csütörtök, január 05, 2017

ahogy a dolgok vannak

Iszonyat durva, hogy ötödike van és én már most úgy érzem magam, mint akit megrágtak, félig megemésztettek és kihánytak; teljesen olyan, mintha nem lett volna egy nap szünet sem.
Ma kiderült, hogy megvan a hitel, a folyósításra még várni kell ugyan, de kábé pár hét és akár költözhetünk. Kemény lesz, szerintem amikorra beköltözünk, olyan fáradt leszek, hogy az első ottani éjszakámon örökre elalszom.
Én irigy típus vagyok: sokat irigykedem gazdagságra, vékonyságra, jó fogakra és újabban azt vettem észre, hogy a szabadidőre. Ölni tudnék egy kis egyedül bambulásért. Vagy...vagy...öt percért, amikor egyáltalán senki nem beszél hozzám és senkinek semmit nem kell odaadni, kitörölni, elpakolni, bepakolni, kipakolni, bekenni, megvenni, megkenni, elővenni, eltenni, eh, FÁRADT VAGYOK.

Van nálunk egy tanárnő, aki a tanáriban kifüggesztett plakáton számolja a napokat a tavaszi szünetig, de ma azt mondta, hogy egy idő után feladta a számolást, mert reménytelenül nagy szám jött ki, úgyhogy most ezt a nem túl szívderítő feliratot kell néznünk nap mint nap:




2 megjegyzés:

  1. Kár, hogy sok nap van még a szünetig.
    :(
    Költözésetek: szuper!

    VálaszTörlés
  2. MI is már a szünetet számolgattuk tegnap:) Hihetetlen,hogy még csak most kezdődött el az év! Király lesz a költözés meg minden és HURRÁ lezs egy IGAZI , SAJÁT HÁZATOK!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.