hétfő, február 01, 2010

interNEt, blog, hazugság, video

akkora baromság ez a blogosdi, hogy az ember üzenget, meg reakciót vár, meg rögzíti az összes barom hangulatát ahelyett, hogy elengedné; hogy bámulja más emberek kirakatba tett életét, hogy beleugat mindenfélét mások rejtélyesen előadott tragédiáiba

A blog, meg a net, meg ez a túl sok információ, nos, ezeknek a dolgoknak én mától hadat üzenek.

Túl sokat tudunk mindenféle dologról amiről igazából nem is akarunk tudni, túl sokat beszélünk olyan dolgokról amikről igazából nem kéne három másodpercnél tovább beszélni, moralizálunk, okoskodunk, minden szavadat félreértik, nézegetjük egymást az agyalágyult közösségi oldalakon, belépett, kilépett, még itt van, rejtőzködünk, elfoglaltak vagyunk, közzétesszük a hangulatainkat, a problémáinkat, a pucér képeinket, ha viccelünk, azt szmájlizni kell, mer rosszak a vicceink, de nem baj, utólag úgyis letagadjuk, mert nem így, nem azt, nem értettük, játék, persze, de mennyivel jobb lenne valami másik játék, értitek, névvel, arccal, személyiséggel, kimondott szavakkal és gesztusokkal, mennyivel jobb lenne, mint ez az arctalan némaüzem, ez a sok félreértés, hazugság, gyűlölet, bujkálás, a jelentésről való reménytelen egyezkedés, a provokátorok, úristen de gyűlölöm a blogokat és ezért most postot írok erről, milyen nagyon vicces ez, szegény ember, a nettel elaprózta az életet és eltakarta a lényeget.

A blog és a net mondjon le MOST.

8 megjegyzés:

  1. de azér én még írok erről a szomorú jelenségről pár évig:)

    VálaszTörlés
  2. egyszer már én is írtam valami ilyesmit, és igazad is van egyrészről; néha az az érzésem, hogy a blogolókat egytől egyig ki nem mondott/be nem vallott komplexusok vezérlik. ugyanakkor másrészről vannak jó oldalai is, például olyanokkal beszélgethetsz, ismerkedhetsz meg, akikkel normál körülmények között talán sosem kerülnél össze, ez pedig az érdekes oldala a dolognak (én pl a pasimat is így ismertem meg, ha másért nem is, már ezért megérte).

    egyeseknek pedig kifejezetten érdekes gondolataik vannak, és szerintem abszolút nem baj, ha ezt megosztják a külvilággal

    ráadásul vannak olyanok, akik a valóságban elszigetelve érzik magukat a többiektől, esetleg sokat vannak egyedül otthon (például nincs munkájuk) és ilyenkor még mindig jobb, ha blogolnak, legalább ily módon is tartják a kapcsolatot a külvilággal és nem fordulnak teljesen magukba.

    VálaszTörlés
  3. egyrészt angyalkás háttérről volt szó, másrészt egyéb véleményről, harmadrészt köszönöm,hogy meghagytad nekem azért a hörgős metált :)

    VálaszTörlés
  4. Fiorella: persze, igazad van, a netet én is csodálatos dolognak tartom, sőt, nekem is a blogom által jutott kedves és szép Férfi:)
    de azér néha rettenetesen haragszom rá, mondjon le, stb

    mizim: az angyalka meg a hörgős metál abszolút a tiéd, én viszont cserébe moroghatok és trágárkodhatok itt.

    VálaszTörlés
  5. node miért ne moroghatnál?

    VálaszTörlés
  6. természetesen moroghatok, de te is csak háborogsz, hogy nem megfelelően morgok

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.