem. rendelni azért kell, mert a rémes szagok miatt képtelen vagyok a konyha közelébe menni.

    VálaszTörlés
  8. Remélem meg is maradt Benned, tök jól feltaláltad magad!

    VálaszTörlés
  9. ma nagyon jó napom volt, bár így maradna.:)

    VálaszTörlés
  10. molli, a fanni hogy viseli a közelgő konkurenciát? tudja, hogy mi van?

    szurkoltam nagyon h kapjon jeghyet

    VálaszTörlés
  11. Fanni? Hát, talán még nyomulósabb mint eddig, bár eddig is eléggé levakarhatatlan volt, de most egyfolytában simogattatja magát:)szerintem érzi, hogy valami történni fog,egyébként most már vissza is igazolták, hogy jöhet a gépre, remélem tényleg minden oké lesz vele.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.