hétfő, október 22, 2007

"Hello tourist du bist in Budapest, capitol of Hungary"

Gonda László arra szólította fel az ország lakosságát, hogy ha kell, élete árán is lépjen fel a kormány távozásáért, írja a Magyar Nemzet.

Meglep, hogy ilyen romantikus nép a magyar...élete árán, ollálá.

12 megjegyzés:

  1. Na akkor csak a hiteles tájékoztatás érdekében: az illető ezt nem mondta. Felszólított a kormány megdöntésére /helyesen/, de azt nem mondta, hogy "életünk árán". A rezsim médiája hazudik, nem kell elhinni, amit mondanak. Íme a valóság, ami az MNB sajtótájékoztatóján elhangzott /ott beszélt Gonda/. Máskor pedig tájékozódj hiteles forrásból, kedves Molly Bloom:Az MNB 2006 a békés megoldások híve, amíg lehetséges. Ezért azt követelik Gyurcsótánytól, hogy hétfőn este az Operaházban nyilvánosan mondjon le. Amennyiben ezt nem teszi meg, onnantól kezdve Gonda szerint még a mostani alkotmányunk alapján is mindenkinek kötelessége akár erőszakkal is elűzni ezt a kormányt.

    A szervezet ügyvivője elismerte, hogy a fiatalok nem szerették a sok hosszú beszédet, ezért ők lemorzsolódtak a Kossuth téri – illetve télen a műveleti terület miatt a Batthyány-örökmécseshez kiszorított – lánctüntetésekről. Ellenben megbecsülést kért azok számára, akik nem hagyták kialudni a lángot, s vasárnap már 400. napja tüntetnek átlagosan 50-100 fővel, aminek köszönhetően nem lett igaza El-Qrónak: nem unták meg, nem mentek haza az emberek.

    Most is csak módszerváltás következik a Kossuth téri „öregek” körében: a diplomáciai eszközökkel nem jutottak sokra, ezért radikalizálódnak, s átadják a stafétát a fiataloknak. Gonda László elmondta: a Barátaim, a huligánok c. cikkel kezdetben nem értett egyet, de ma már azonosul vele.

    Jó kezdeményezésnek tartja a Kuruc.info által szervezett hídblokádot; maga is „egész napos sétára indul” október 26-án, pénteken reggel 8 órakor az Erzsébet hídon, amit nem tilthat meg neki senki. Szerinte számolnunk kell a közlekedők ellenszenvével, de azt is vállalnunk kell, mert nincs más lehetőség. Bár hosszan és kiemelten beszélt a hídblokádról, a sajtótájékoztatóról tudósító Strabag Nemzet Online továbbra is teljesen elhallgatta az eseményt.

    Az ÁVH-ról szólva Gonda sérelmezte, hogy máig nem büntettek meg egyetlen rendőrvezetőt sem. Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitányról pozitívan beszélt: korrekt, intelligens embernek ismerte meg. Volt rá példa szeptember 17-én, hogy jogilag oszlathatott volna, de bölcsen nem tette meg. Gonda ugyanakkor – Hajós utcai lakosként is – kritikával illette az Opera körül tervezett, eddig példátlan útlezárásokat.

    VálaszTörlés
  2. http://index.hu/politika/belfold/ope1022/

    nem olvasok Magyar Nemzetet, de állítólag ott jelent meg, persze nyilván mindenki hazudik, félretájékoztat - nyilván -, egyébként meg fölösleges hosszú litániákba bocsátkoznod, pusztán egy ártatlan megjegyzést tettem a hős forradalmárokra, kábé ennyire érdekelnek a hazai állapotok.

    amúgy meg haggyá má...

    VálaszTörlés
  3. http://index.hu/video/2007/10/23/zavargasok_az_utcai_zavargasok_hivatalos/

    olyan helyesek a kis barátaid...

    VálaszTörlés
  4. "Máskor pedig tájékozódj hiteles forrásból, kedves Molly Bloom" Ez lenne a hiteles forrás?
    http://althir.org/
    Mókás...

    VálaszTörlés
  5. sajnos most túl sokat neteztem, ezért ezt találtam csak neked, csak e szép ünnepen, te hőzöngő vadmagyar:

    http://www.mno.hu/portal/523806?searchtext=%C3%A9lete%20%C3%A1r%C3%A1n%20gonda

    ezt már csak elhiszed? szóval ez az "élete árán" nem is olyan nagy csúsztatás, ugyi?

    VálaszTörlés
  6. a hétfői zavargásokról szóló híradások hamisak, hiszen nem is voltak molotov-koktélok, és nem is borogattak fel autókat, csak néhány fiatal ázott el az esőben. khm...

    VálaszTörlés
  7. hopp, itt egy másik magyar szívű:DDD
    remek, így is kell, ebben a blogban gyülekezzetek;)

    VálaszTörlés
  8. "magam utan vonszolom majd robespierre-t." ...a tobbit mar tudod (remelem).

    VálaszTörlés
  9. molly, ezt nezd meg (es a tobbiek is):
    http://youtube.com/watch?v=cc_8FYXJTZk

    VálaszTörlés
  10. csodás...nem tudom, erre az egészre valahogy nem terjed ki az empátiám, egyszerűen nem értem

    VálaszTörlés
  11. btw tényleg csak a menők használnak linuxot?

    VálaszTörlés
  12. Mindig felbasszák az agyam ezek az agymosott barmok, vagy nem is tudom, etetik ezeket valamivel? Egyperces Viktoritiszben szenvednek... hagyjuk.
    Linux? Net, munka, ilyesmi...
    A feldolgozás nálunk is Unixon vagy Linuxon megy, a többi napi buhera pedig windózon.
    Na meg a Command and Conquer 3 is :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.