szerda, július 10, 2013

közös képek

Nagyjából ennyi közös képünk van - én inkább fotózni szeretek, mint pózolni.

12 megjegyzés:

 1. gyönyörűek. ezen a kendős, babatartós, enni próbálós, netezős képen sírtam egy sort már először is, mikor láttam. de tényleg.

  VálaszTörlés
 2. Szép vagy, és nagyon kedves a mosolyod. Lennék szívesen nálad gyerek. Azon gondolkodtam, h ha egyszer végre nekem is lesz gyermekem, majd én is ilyen jól fogok passzolni egy gyerekkel? Bárcsak így lenne.

  VálaszTörlés
 3. Molly, hogy te milyen szép és fiatal vagy! Nagyon aranyos képek, némelyik tök megható.

  VálaszTörlés
 4. Maggie: kemény idők voltak azok - ahhoz képest minden csak sétagalopp most már.
  Gracchus: :)))
  ezentúl képeket fogok posztolni magamról, ha ilyen szépeket lehet bezsebelni cserébe.

  VálaszTörlés
 5. Maggie: ja és úgy lett volna az igazi, ha az ipari mellszívó is látható a képen;) elvégre időm elég tetemes részét vele töltöttem...

  VálaszTörlés
 6. librarycat: :)) jól hangzik, még, tovább:D

  VálaszTörlés
 7. Jaj, de jó volt látni :).
  Te is leetted néha a gyerekeid fejét? :D

  VálaszTörlés
 8. A képeket nézve nekem már két csecsemő kézben tartása is probléma lenne.

  VálaszTörlés
 9. Kalib: leettem, hát persze:) meg volt olyan, hogy m&m's golyócskát csempésztünk a fejükre viccből...őőő:)
  Turchi: probléma is volt, meg aztán az volt még durva, amikor elkezdtek együtt kelni, együtt enni (persze most már tudom, hogy csak úgy lehet kézben tartani az ikreket, ha mindent egyszerre csinálnak, de akkor, gyakorlatlanul, hulla fáradtan baromi nehéz volt); mondom, most már minden nagyon egyszerűnek tűnik a legelejéhez képest.
  jó, aztán volt még a hosszú szakasz, amikor nagyon hisztisek voltak és még nem beszéltek, na azt is nagyon nehezen viseltem.

  VálaszTörlés
 10. De jó képek! Eddig csak olyat láttam rólad, ahol félig látszol, de egészében is valahogy így képzeltelek el. :) Jól néztek ki, és öröm rátok nézni.
  Nálunk is rólam alig van fotó, inkább én is nyomogatom. A családi összejöveteleken is viszem magammal a kis gépemet, és mögé bújok. Ember meg olyan izé szokott lenni, mert ő sem egy pózer, és vagy hülye fejet vág, vagy a középső ujját mutatja...
  Az a wc-papíros játék az micsoda?

  VálaszTörlés
 11. Lehet, hogy nincs túl sok, de mindegyik megható és szép. Annyira jó nézegetni őket. :)

  VálaszTörlés
 12. Tényleg nagyon szép képek - megnéztem én Toscánát is, de egyébként rögtön a gyerekes képekra kattantam rá. Megdöbbentő, hog egyes életszakaszokban mennyire nagyon hasonlítottak egymásra és azután meg mennyire nagyon nem hasonlítottak! - ja és ez váltakozva -eddig:)

  VálaszTörlés