szerda, december 12, 2012

ahogy a dolgok vannak

Egyébként az milyen már, hogy aki lombikozik, annak biztosan csinálnak HIV tesztet, amúgy meg eszükbe sem jut, csak a szifilisz, nem is értem. 
Texasban két kötelező HIV (meg hepatitis talán) vizsgálat van - ez államonként változó asszem -, én mondjuk túl korán szültem, úgyhogy a másodikat szülés közben csinálták meg (mi egyébként csináltattunk otthon egyet, szerintem muszáj)...ja, ez csak úgy eszembe jutott, mosmitnéztek?
Amúgy meg mióta a gyerekek bölcsisek (ma nagy katasztrófa volt reggel, zokogtak mindketten, nem akartak bemenni a bölcsis nénivel, féltek a gyerekektől, fura volt - mondjuk a karácsonyi előünnepségen láttunk egy kölket, aki mindenkinek behúzott párat, ilyesmitől meg simán félhetnek, gyanakszom is a kis pondróra), azóta délelőttönként ilyen nagyasszonyos tevékenységeim vannak, mint kozmetikus meg fodrász, mondjuk engem ezek a helyek inkább zavarba hoznak, sosem értettem, hogy miért jók. A kozmetikus kezelése fájdalmas, a fodrász sose azt csinálja, amit kérsz tőle és még beszélgetni is kell vele a semmiről.







PS.: Állati büszke vagyok Lénára, mikor este fokhagyma szag terjeng a szobájukban, számomra ez azt jelenti ugyanis, hogy jó az ízlése. Ez csak arról jutott eszembe, hogy tegnap vadul falta a borsót, a répát, rengeteg fokhagymás spenótot evett, ma meg - először ettek a bölcsiben ebédet - állítólag mindenből kétszer kért a szép kis pókhas nő. Btw remélem, hogy alkatilag Marcira hasonlít és nem kell majd egész életében a súlyával kínlódnia, mint nekem.