szombat, augusztus 20, 2011

"I do not regret the things I've done, but those I did not do"

Olyan szarul érzem magam, hogy muszáj pozitívan gondolkodnom...


Luxushiszti következik (mint általában), aki utálja az ilyesmit és borzalmas élete van (híd alatt lakik, nincs mit ennie, árvaházban nőtt fel), az ne olvasson tovább.
Tehát: borzalmas volt az út visszafelé is, pedig a babák már egész jól bírták, csak mi üvöltöztünk az idegtől folyamatosan, rohadt fáradtak vagyunk még mindig, Marcika jetlages és az éjszaka közepén szeret felkelni, hogy akkor játsszunk kicsit, ráadásul rájöttünk, hogy baromira nem kéne elköltöznünk, mer nincs pénzünk és piszok jó helyen lakunk igazából, viszont már felmondtunk, de végül is nem gond, itt éjjel is 30 fok felett van, hát majd meghúzzuk magunkat a fűben...eh.
Na mindegy, abba is hagyom, utálom az olyan blogokat, amikben a blogger a napjait részletezi percre pontosan, úgyhogy nem mesélek a lakáskereséséről részletesen (ezt is a babákkal csináljuk, mer gyerekvigyázóra sincs pénzünk, borzalmas, gondolhatjátok), csak kicsit nyivákolni akartam, majd jövök ha jobban leszek, csókjaim azér...

Ja és persze betegek vagyunk mint a dög, holnap 40 fok lesz, jaj...




PS.: Visszaolvastam amit írtam, vicces, hogy a borzalmas szó milyen sokszor szerepel a postban. Szerencsére nem kell engem nagyon komolyan venni, ne is tegyétek feleim.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.