szombat, április 14, 2007

Stílusgyakorlat

Még soha nem írtam le egyetlen napomat sem részletesen. Amint végzek az arabokkal, kipróbálom milyen csak a száraz tényeket közölni. Döbbenetesen unalmas lesz lecsupaszítva vizsgálgatni a tevékenységeimet. Én érezni tudok jól, nem tudósítani, nohát.
Izgulok.

7 megjegyzés:

  1. Na, ebben nincs igazad. Abból, hogy valaki mit csinál egy nap, vagy azt miként mondja el, sok következtetés levonható, de meg ha igazad lenne, akkor a szociográfiákat, pl. Puszták népe, dobhatnánk kifele.

    VálaszTörlés
  2. Különben meg akár hiszed, akár nem, részben te ihletted ezt is, mert az jutott eszembe, valójában mit is csinálsz, pl.hol ebédelsz, stb., miközben a "fontos" eseményeket olvassuk. Na de mindegy. Blogolni akarok, de kifingott a rendszer.

    VálaszTörlés
  3. ja, ez nem kritika volt irányodban, dehát a paranoiádat neked kell kezelned...mondom, hamarosan leírom részletesen, hogy mikor mit csinálok. mondjuk lehet, hogy elragadtatom majd magam és nem sikerül majd csak a száraz tényekre szorítkoznom, meglátjuk. btw a gép előtt ebédelek vagy amikor tanítok, az utcán. kifejezetten egészségesen élek, ahogy mondod...

    VálaszTörlés
  4. Nem fontos leírnod egy napodat (minek? ez nem olyan blog), amíg ilyeneket írsz mint mostanában.

    VálaszTörlés
  5. stílusgyakorlat szempontjából igazán izgalmas lenne. na majd meglátjuk, engem izgat a dolog.

    VálaszTörlés
  6. Ird csak le, engem érdekel, mi is folyik ottan valójában.

    VálaszTörlés
  7. semmi különös, sőt. dögunalmas vagyok.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.