csütörtök, május 31, 2007

"You can't always get what you want"

Jójó, értem én ezt. De hogy soha semmilyen szinten ne legyen rendben az életem, hogy egyetlen olyan része se legyen, amire gondolva elismerően csettintek egyet, az azért nem járja.
Pár évvel ezelőtt egyszer egy fiú csinált nekem valami kurva bonyolult horoszkópelemzést, nem értek ehhez, de mindenféle házakba - szerelem, szerencse, házasság, család meg ilyenek - mindenféle pontok kerültek. Nekem szinte üres volt az egész, de a "megpróbáltatások" házában (úgy emlékszem így hívták, de bizonyára nem) hihetetlen magas pontszám volt.
Felháborodva kérdezgettem a fickót, hogy akkor most mi a franc ez, semmi jó nem történik majd, csak küzdeni fogok folyton és erre aszonta, hogy hát igen, ekkora életenergiával megérdemlem a sorsom.
Hátbazmeg.
Jaja, szarul vagyok, rossz híreket kaptam, sürgősen kérek egy másik életet, ez már nem kell.

17 megjegyzés:

  1. Ez hülyeség, hiszen a java még előtted van.

    VálaszTörlés
  2. Mármint az élet java, s egy csomo klassz dolog történhet még.

    VálaszTörlés
  3. Tegnap volt telihold Molliblúm, és én vonyítottam neki a ZP-ben mezítláb fetrengve érted, úgyhogy most minden megváltozik, majd meglássad.

    VálaszTörlés
  4. a horoszkóp egy faszság
    különben is

    VálaszTörlés
  5. a horoszkóp természetesen faszság, de valahogy ijesztő, hogy beigazolódni látszik az összes fos szar amit akkor hallottam. nem is nagyon gondoltam a dologra idáig, de ma hirtelen beugrott.

    VálaszTörlés
  6. mamzi drága, igazán lekötelezel:D

    VálaszTörlés
  7. DE akkor lehet, hogy a horoszkóp mégse faszság.

    VálaszTörlés
  8. bár én inkább véletlen egybeesésnek hiszem az ilyesmit. a horoszkóp amúgy nekem játék, sosem értettem ezt a hisztériát körülötte:"a hülye nők hisznek benne". na és? jobb mintha heroinoznának.

    VálaszTörlés
  9. jó, oké, én istentől leszek kurva ideges.

    VálaszTörlés
  10. Isten, nagy I-vel, Mollyka, mert tulajdonnév.

    VálaszTörlés
  11. ezek szerint adhatom majd az isten nevet leendő gyermekemnek? (aki nem biztos, hogy megszületik valaha is, de ki tudja)
    amúgy nagyjából mindent kicsivel írok itt, nemtom felt.űnt-e. na jó, Ivánt naggyal szoktam, de csak mer szép név:D

    VálaszTörlés
  12. A tulajdonnév és a személynév nem ugyanaz, vagyis minden személynév tulajdonnév, de nem minden tulajdonnév személynév.

    VálaszTörlés
  13. a továbbiakban kérlek kíméled az idegeimet:)

    VálaszTörlés
  14. Aha, értem, szóval fogjam be a szám. Tudtam, hogy ez lesz, miondenkit idegesítek a nézeteimmel egy idő után, mit csináljak?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.