szombat, május 31, 2008

"én nem akartam azt hogy jó legyen én nem nem nem én nem"

Akartam egy ilyen nyivákolós hosszút írni arról, hogy elmegyünk együtt, mindenféle pasik, a csajaik meg én, a fura kakukktojás ugyebár és hogy milyen szomorú meg jaj, de elkeserítő, hogy nekem sose jön össze az ilyen pasival elmegyünk és bájcsevegünk, aztán haza és otthon boldog egyetértésben heverészünk cucc, merhogy velem az élet juj de nagyon kibaszott, de aztán rájöttem, hogy igazságtalan és hiteltelen volna, hiszen én vagyok a hunyó, mer akárkivel akármiket tervezgettünk, én mindig gyötörtem és bántottam és kínoztam őket, majd megrémültem, elmenekültem, elvetettem a gyerekeiket, én nem akartam azt, hogy jó legyen.

Ki az abszolút röhejes?

Természetesen én, ahogy Adam F-re (ami egyébként kurvára idegesít, mer egyrészt unalmas, másrészt tele van intellektuáliskodó pornó jazz funk izékkel, én meg jobban szeretem a prosztó zsigeri hangokat) hulahoppozok, a macska megvető tekintetétől kísérve.

jelen, múlt, jövő

Futtam, mint a szarvasok, jött az endorfin, az agyam kitisztult, dolgoztam, nem dolgoztam, dolgoztam, megetettem az anyámat, röhögtünk, átkozódtunk, nyivákoltunk, szomorkodtunk, jósoltunk, itthon a macska csipogva magyarázkodott a pisis lepedőt szagolgatva, szerelmes vagyok a macskába, ordítottam és közben simogattam, double bind a javából, nem csoda, hogy a macska bolond, hugyos neurotikus, diagnózis felállítva, ájultan aludtam tizenkét órát, most majd futok mint a szarvasok, jön az endorfin, az agyam kitisztul, nem dolgozom, nem dolgozom, nem dolgozom, etetem az anyámat, röhögünk, átkozódunk, nyivákolunk, szomorkodunk, jósolunk, a macska majd csipogva magyarázkodik a pisis lepedőt szagolgatva, én meg majd ordítok és közben simogatom, szerelmes vagyok a macskába, double bind a javából, nem csoda, hogy a macska bolond, hugyos neurotikus, diagnózis felállítva, ájultan alszom majd tizenkét órát, futok, mint a szarvasok, olyan vagyok mint egy behavazott táj.
Mozdulatlan, változatlan, reménytelen.

csütörtök, május 29, 2008

fussatok, gecik

Futni, egészségesen élni, főzelék, zöldség, gyümölcs, tönkölydurumlófasz, hasizom, súlyzó, tízkor le, hatkor fel, semmi pia, semmi cigi, semmi stressz és végül a szép feszes testünket, csodás tiszta lelkünket szedi szét a rák.

sokkos

szerda, május 28, 2008

Mit ne mondjunk munkahelyi csevegéskor? (2. lecke)

(miután megtudtam, hogy a kolléganőm hobbiként angolt tanít)

Tűzzel-vassal pusztítanám az amatőr tanárokat, hiszen a képzettek között is alig egy-kettőt találni, aki kicsit is ért a szakmájához.

kedd, május 27, 2008

Mit ne mondjunk munkahelyi csevegéskor? (1. lecke)

K: Nekem az Állítsátok meg terézanyut! a kedvenc filmem.
D: Nekem nem tetszett, dehát te nőből vagy*, szerinted nyilván azért jó.
M: Az a film egy kalap szar. És hát én is nő vagyok. Jó ízlésű nő.







*
itt asszem felszisszentem

fyi

Feltétlen pénzt kell legombolnom mindenkiről, aki a benti hangpostámat meghallgatja, ugyanis pont úgy beszélek rajta mint egy nimfomániás pornószínésznő egy (két) fasz előtt térdelve. (ez egyébként remek festménycím, nemde?)

"ha fájni kell, hát fájjon az égig"

mindenkinek a maga fájdalma
fájdalmak találkozása tilos
fájó a fájónak nem vájja ki a szemét

István mindig azt tanította nekem, hogy a nagyon jóba meg a nagyon rosszba is illik belepusztulni.

vasárnap, május 25, 2008

Az érzés, hogy már semmi nem lesz soha olyan mint volt, na az a legrohadtabb.

3 in 1 (mozidélután)

Anna Karenina levágja Vronszkij farkát miután megette az ikreket reggelire, Hayley Stark pedig egy mocskos pedofil, aki kényszer hatására öngyilkos lesz.

szombat, május 24, 2008

kisimult

Csudás volt a mai kullancs buli a Zsír hegyen, nincsen is olyan, mer az Zsíros, te hülye, szóval ott, van is itt egy vers ez ügyben:

kirándulok,
székre állok,
onnan egy nagyot kiáltok,
sajnos
leégtem, hámlok.

péntek, május 23, 2008

dtl

Ma: Ne legyél már ennyire bölcsész, bazmeg, ez tök jó.
Mo: Dehát ez mekkora gáz. Kurva sok feladat és lehet, hogy nem is több pénz, meg komoly pofával kell fontoskodni, telefonkonferenciázni, baszakodni...
Ma: Jóvanna, de olyan okos vagy, hogy lassan te leszel a vezérigazgató.

csütörtök, május 22, 2008

shite

Visszamentem a boxra, rettenet, halál.
Nem is tudom, mégis inkább kocsmában kéne ismerkednem, füstös helyen legalább gyorsan tüdőrákos leszek és nem kell dugópajtást találnom arra a kis időre.

jznn3r

Szép és felelősségteljes az új feladatom.
Bizonyára a túlzott nyomás és a rendkívüli kihívás okozta stressz hatására levelezek egész nap a szexuális szokásaimról.

"Mennyi szép mozdulat, halak üveg mögött'

Ötkor kelek
spinningelek


Hal lettem, ez már biztos, partra vetett méghozzá, itthon táto(n)gok, nem sírok, nem beszélek, nem élek, hazajövök, lefekszem, Micike hívott, ugyan menjek már vele szilajkodni, én meg ecpec, mint gyereksegg a pelenkába - akarsz élni? persze -, itthon inkább zöldeket, kékeket, pirosat, színeset, hatvan fokon, de félő, mennyi mennyi mennyi mennyi hang, hajóvonták találkozása, hány lóerő hány zsák zsumpa, mekkora kalap kaki.



szerda, május 21, 2008

I. István

Megtaláltam I. (első) Istvánt az iwiwen.
I. Istvánnal csókolóztam életemben először, na jó, ez nem igaz, mer addigra már a mittomén milyen Annamária nevű osztálytársammal is, dehát.
Szóval I. István közel két méter magas, 18 éves, zöld szemű, szőke fiú volt (én lehettem olyan 14), teljesen bele voltam esve (akkoriban még bedőltem az esztétikus külsőnek, sej) és a Balaton partján egy szép nyári estén azt kezdte mondogatni basszunk, én meg tátott szájjal figyeltem, hát igen, nem nagyon fogtam akkor még mit is akarhat ezzel.
I. Istvánnal azóta nagyot fordult a világ, merhogy ha jól számoltam a képeken 3 (azaz három) gyereket legyártott és a gyermekei anyját - egy agresszíven rövid hajú, disznóbután ultraszőke nő - ábrázoló fotó címe nemes egyszerűséggel csak anyu.

Édesjóistenembazmeg.

"Az igazi szerelemben nem hiszek, a mocskos szerelem nem éri meg"

M szólt, hogy az egyik kamuregemet elfelejtettem törölni, én meg nosza, rávetettem magam a boxra, időm mint a tenger, nincs most munkánk úgyhogy a net előtt unjuk szénné magunkat, szóval gondoltam keresek valami dugópajtást munkaidőben, merhogy semmi kedvem egy-egy kósza kefélés kedvéért büdös kocsmákba meg szórakozóhelyekre járni és fölöslegesen beszélgetni és ismerkedni (még a gondolattól is kiráz a hideg), szóval azt képzeltem majd szétnézek én ottan a boxon és meglesz a dugható alany és igen, rettenetes volt, sírhatnékom van még most is, nem, nem megy nekem ez a bárkit magamra húzok szarság, kell legalább egy kicsi szikra (vagy a sorsnak kell valakit tálcán kínálnia, vegyünk például egy olyan felettébb kényelmes szituációt, mint mikor egy pasi felkínálkozik, merhogy mondjuk szerelmes belém), rotóval épp erről leveleztem a minap és hát rá kell jönnöm újfent, hogy túlhisztizem én ezt a szex kérdést, meg persze elképzelem az ismerkedési fázist és hát sajnos azonnal okádnom kell: magyarázni magamat, udvariasan viccelődni, beszélgetni, érdeklődni, kedvesnek lenni, virtuálisan pipiskedni, eh, nem, nem, soha.
Szerelemben már nem reménykedem, a szexet túldrámázom, reménytelen alak vagyok, éljen az eutanázia.

kedd, május 20, 2008

"Nekem hideg nyállal kenik homlokom is"

Erős férfi nem kell, mert nem lehet vele élni.
Gyenge férfi nem kell, mert nem érdemes vele élni.



Jaj, roppant hideg hagymákat eszek

Lor' luv a duck! chicken brad pitt. Know what I mean?

A barátnőm szerint...a barátnőm ezt mondta...a barátnőm így gondolja...a barátnőmmel elmentünk...a barátnőm, a barátnőm, a barátnőm, óbazmeg, az ilyent addig ütném amíg mozogni tud, a férfi, aki a nője szoknyája mögé bújik és onnan nézi az életet, jaj de szép, jaj de hamis, jaj de férfiatlan.
Az ilyen férfiszerű képződmény - egyszer esküszöm valamelyiknek a lába közé nyúlok miközben a barátnőjéről beszél, sajnálom, ellenőriznem kell, hogy van-e farka - sok gyereket akar (akar, értitek, akar) a csajától, az ilyen nem bír egyedül enni, nem bír egyedül elmenni valahová, nem bír egyedül lélegezni, nincsenek barátai, nincs saját élete, de nem azér mer olyan szerelmes, ó, dehogy.
Az ilyen egyszerűen fél.





helyzetjelentés

-már nem emlékszem milyen az, ha szeretik az embert
-egy ropin aludtam
-ismét megbukott a hajnali sportprojektem (kibaszott nyomasztó ötkor a világ)
-álmomban Háry János voltam
-én vagyok a legkövérebbb ember Budapesten
-ezért ma nem eszem semmit
-éhes vagyok
-be kéne fejeznem ezt a postot
-befejezem ezt a postot
-

hétfő, május 19, 2008

"nothing but the truth"

Ellentmondani, provokálni, ellentmondani, provokálni, ellentmondani, provokálni.
Úgy kábé három évtizede ez a mantrám.
A mai napig imádom tapintatlan félmondatokkal gyötörni a környezetemet (persze az ilyent mindig teljesen közönyös, unott hangon kell odavakkantani): a második abortuszom után például...aha, akkortájt feküdtem le a barátnőmmel...nem, akkor még nem volt rákos az anyám...ja persze, az a koncert, emlékszem, kurvára megvert a pasim utána, be is vettem egy marék szívgyógyszert, rémesen depressziós voltam, mert sajnos akkoriban még nem szedtem Prozacot...nahát, ti még sosem jártatok a pszichiátrián?


Az igazság ijesztő és illetlen.






(Most képzelődöm vagy tényleg hangokat adnak a kövek?
Ez a kövek hangja, persze.
Kár. A képzelődésben látok még perspektívát.)

The Bucket List

A kemó miatt sugárban hányó Jack Nicholson szájába adták a leghasználhatóbb mondatot: somewhere, some lucky guy's having a heart attack.
A többi csak a rák adta lehetőségek - kincs ez a téma egy amerikai rendező számára: sírós, nevetős, filozofálós, hívős, szeretős, véges, végzetes - kihasználása egy kis nyivákolásra, utazgatásra, demagógiára.

vasárnap, május 18, 2008

"I'm glad I spent it with you" (távirat)

A Decathlonban pingpongoztunk, rollereztünk, rögbiztünk, fociztunk, tollasoztunk, röplabdáztunk stop.
Az Auchanban hulahoppoztunk, dartsoztunk, vadabbul rollereztünk, veszettebben tollasoztunk, függőágyban lengtünk, magokat zabáltunk, elmebetegeknek fenntartott izén ugráltunk, nemtom azt hogyhívják stop.
Még Jack Nicholson sátáni mosolya is idegesítő ha azzal Morgan Freeman közhelyes és szentimentális badarságához asszisztál stop.
A Fanni ma a távolba révedve azt mondta: the writing of Camus defines me as an individual stop.
Kurva finom lecsót tudok stop.
Állítólag testképzavarom van stop.
Dé nekem az én barátom stop.

péntek, május 16, 2008

frufru update

you've always had amazing hair*







*
igen, ez az, gyerünk, imádjatok, mondjátok együtt 'szép és okos vagy', meg tudjátok, a többi ilyen szarságot.


"I can't go on, I must go on, I will go on"

Réges régen mindent tudni meg érteni akartam, reménykedtem benne, hogy meglátom a jövőt, hogy mindennek meglesz a helye meg az értelme.
Aztán jött a korszak, amikor mindent tudni meg érteni véltem, mindennek megvolt a helye és az értelme, majd hosszú időre teljesen elvesztem a saját zűrzavaromban, semmit nem értettem, semminek nem volt értelme, bármi bármivel (be)helyettesíthető volt, bármi történhetett, az anything goes-korszak, oh yeah. Volt aztán egy olyan időszak a zűrzavarban, amikor azt fájlaltam, hogy túl sok minden történt velem túl fiatalon, túl sok olyan dolog, amit később kellett volna megtudnom, amibe később kellett volna beledöglenem.
Mostanában pedig szinte sajnálom, hogy nem ért több fájdalom korábban, hogy rengeteg mindent nem tudok a szenvedésről, hogy még mindig nem vagyok elég rezignált, hogy még mindig érnek meglepetések, hogy még mindig rettenetesen megvisel minden veszteség.
Nem tudom, hogy fel lehet-e készülni a fájdalmakra, arról meg végképp fogalmam sincs, hogy van-e értelme felkészülni rájuk (nagyon sokszor azt gondolom egyébként, hogy semmi másnak nincs értelme), azt viszont tudom, hogy az életemnek ebben a mostani szakaszában rengetegszer érzem a törülköző-bedobós fílinget, igen, biztos ismeritek a 'kész, vége, elég, nem megy, fáradt vagyok'-érzést (hazamegyek, lefekszem); aztán persze vonszolom magam tovább.
De egyre kevesebb meggyőződéssel.

helyzetjelentés

semmi sincs - illetve van egy csomó minden, de nekem nehezen megy a magamról mesélés -, van új munkám, a tréningeket éber kómában ültem végig, majdnem beteg voltam és igazán is, de aztán nem is (simán megérted, ha utána gondolsz, ne tiltakozz:)), meg halálba nyomasztom magam az anyám miatt, amúgy elvagyok, kicsit depressziósan, de mittomén, jobb mint büdösen a híd alatt vagy egy afrikai kunyhóban puffadt hassal, you know, kis örömök. hát így kábé ez van velem.





PS.: Mióta megnőtt a frufrum, a hajam olyan elképesztően hülyén áll, mintha egy mesterfodrász vágta volna le. Kis örömök, mondom én.
fuss, alkoss, gyarapíts

csütörtök, május 15, 2008

foss, alkoss, gyarapíts

"Hogy mik vannak és hogy kell vigyázni!"

németet bérelni
nyugdíjast letölteni
ágyba vizelni
agydaganatról csevegni
zsidót határozni
fétispornót nézni
jézus doktorral fecsegni
életre kelni
megfeszülni
hányást osztályozni
műmellet pontozni
rossz prognózist találni
rossz prognózist találni
rossz prognózist találni
rossz prognózist találni






A számítógép kikapcsolása

Készenlét Kikapcsolás Újraindítás


Mégse

"fenség, Észak-fok, titok, idegenség"

A kaptárban delfin béget, ráküldöm a sújtóléget.
Gyere Babám, mondd el mi fáj,
Csokonai Vitéz Mihály!

http://www.blikk.hu/osszeokadta magat/jaj

Pár éve egy hónapig nagyon beteg voltam: mindenem fájt, nem maradt meg bennem semmi kaja, összeestem két lépés után, pokoli volt. Emlékszem, volt egy pillanat, amikor feküdtem az ágyon, iszonyúan fájt a hasam meg a gyomrom és arra gondoltam, hogy kész, vége, ennyi volt, most meghalok. Na pont ilyen éjszakám volt, megdöglök mindjárt úgy fájok, épp ideje tehát dolgozni menni - muszáj bemennem, hurrá -, ha esetleg a Blikk ír majd rólam, hogyaszongya összeokádta Budapestet a szerencsétlen nő, hát ne csodálkozzatok.

helyzetjelentés

Life is a bitch.

Úgy teszek, mintha élnék. Kurva fárasztó.





(M: Menj vissza a boxra pasizni, írj normális blogot, de ne arról, hogy a Fanni azt mondta reggel, hogy éhes vagyok, mint a picsa meg édesjóistenembasszameg. Egyáltalán, ne káromkodj ennyit, legyél már normális bazmeg.)

szerda, május 14, 2008

teambuilding

D:Nálam is van zsebkendő, miért tőle kérsz?
M:A férfiaknál sosincs zsebkendő, ne viccelj.
D:A nős férfiaknál mindig van.
M:Ja, igaz, vannak a földön jó fiúk, az egy külön kaszt. Ne haragudj, ilyenekkel nem foglalkozom, nem ismerem a szokásaikat.

Érvek a futás mellett

Fogyok, izmosodom és a premenstruális időszakban egyre ritkábban akarom legéppuskázni a szomszédot.

kedd, május 13, 2008

Nyugat / 1938 / 12.szám / Karinthy Frigyes kiadatlan naplójából

A lelki sérülés nem gyógyul be soha: de hozzászokik a lélek. Úgy érzem, agyamban daganat képződött, vagy egy éles idegen tárgyat döftek bele, amikor ő meghalt...ezt a kést nem húzhatom ki belőle többé, mert hiszen ő halott marad (csak ha feltámadna, ami lehetetlen,), de idővel hozzászokik majd az agyam a késhez és járni fogok vele, mint aki golyót hord a koponyacsontban. Nyomorék lettem, egész életemre.

remény

Aki nem adja ki a dühét, az tigrisként születik újjá.

némaüzem

és akkor én legszívesebben torkon ragadtam volna, hogy könnyebben az arcába üvöltsem: az anyám rákos és semmi kedvem vigyorogni, érted, te kis geci?

de egy szót sem szóltam.

"I wanted to be unnoticed and unseen"

Minél szomorúbb vagyok, annál többet piszkálnak.
Minél többet piszkálnak, annál szomorúbb vagyok.



({tele van a faszom a nőkkel.
{nekem mindennel. mi történt?
{semmi különös, csak nagyon rám fért volna valami
"sikerélmény", de az illető nemet mondott.
{mármint mire?
{rám.
{ó, én egy ilyenből két éve próbálok kimászni. ne csüggedj:D
{nem csüggedek, már nincs hova:)
{dehát ez csak a hiúságod...mondjuk nekem sem akar magához térni
a lelkem a sértettségből, az tény. mindig lehet még rosszabb, nem tudtad?
{ugye-ugye, nem olyan egyszerű ez...de a vigasztaláshoz te is értesz:)
{te meg éppen a sötét depresszióm kellős közepén találsz meg...
{megéreztem benned a sorstársat...)



disappear here








PS.: Hallottad, hogy megvette a céget a Hewlett Packard?
Jóvan, akkor már hivatalosan is HP vagyok.

Van egy légy...

Sokkal könnyebb szívvel hagyom itthon a Fannit mióta beköltözött hozzánk egy légy: egész nap csatakiáltásokat hallatva, szexisen röpköd a levegőben - nem, nem a légy, hülyék -, nem hiszem, hogy hiányoznék neki napközben.
Semmi más nem történt a hétvégén. Ja, de, mégis: pókot hordok a fülemben és sokkal szomorúbb vagyok mint máskor.
Mondtam én, hogy nem kell mindent tudnotok...


hétfő, május 12, 2008

Fródrichnak

Most, hogy az életem miértjeit elvetettem, egész jól megbirkózom a hogyanokkal.

szombat, május 10, 2008

Saturday night fever

rettegek, szorongok, rágom a körmöm. rettegek, szorongok, rágom a körmöm.
rettegek, szorongok, rágom a körmöm. rettegek, szorongok, rágom a körmöm.

rettegek, szorongok, rágom a körmöm. rettegek, szorongok,


rágom a körmöm.rettegek, szorongok,
rágom a körmöm. rettegek, szorongok, rágom a körmöm.rettegek, szorongok,
rágom a körmöm. rettegek, szorongok, rágom a körmöm. rettegek, szorongok,
rágom a körmöm. rettegek, szorongok,
rágom a körmöm.
rettegek, szorongok, rettegek, szorongok, a körmöm.
rettegek, szorongok, rágom a
rettegek, , rágom a körmöm. rettegek, szorongok, rágom a körmöm.
rettegek, szorongok, rágom a körmöm. rettegek, szorongok, rágom a körmöm.
rettegek, szorongok, rágom a körmöm. rettegek, szorongok, rágom a körmöm.

rettegek, , szorongok, rágom a körmöm.
rettegek, szorongok, rágom a körmöm. rettegek, szorongok, rágom a körmöm.
rettegek, szorongok, rágom a körmöm. rettegek,
szorongok,
rágom a körmöm.
rettegek,
szorongok,
rágom
a
körmöm.

rettegek, szorongok, rágom a körmöm.

"wave your worries and cares goodbye"

Dé: Zöld kártya, óceán parti ház, nagy farok, ez maga a nirvána, nem?


(M: It would be strange to meet again after eight years, don't you think so?
J: Not really. I think about you a lot, so no, I don't think it would be strange. Well, except that I got a sex change. Other than that it would be great I think.
M: :DDD a sex change? It's awesome.)


........................

Mo: Öt kilométer harminchárom perc alatt az jó, nem?
Ma: Hülye vagy? Busszal három perc alatt megteszem.

Mi az abszolút motiváció?

Egy számmal kisebb új nadrág.

péntek, május 09, 2008

curriculum vitae

Én vagyok az okosabb.
Rettenetes dolgokat álmodtam az anyámról tegnap éjjel, az álmokat be kell tiltani, le az álmokkal, éljen az ájultan alvás, az álom mondjon le.

Parancsósz, bazmeg?

Ma végképp elegem lett az eladók parancsósz, bazmeg?-attitűdjéből, úgyhogy kéretlenül beszélni tanítottam egy sima agyú boltos kisasszonyt, akitől a kávémat próbáltam megvenni, szegény sajnos nem beszéli a magyar nyelvet (ez ugye valamiért mintha alapkövetelmény lenne a szolgáltatóiparban dolgozók között ugyebár), ezért egyáltalán nem értettem a kávé árát és egy pillanat alatt agyvérzés közeli állapotba kerültem a tompa tekintete, meg a szánalmas bugyborékolása miatt, így körülbelül négyszer kérdeztem meg, hogy Elnézést, hogy mondta, mennyi lesz? a negyedikre kimondta tagoltan, érzem én, hogy pályát tévesztettem, a logopédus az egy menő szakma, háddenem?
Amúgy meg csak az bosszant az új szerződésemben, hogy a csudás pozícióm betöltéséhez szükséges legmagasabb iskolai végzettség középfokú, lassan szó szerint kitörölhetem a seggem a két kibaszott diplomámmal, hat fölösleges év, dugtam volna többet inkább.
Ma különben az egész napomat azzal töltöttem, hogy elképzeltem, ahogy az óceán partján futok, seggemben egy alligátorral. Szép kép.
I just bought a house so that's exciting. I like the place and I think I got a good deal.

Oh, you are very lucky, I wish I could live near the ocean...

I wish you could come.

I am not rich enough...but ok, we'll see.

Wow--I was just day-dreaming--didn't think it was possible
-number 1 because of your mothers' condition. Num 2 because I didn't think you'd want to.


fyka

A depresszió olyan mint az orgazmus: nem lehet elmagyarázni.

csütörtök, május 08, 2008

szerda, május 07, 2008

MAMO

Ma: Múltkor óra helyett elmentünk sörözni, rólad is beszélgettünk.
Mo: Ne bassz és mit mondtatok rólam?
Ma: Megbeszéltük, hogy jól szopsz.
Mo: Na menj a picsába.
Ma: Na jó, csak arról volt szó, hogy jó tanár vagy.

"Do you like being single?"

Dé: Ma van a maszturbáció napja, nem tudtad?!






PS: http://velvet.hu/szex/maszti080406/ (Dé utólag helyesbített)

1850

Cooper aszonta ergya vagyok:

http://web.t-online.hu/sneci78/cooper.htm

Két mentségem is van:
1, csak az ötödik percben döntöttem el, hogy Coopert futok, addig kocogtam
2, a tizedik percben az mp3 lejátszóm kis híján felakasztott a futópadra.

To be continued...

telefonbeszélgetés

Dé: De ez most ki? Az, akinek a szájába hánytál?
M: Jaj nem, dehogy, az egy csoporttársam barátja volt még a főiskolán.
Dé: Ezt miért nem mesélted sosem?
M: Förtelmes volt, el akartam felejteni.
Dé: De miért? Megerőszakolt, vagy mi?
M: Bár megerőszakolt volna...

helyzetjelentés

Rengeteget alszom újabban. Kicsit aggódom, hogy hamarosan megadóztatnak emiatt.

kedd, május 06, 2008

what it feels like for a girl

Ülünk a tévé előtt az anyámmal, aki egyszer csak előhozza a szerelem-kapcsolat témát, amitől normális esetben azonnal üvöltök, dehát most ugye nem normális eset van, úgyhogy higgadtan beszélgetek:

A: Neked sosem kellett senki, aki szeretett. Tudom én, hogy folyton izgalmakra vágysz, meg olyan férfiakra, akik bántanak.
M:Hát igen, de mit csináljak, ha nem kötnek le a kedves, rendes fiúk...
A:Pedig olyan szép vagy.
M:Sokra megyek vele, látod. Aki nekem kéne annak én nem kellek, akinek meg én kellenék, az engem nem érdekel. Bezzeg ott van a cég egyik legrondább nője, nemrég ment férjhez, úgy nézett ki a ruhájában, mint egy habcsók. Látod, azt elveszi valaki. Igaz, én a férjét le se köpném, de akkor is.
A:Na látod, neked senki sem jó.

Közben kedves sztárügyvéd ismerősöm tűnik fel a képernyőn és nehezen állom meg, hogy fel ne kiáltsak: nahát anyám, nézd csak, én ezzel lefeküdtem, életem legszarabb dugása volt, a fickó olyan pofával vette elő a dermesztően nagy farkát a gatyájából mintha épp karácsonyi ajándékot osztana valami jótékonysági gálán, az volt az arcára írva, hogy tisztelned kell ezt a csodát és képzeld, legelőször a Rác kertben találkoztunk (jaj, anyám, hát a dugás évekkel később volt, rendes lány vagyok én), ahol épp betegre ittam magam valami szerelmi bánat okán és egyszer csak odamentem ehhez a fickóhoz és azt mondtam neki, hogy figyelj, ma nálad alszom, de amint a Nemzeti Múzeum méretű lakásába értünk, sajnálatos módon azonnal belehánytam a vécébe, majd idült mosollyal az arcomon távoztam.







PS1.: Mióta súlyzózom, gyakorlatilag mozgásképtelen vagyok.
PS2.: Rettenetes fogyókúrába kezdtem, folyamatosan annyira éhes vagyok, hogy legszívesebben minden járókelőről lerágnám a húst a Váci úton.
(Kislányom, te biztos nem koplalsz? Egyél valamit.
Dehogy koplalok apukám, én csak nem eszem.)

hétfő, május 05, 2008

Körülfog és kibélel a depresszió
Gyorsan elpusztulnom az volna jó

szombat, május 03, 2008

nem vagyok az esetem

"Like you let me down before"

- a barátság próbája az evés (nem akarok beszélni róla)
- a megszállottság próbája a távolságtartás (igen, a kamuregeket is töröltem)
- a megszállottság próbája a távolságtartás (erről sem akarok beszélni)
- a megszállottság próbája a távolságtartás (nincs mit mondanom)
- az irigység próbája a...
- az ember próbája a...
- az ember próbálja




(nem akarok többé érzelmi kretén lenni)

Mi a menő 2008-ban? (Iván után szabadon)

Intrusive r-t használni és két óra alatt elmagyarázni az egész angol nyelvtant például nagyon kúl.

"Semmi, óó nem, semmi óó nem"

Te sose vagy magányos?
Sose.







PS.: A féltékenység kicsinyességétől ments meg, Uram minket
Hát figyelj. Ha valaki végre annyira érdekel, hogy öt percnél tovább el tudom viselni, akkor leszarom, hogy hogy néz ki. Tőlem lehet púpos törpe is...na jó, az inkább ne, de nekem ez a szépség meg jóképűség cucc baromira nem fontos. Eleve csak akkor nézek rá valakire, ha mond valami jót, persze, előtte is látom, hogy milyen, de csak darab hús, tök mindegy.

Nem nézek senkire-nap

Gyásznap a javából.
Az ilyen napokon úgy undorodom magamtól mind fizikai, mind intellektuális és spirituális állapotomat tekintve, hogy legszívesebben egy barlangba bújva szűkölnék.
Mindig egészséges önértékeléssel rendelkeztem, háhogyne.

"Music makes the people come together"

A nosztalgiázást Vidámparkkal meg Colorstarral folytattam és a következő megfigyeléseket tettem: a Vidámparknak kétségkívül van valami primér bája, a Colorstart viszont nemhiába hívom colorszarnak, mekkora kalap kaki.

Amúgy mondtam már, hogy van egy macska...?

péntek, május 02, 2008

"És jó itt, mondta a riportban"

K: 33 éves vagy? Ne bassz.
M: Nyilván nem csodálkoznál, ha felhőhajam volna, virágos klipszet meg tecsó műanyag kiskosztümöt hordanék és a gyerekért rohannék fél ötkor.

...........................

Ismeretlen az utcán: Neked gyönyörű szemed van. Mind a kettő.


Súlyos Depeche Mode mérgezésem van (változatlanul nagyon szeretnék összecsukható Martin Gore-t, akit mindig elővennék ha épp egy férfi hangjától szeretnék elélvezni), egész délután nosztalgiáztam, persze ez is az Istvánhoz kapcsolódik, ő volt Depeche Mode-beteg megboldogult kamaszkorában, bakancsban meg egy kalapáccsal a vállán járkált mindenhová, emlékszem, annak idején újra meg újra elmeséltettem ezt vele és minden alkalommal nyihogva röhögtem.
Amúgy tudtátok, hogy az ágyban sosem kezdődnek kapcsolatok? Helyes, én is.

szájkó

Egészen idáig úgy képzeltem, hogy takarítok, de rövidke állapotvizsgálat után be kellett látnom, hogy egy órája bizony csak a Policy of Truth-ra táncolok.

"Egy őrült bolygó szédeleg"

Csodálatos képet kaphat erről a döbbenetes állapotú társadalomról mindenki, aki a Lehel tértől a Fáy utcáig villamosozik, le vagyok taglózva, kell egy fényképezőgép, nem, igazából inkább meg kéne csinálnom végre a Némaüzem című filmemet*, amire vagy egy évtizede készülök, sej.









* egy percig se aggódjatok, sosem lesz ilyen film, nem akarok nyomokat hagyni, nem vagyok én elmebeteg

OOO

Engem már mindig csak úgy fog szeretni valaki, hogy közben gyűlöl és titokban ki akar belezni (are you a difficult person?)?
Tulajdonképpen vastagon leszarom, de azt azér elmesélném, hogy ma addig sprinteltem, amíg le nem estem a futógépről - meggyőződésem, hogy sokkal jobb sportteljesítményem lenne ha nem volna mellem -, ráadásul olyan szigorú dob és basszust találtam, hogy sírok örömömben: tudjátok, a legnyomasztóbb típus, lopakodó brutál szexbasszusok halálsikolyokkal keverve, nagy boldogság.

csütörtök, május 01, 2008

(fyi)

(Mondtam már, hogy szerelmes vagyok a macskába? Ma délben fel akartam hívni, mert nagyon hiányzott.)

Ensemble, c'est tout

Francia filmet ugye eleve nem utál az ember, mer van ez a nagyon sajátos édes-bús hangulata mindnek, amitől meg kell a szívnek szakadni, meg hát a takarítónő is mindig filozófus ha francia és néhány párizsi (lehet simán csak valami francia vidék is) vágóképért meg ugye bármit elnézeget az ember (Párizs, az én Bakonyom), de azt kurva gyorsan mondja már meg valaki, hogy ki találta ki Audrey Tautou-ról és a horror szőke izéről (Meg Ryan), hogy ők nagyon aranyosak? Jójó, nyilván ugyanaz volt, aki Sandra Bullocksról azt terjeszti, hogy kurva vicces, mer néhány filmben röfögve nevet, nade.
Minden AT és MR ellen szól, de leginkább az ocsmány orrszerkezetük, ilyen orrokkal kérem szépen életfogytig tartó sötétzárka a minimum. Francia cukrosság ide vagy oda, a legjobb mondat a filmben mégiscsak az, amikor az igazán szexis és jólelkű, ámde a kegyetlenség álcájába bújtatott és ezáltal végképp vadító hím megkérdezi AT láttán, hogyaszongya Ki ez a pizsamás majom?

szomorú helyzetjelentés

Ma olyan unalmas vagyok mint egy párttitkár.