péntek, július 31, 2009

És ha a te gyereked lenne homoszexuális?

A pár a bejegyzett kapcsolatot természetesnek tartja, viszont azt nem engedélyezné, hogy meleg párok örökbe fogadhassanak. Nem tartják normális dolognak, ha egy gyereket egy homoszexuális pár nevel fel.*

Csókolom, elnézést, nem szeretnék alkalmatlankodni, csak van itt valami, ami...szóval csak halkan szeretném megjegyezni, hogy a legtöbb homoszexuálist valószínűleg heteroszexuális szülők nevelték fel, hát akkor ejnyebejnye, hogy nem lettek mégis tökös heterók, he? Ja, nyilván erről is a zsidók tehetnek, bocs tényleg, nem szóltam, már itt se vagyok.



*heh

21 megjegyzés:

  1. nem ez itt a lenyeg, kerem, hanem az, hogy kinezik majd az ovodabol, iskolabol, meg szamtalan egyeb helyrol, mert buzik a szulei (persze mindez eltorpul az intezetis gyerkocok kapcsan, akiket lehet, hogy kineznek buzi szuleik miatt, de legalabb nem 'fajtalankodnak' veluk csunya masok, etc)

    VálaszTörlés
  2. most ez nem kapcsolódik szorosan a tárgyhoz, csak mint elismert macskabuzinak, ha már a melegekről van szó ügye, mondom, hogy kaptam kölcsönmacskát, nyaralás idejére, és azonkívül hogy egészen fannoid külsővel rendelkezik, még viselkedésben is hasonlatosságot mutat. ha bement tegnap este az ágy alá, itt az ismeretlen helyen, mikor fog szerinted kijönni?

    VálaszTörlés
  3. hát lássuk csak, kimegy majd kajálni, meg aztán duzzogni a gazdinak aki hazaviszi, azaz ha jellemre is "fannoid" (:D), akkor sosem látod majd a vendégség idején:)

    elismert macskabuzi?:D szép...

    VálaszTörlés
  4. Addig, amíg a tudomány sem tudja egyértelműen meghatározni, hogy szerzett vagy örökölt okok miatt lesz valakiből buzi, addig szerintem se fogadjon örökbe két férfi gyereket.

    VálaszTörlés
  5. aha, értem. tehát intézetben szipuzó, hospitalizálódott, szuicid nyomorultnak lenni még mindig jobb, mint esetleg "elferdülni" "ferde" szüleink miatt? (bár szerintem ez orbitális baromság és már csak azért is ezt gondolom, mert az egyértelműen látható, hogy heteró szülők (is) szoktak homo gyerekeket "kitermelni")

    btw ha választani kell, én asszem inkább meleg lennék, mint állami gondozott.

    VálaszTörlés
  6. A kérdés az, hogy egy hetero gyerek pszichoszexuális fejlődését mennyire hátráltatja a két meleg szülő? Manapság már így is túl kevés valódi férfi és női minta van. Semmi bajom a melegek gyerekvállalásával, de a világ már így is elég bonyolult...

    VálaszTörlés
  7. vajon egy gyerek pszichoszexuális fejlődését mennyire hátráltatja egy olyan heteroszexuális szülő, aki mondjuk az egész házaséletét a "hagyd magad, előbb szabadulsz" elv alapján éli.
    szvsz a szülő, mint _ember_ intelligánciájától (EQ+IQ)függ a gyereknevelés egésze, nem pedig a szexuális beállítottságától.

    VálaszTörlés
  8. molly: a posztod nem egy összehasonlítás egy intézetis szipus meg egy melegek nevelte gyerek jövőképe között, nem?
    Ha otthon azt látja Józsika, hogy apu meg apu megcsókolja egymást munkába menet előtt, neki is természetes lesz, hogy óvodából hazamenet megcsókolja Pistikét- ami máris kínos mindenkinek, leginkább Józsikának, mert az óvodai csoportból biztos lesz legalább egy olyan gyerek, aki nyomokban tudja, hogy nevezik azokat a férfiakat, akik csókolóznak, és másnapra az összes gyereknek elmondja, ebben biztos lehetsz.
    Két buzi szülő hogy magyarázza el egy 4 éves gyereknek, hogy ők "mások", mint a többi szülő, ezért, értse meg, hogy van, ami természetes két fiú/férfi között és van, ami nem.

    VálaszTörlés
  9. equilibrist:
    még két hetero szülő sem tudja az élet minden területére felkészíteni a gyerekét úgy, hogy ne szenvedjen kisebb-nagyobb sérelmeket a társadalomtól, nemhogy két meleg: ezzel, hogy felvállaltan melegként nevelnek gyereket, hatványozottan teszik ki olyan támadásoknak, amik nem történnének meg, ha ők nem lennének olyan önzők, hogy gyereket akarnak.
    Ha gyereket akarnak, dugjanak nővel és éljenek vele, ergo hozzanak áldozatot és kész.
    Nem véletlen, hogy két buzi biológiailag nem képes szaporodni, ne akarjanak gyereket se nevelni. Az állatvilágban sincsenek homoszexuális családmodellek...

    És a legfontosabb: nem a melegek EQ-IQ kombójával van baj, hanem a társadalom 90%-nak EQ-IQ-jával.

    VálaszTörlés
  10. ezt elmondhatjuk ám heterókról is, hogy milyen önzők, hogy a maguk örömére csinálnak gyereket

    de oké, ne neveljenek gyereket a buzik. ergo eltiltanád őket a tanári pályától is? hiszen ott is nevelnek, nem? sőt, egyszerre akár százakat is. fúú, azért ez nagyon, nagyon veszélyesen hangzik ám, évente több ezer gyereket is megfertőzhet beteges nézeteivel, brrr.

    a társadalmat egyébként minimális energia és idő befektetésével nagyon gyorsan fel lehet ám világosítani. csak az a heterónak látszó képviselő két gyerekkel, aki az elmúlt 30 évben kettős életet élt, aztán saját hazugságaitól is megcsömörlött, és inkább harsány homofóbbá változott, az most hirtelen nem fog kiállni a nyilvánosság elé, hogy hahó, meleg vagyok, de attól még jó ember. ugye.
    mutass vállaltan meleg politikusokat ebben az országban. ungár klárát leszámítva nincs. mert aki meleg, az vagy nem meri vállalni, vagy ha vállalná, akkor a (jujjdekonzervatív) pártja, félve a szavazatvesztéstől brüsszelbe száműzi, nehogy szem előtt legyen. és ez nem fikció, tény.
    de amíg politikai érdek, hogy démonizálják a melegeket, vagy legalábbis hagyják, hogy mások ezt tegyék, addig nem lesz sem felvilágosítás, sem tolerancia, sem európa.
    de lesz sok állami gondozott, akit ugyan melegek örökbe fogadnának, de nem, azt nem lehet, ha te férfiak seggében turkálsz, akkor jól megbüntetünk, és veled együtt azt a szerencsétlen gyereket is, akiből meg bűnöző lesz inkább, mint meleg szülők gyereke.
    nevetséges.

    VálaszTörlés
  11. azért meleg szülők gyerekének lenni sem egyszerű ebben a világban, szóval óvatosan a témával, ugyan én is azt gondolom, hogy egy gyereknek jobb helye van egy meleg párnál (amennyiben megfelelő körülményeket tud biztosítani), mint az intézetben, de azért elég nehéz sors áll előtte, szóval nem egy könnyű téma ez (én az a névtelen vagyok, aki az első kommentet írta), én nem lennék ennyire kizárólagos, mint itt egyesek. (amúgy meg meleg szülők gyerekéből is lehet bűnöző, pláne ha figyelembe vesszük, hogy nagy átlagban honnan kerülnek intézetbe szerencsétlenek, meg még hozzáadjuk a későbbi sérelmeket, amelyeket életük során éppen a szüleik nemi identitása miatt szenvednek el, szóval én is úgy gondolom, hogy hát fogadjanak örökbe, mert legalább valaki majd szereti szegény intézetbe dobott gyerkőcöket, de azért még mindig nagy a felelősség...)

    VálaszTörlés
  12. nehéz sors meleg szülők gyerekének lenni és nehéz sors melegnek is lenni.
    és igen, a felelősség pedig - nemtől, kortól, fajtól, felekezeti hovatartozástól és szexuális beállítottságtól függetlenül - nagyon nagy, ha gyereknevelésről van szó.

    VálaszTörlés
  13. nem ugyanaz a sors, nem ugyanakkora felelősség

    VálaszTörlés
  14. (ja és sok állami gondozott nem azért lesz/van, mert a melegek nem veszik őket örökbe, elég nagy itt a csúsztatás, azt hiszem...)

    VálaszTörlés
  15. de hát senkinek nem ugyanolyan a sorsa.

    VálaszTörlés
  16. ezt senki nem is mondta, hogy ezért van sok állami gondozott.

    VálaszTörlés
  17. igen, de amikor eleve ismert 'hendikeppel' gyermeket vállalsz, akkor eleve még az átlagosnál is nehezebb életútra terelsz egy gyereket (itt a 'hendikepp' helyére bármi behelyettesíthető) és az a te felelősséged, a te döntésed.

    VálaszTörlés
  18. "de lesz sok állami gondozott, akit ugyan melegek örökbe fogadnának, de nem, azt nem lehet, ha te férfiak seggében turkálsz, akkor jól megbüntetünk, és veled együtt azt a szerencsétlen gyereket is, akiből meg bűnöző lesz inkább, mint meleg szülők gyereke." (lehet, hogy félreértelmeztem, bocs...)

    VálaszTörlés
  19. nem így értettem, csak rosszul fogalmaztam, természetesen az állami gondozottak nagy száma nem a fentiekből következik.

    VálaszTörlés
  20. A témához részben kapcsolódik az alábbi oldal fotóanyagából egy-két kép, amelyekhez én most nem fűznék kommentárt...

    http://designpumpa.blog.hu/2009/07/22/mi_a_f_nak_neked_gyerek

    VálaszTörlés
  21. azt ők nem mondták, hogy az elbuzulástól féltik a gyerekeket

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.