kedd, április 17, 2007

Molly-ügyek

Az úgy van a boxon, hogy van ottan nekem ugye egy blogom. A két blog - mármint ez és az - majdnem egyforma, de azért nem teljesen, mostanában a személyesebb dolgokat szégyenlősen csak ide írom le. Tulajdonképpen mindent a blogom kapcsán csináltam/csinálok a boxon amióta csak ott vagyok: fosom a szót, a boxlakók meg lelkesen reagálnak.
A reagálók több típusba sorolhatók, tulajdonképpen erről akarok beszélni. Van az értem - mármint a boxon blogot író énemért - rajongó férfiak csoportja: ez az engem sokszor kedvesen kioktató típus, aki úgy akarja felkelteni az érdeklődésemet, hogy mindenre mond valami rettenetesen okosat, majd előtte-utána kifejezi imádatát. Van az engem (mérsékelten) rühellő - és általában elég korlátolt - férfiak csoportja, akik szintén mindenre mondanak valami nagyon okosat, majd megvetésüket fejezik ki irántam:( 'Hülye vagy, bazmeg'; ezt például pár napja kaptam). Van a mindenért rajongó férfiak csoportja, nekik egyetlen mantrájuk van: 'Nekünk találkoznunk kell'. . Van aztán a valóban okos férfiak csoportja, ők általában elegánsan és alaposan megrugdalnak véleménykifejtés gyanánt. Újabban több energiavámpír férfi a pszichológusát látja bennem és folyamatosan levelekkel bombáz, hogyaszongya:
'Ez szerinted mit jelent?'
meg 'Segíts, nem értem, hogy...', meg 'Elmesélem neked félresiklott életem történetét, jó'?
A szívemnek legkedvesebb csoport - akiket szívesen fejbe vágnék valami nagy és nehéz tárggyal - pedig aggódik értem, törődik velem és meg akar menteni, ezért hosszú levelekben értekezik a világ borzalmairól és az én sanyarú, kiszolgáltatott helyzetemről.
A nők is több csoportba oszthatók: a lelkes jó kislányok rendszeresen gratulálnak eszem és bátorságom miatt. Az önmagukat túlságosan komolyan vevők engem is túlságosan komolyan vesznek és folyamatosan aggodalmukat fejezik ki elme- és lelkiállapotom miatt, illetve mindenáron barátkozni akarnak velem. Van aztán az a nőtípus, aki imádja a mindenre kiterjedő pátoszt és elragadtatva, barokkos körmondatokban értekezik senkihez sem fogható különleges lényemről.
És hát ott vannak persze az érdekes, jó humorú lények: nekik készítettük ezt a filmet...

9 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. te vagy a legfontosabb boxos barátom...(kékkel kellett volna írni:D

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. tudom, hogy olvassa. de akkor is te vagy:)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. nagyon megtetszett neked ez a törlési lehetőség...

    VálaszTörlés
  7. örülök, hogy itt bőbeszédűbb vagy.
    Fannit meg üdvözlöm. E. D.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.