vasárnap, március 16, 2008

helyzetjelentés

Alvászavarom új fordulatot vett: az elalvás most éppen oké, de hajnalban kipattan a szemem és szorongva dobálom magam órákig (főleg ha annyira hülye vagyok, hogy ilyenkor nem kelek fel).
Tegnap - amikor az ex bemutatta az új barátnőjét és a lány kedvesen görkorcsolyázni invitált - rádöbbentem, hogy nincs semmi baj az emberi kapcsolataimmal, egyébként is, mindenki olyan iszonyatosan jó fej ebben az új életben (észrevettem, hogy úgy gondolkodom, hogy az életünk előtte és utána), hogy egy szavam sem lehet.
Na megyek, átélem a hosszútávfutó magányosságát.










PS.: A fogorvos szerint van egy ciszta az egyik fogamon, vagy hogy kell ezt mondani, bár Enikő azt állítja a fogorvos hülye, mer ez a ciszta nem is olyan ciszta, jogtalanul cisztázza le tehát, meg aztán lehet, hogy nincsen is ott, dehát.



Kérek még szart. El akarom viselni.

1 megjegyzés:

  1. az előbb írtam egy kisregényt a bejegyzés kapcsán, de amikor el akartam küldeni, megszakadt a kapcsolat, a lényeg, hogy nem hülye a dokinő, én még nem láttam a rtg-t, nem tudom, hogy az ciszta-e, vagy sem, de amint látom a periapikális felvételt megmondom, látatlanban nem nevezném cisztának, inkább periapikális elváltozásnak (s ha jól tudom, a dokinő is kér további felvételeket, mert nem lát semmit az op-n) e.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.