szombat, december 01, 2007

Sat

(I lie morning, noon and night)

Különben meg nem igazság, hogy akárkivel találkozom és szeretni kezd, mindig az én állítólagos bolondságomért vonzódik hozzám, pedig tök normális vagyok, nem is értem ki találta ki ezt a bolondos baromságot.
Egyébként meg beteg vagyok, döglődöm, haldoklom, elpusztulok, hát szóval.
A bejegyzésből a zárójeles mondat a lényeg, ha érdekel bárkit is. Na csókjaim.

13 megjegyzés:

  1. senkit nem érdekel.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem tök normális vagy, csak alkatilag kissé túlérzékeny. Nekünk ez a túlérzékenységünk a keresztünk, nehéz megteremteni az áhított kiegyensúlyozottságot.

    VálaszTörlés
  3. érdekes, én még csak azt sem gondolom, hogy túlérzékeny vagyok; valahogy így belülről minden a helyén van nálam - rossz időszakaimban ez persze nem teljesen igaz, de azért azokat a hangulataimat is tudom kezelni valamelyest - de olyan sokat hallom a környezetemtől, hogy "furcsa" meg "bolond" (az elmúlt két napban ezt a kettőt vágta a fejemhez két különböző ember; ők persze nem sértésnek szánták), hogy időről-időre elgondolkodom ezeken.

    VálaszTörlés
  4. Te milyen embert neveznél furcsának vagy bolondnak?

    VálaszTörlés
  5. nem is tudom, a téves eszmékkel operálók megrémítenek:D tudod, az a habzó szájú típus, aki az utcán magában ordít. na ők elgondolkodtatnak a furcsaságukkal.

    VálaszTörlés
  6. És akik a "bolondságod" miatt szeretnek, tőlük megkérdezted, mit értenek bolondságon?

    (Lehet, hogy a "szeleburdiságod"(???) miatt szeretnek?)

    VálaszTörlés
  7. Kényelmesebb bolondnak, meg "túlérzékenynek" lenni, mint normálisnak, depressziósnak leni meg a legjobb, mert akkor bármit megtehetsz, erre hivatkozva nem kell fárasztani magad mindenféle lemondásokkal - ami pl. egy párkapcsolatal vele jár.

    VálaszTörlés
  8. és másokat kritizálni a saját szánalmasságunk miatt mennyire kényelmes?

    VálaszTörlés
  9. különben meg a szokásos átkomat - kívánok súlyos endogén depressziót neked és kedves családod minden tagjának - szórom azokra, akik azt gondolják, hogy depressziósnak lenni kényelmes dolog.

    VálaszTörlés
  10. Molly, ne átkozodj, lehet, hogy rossz karma! "Névtelenre" pedig egyszer majd ráugrom a monitorából, amikor a legkevésbé számít rá! :-)

    VálaszTörlés
  11. bocs, A., h mindig itt kardoskodom, de kurvára idegesít ennek a fasznak a képmutatása és gyűlölködő irígysége azok iránt, akik kiálló szögek.

    VálaszTörlés
  12. nem hiszem, hogy erről van szó, sokkal gyarlóbb és nyomorultabb okokból van ő itt, bár tény, hogy minden egyes megszólalásával remekül bizonyítja, hogy egy kis féreg. kívánjunk neki sok szerencsét és kitartást a szánalmasság rögös útján:D

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.