csütörtök, július 30, 2009

bunkó nyár

Vannak ezek a popdalocskák, amik a nyarat istenítik, merhogy állítólag párzásra és lébecolásra egyaránt a kilencvenhárom fok a legjobb, hát nemtom, ezt sose fogom megérteni, szerintem a nyár csak arra jó, hogy az éjszakai dögmeleg miatt kialvatlanul, kisimult EEG-görbével, minden cél és értelem nélkül, a depresszív, kegyetlen napsütésben kóvályogjon az ember hónapokon át, a nyárnak egyszerűen nincs létjogosultsága, elég belőle mosmár.

Btw Fanni előtt új távlatok nyíltak, megtapasztalta a hobbiölés örömét: mikor hajnalban kimentem vécére, épp egy lepkét, illetve két kisebb bogarat üldözött ádáz tekintettel a zuhanyozóban.
Az előbb csekkoltam: még mindig áldozatai darabjait őrzi a zuhanyozóban fekve. Hihetetlen, hogy egy ilyen szép és kicsi állat milyen kegyetlen tud lenni...

6 megjegyzés:

  1. Végre! Ezt mondom én is mindig. Gyűlölöm a nyarat!

    VálaszTörlés
  2. Egyszer, mielőtt még nyoma veszett volna, volt egy macskánk, ő is ilyen böhöm nagy szürke lepkéket hurcolt be folyton a lakásba, de nem ölte meg őket, csak megnyomorította, aztán elengedte és levadászta újra és újra, és közben széttúrta az egész nappalit. Egyszer hozott egy halott madarat is, de azt szerintem nem ő ölte meg, vagy ha igen, akkor hónapokkal korábban.

    VálaszTörlés
  3. Üdv! igen jó kis blog ez, örülök h rátaláltam! :D Azszem jövök olvasni eztán. :)

    VálaszTörlés
  4. Pedig a német trance-isten számaira a nyáron a legjobb táncolni! ;-)

    http://www.youtube.com/watch?v=jEfYEWpbqQw

    VálaszTörlés
  5. "állítólag párzásra és lébecolásra egyaránt a kilencvenhárom fok a legjobb" - nem ez a legjobb, csak még a mélyérzésűeknek is kisül az agya, így nem marad más csak ez. és ha már amúgy is alig van ruha az emberen, meg eleve izzad, gyorsabb az illatok alapján történő szelekció majd a tiszta szexuális vágy kifejezése. meg ha már izzadsz, eleve jobb izzadni egymáson. ööö. izé.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.