szombat, október 06, 2007

isten és a botja

Baromira nem szeretném, ha meggyilkolnának, ez azért érthető nyilván. Nekem mondjuk egészen speciális gondjaim is vannak ezzel: amilyen az én formám, bizonyára valami rejtélyes gyilkosságban emésztenének el, a testemet elásnák és mindenféle randa férgek rágnák az arcom, majd a Spectrumon vagy a Discovery-n izgalmas műsorban tárnák fel az eset részleteit és az eltorzult arcomat és testemet mutogatnák egy órán át a tévében.
Tudom mit beszélek, tegnap éjszaka egy rútul megfojtott nőről volt szerencsém valami remek műsort megnézni és hát amikor először mutatták a holttestet, szégyenteli módon az első gondolatom az volt, hogy szegénynek milyen szőrös a lába...jóvanna, cserébe rémálmom volt, valami szakadékok fölött kellett köteleken lecsúsznom nemtomhova, mikor felébredtem, nyüszítettem a félelemtől.
Így megy ez.

3 megjegyzés:

  1. Gondolom azért volt szőrös, mert az ember halála után még egy darabig nő a haja/szőre.
    De nemcsak az embernek. Pl, ha a disznót nem dolgozzák fel elég gyorsan, annak is nő a szőre. Így kaptunk mi a hadseregnél borostás töpörtyűt (made by disznótelep of laktanya :) )

    VálaszTörlés
  2. "Markus Rothschild berlini törvényszéki orvos tapasztalatai szerint gyakran előfordul, hogy a szakszerűen preparált - s ennek során megborotvált - holttestek a temetés napjára újra borostásak lesznek. Ennek azonban nem a szőrök növekedése az oka, hanem a kiszáradás következtében fellépő zsugorodás. A bőr ugyanis megfeszül, s így az eddig relatíve mélyebben megbúvó szőrszálak a felszínre kerülnek. (Ezzel együtt a halott bőre is elfehéredik, így a sötét szőrszálak különösen szembetűnővé válnak, sokkolva ezzel a ravatalhoz járulókat) A jelenség Rothschild szerint a mumifikálódás első lépcsője, hasonló folyamatokat figyelhetünk meg a száraz szobában meghalt, csak több nap után megtalált holttestek esetében is."

    http://urbanlegends.freeblog.hu/categories/Egeszseg/
    április 29.

    VálaszTörlés
  3. úgy látom, a szőr mndenkit megihlet...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.