péntek, június 23, 2017

"csak egészség legyen meg térerő"

Ó, remek. Voltam rákszűrésen úgy másfél hete, tegnap este meg írtak, hogy valami gáz van, menjek vissza. 
Emlékszem, Houstonban ettől megmenekültem szülés után: egyszerűen elfelejtettek szólni (!!), hogy valami gáz van, én meg mentem a rutin ellenőrzésre és mikor már eltűnt a bajnak vélt valami, akkor mondták, hogy nagyon nem tetszett nekik a leletem (akkor nem hívott fel senki? kérdezték csodálkozva), de biztos a szülés miatt volt (vagy mi).
Hát, most nem szültem, úgyhogy nem örülök, remélem csak túllihegik. 

7 megjegyzés:

  1. nemcsak akkor írnak, ha carcinogen sejteket találnak, hanem akkor is, ha fertőzést - nekem is volt már p3 egyszer, be is rezeltem rendesen - de kaptam rá gyógyszert és tökéletesre visszaállt! szóval, ne aggódj nagyon és drukkolok nagyon!

    VálaszTörlés
  2. Velem is ez van, én most hétfőn megyek vissza controlra. Próbáljunk megnyugodni NEM LEHET SEMMI BAJ.

    VálaszTörlés
  3. Igazából azért nem izgulok nagyon, mert a leleten úgy látom csak gyulladásról van szó, ezzel már ezerszer kínlódtam, ugyanakkor még sosem csináltak ebből ekkora műsort, mármint, hogy vissza kell mennem, az orvos mindig telefonon instruált azelőtt, hogy ezt vegyek, meg azt, szóval most ezt a visszamenést furcsállom, de talán pénzt kell keresniük...legalábbis remélem.

    VálaszTörlés
  4. simán lehet, hogy receptre ír fel valamit, amit használj

    VálaszTörlés
  5. Most már akkor is visszahívnak, ha valami miatt értékelhetetlen a lelet és újra le kell venni, csak olyan ijesztő.... Remélem normális doki jut neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lelet azt állítja magáról, hogy 'értékelhető', úgyhogy gondolom nem erről van szó, de mondom, írják, hogy miért kell menni, csak eddig máshogy mentek a dolgok, ez kicsit aggaszt, de remélem, csak változott a protokoll.

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.