szerda, június 13, 2012

Lénike (a tévénéző gyerekek segítségét kérem)

Én imádom Lénát, tényleg. Nagyon szép, borzasztó aranyos, ragaszkodó, meglepően okos is. 
De elviselhetetlen. Léna elviselhetetlen lett. Valaki mondjon már valami okosat (esküszöm kommentelni is lehet majd emiatt), mert nem tudom mit csináljak vele.
Tegnap egyszer voltam pisilni és nem mostam fogat (jó, volt még a kaki mizéria is), mert Lénát nem lehet a szobában hagyni, ugyanis valami egészen nem emberi hangon ordít és sikít és zokog, ha pár percre elhagyom a szobájukat (alapvetően a saját szobájukban vannak nagyjából folyamatosan, mert ha kiengedném őket, fél perc alatt szétkapnák a lakást és úgy tényleg nem mehetnék vécére sem). 
Szóval Léna: eddig sokszor eljátszottak egyedül, nevetgéltek, bújócskáztak, de egy ideje Léna teljesen meg van őrülve, egyfolytában csak nyújtogatja a kis karját, hogy vegyük fel, olyan hangon sikít, ha nem vagyunk vele és nem vesszük fel, mintha nyúznák, én próbáltam már hagyni ordítani, de kicsit félek, hogy szociális munkásokat küldenek rám új szomszédaink, ha ez sokáig tart (és persze nagyon sajnálom, iszonyú az a sírás), meg aztán tényleg őrjítő, szóval nem bírom sokáig hallgatni sajnos, úgyhogy ülhetek a szobájukban naphosszat, kaja nincs, a dobozokat nem pakolja ki senki, nem tudok mosni, vécére menni, enni, fasza...tudom, tudom, az alvásidejükben csináljak mindent, hát egy nagy túróst, kell nekem is egy kis saját idő, én akkor is szoktam mindenfélét csinálni, mikor ébren vannak. 
Mert oké, talán szeparációs szorongás...de az meddig tart? Negyven éves koráig sikítani fog, hogy vegyem ölbe, vagy mi? Teljesen tanácstalan vagyok, ráadásul épp most terveztük, hogy heti két napra négy órás  gyerekmegőrzőbe visszük őket, ha a költözés miatti tragikus anyagi helyzetünk kicsit rendbe jön, de hát nem tudom így hogy...vagy a gyerekmegőrzés épp rendbe rakná kicsit? Mondjatok valami okosat, bár egyelőre fogalmam sincs, hogy lehet beállítani a kommenteket*...






*add örökbe és hasonlóan mókás kommenteket nem kérek, köszönöm.


PS: fogalmam sincs, hogy kell csak egy bejegyzéshez kommenteket beállítani, írjatok mailt, plíz. (mlly_blmkukacyahoopontcom)