kedd, augusztus 14, 2012

harassed

Gyerekek, engem üldöz egy szállító cég.
Még amikor azt gondoltuk, hogy esélyünk lesz rá, hogy feladjuk a cuccokat (brutálisan drága, most már tudjuk), akkor írtam pár cégnek és árajánlatot kértem - kiderült, hogy a cuccok elvitetése egy kisebb manhattani lakás árával vetekszik, szóval végül úgy döntöttünk, hogy a repülőn viszünk egy rakás bőröndöt, a legtöbb holmit meg eladjuk - a többlet bőröndök is sokba kerülnek persze, de a szállíttatásnak a töredékébe.
Meg is mondtam ezt szépen minden nyomulós szállítónak, általában elég könnyen beletörődtek a döntésünkbe.
Van viszont egy fickó, aki napi három levelet ír, újabb és újabb, egyre kisebb összegről szóló árajánlattal bombáz, ha megírom neki, hogy köszönöm, de tényleg nem akarom elszállíttatni a dolgaimat, akkor vadul és meglepően arrogánsan győzködni kezd, hogy dehát ez annyira megéri...hihetetlen.
Szerintem most alapította a céget és én lennék az első ügyfele. Vagy simán csak kattant.
Ma is kaptam tőle már vagy két levelet, merhogy azt állítja, hogy ezen a héten a legolcsóbb a szállítás (jövő héten meg biztosan extraszuper akció lesz), bár már eddig is egyfolytában csökkent az ár minden egyes levélben. Kíváncsi vagyok, hova fajul a tébolya.
Persze ha kitartó vagyok és mindig visszautasítom, a végén egy dollárra redukálja az árat...az meg azért talán már megérné.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.